Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 1 Φεβρουαρίου 2012.

1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Για να μην ξεχνιομαστε
    Πως να μην παρομοιάζω με νεογνο τον οποιονδήποτε "έχει φτάσει σε σημείο να μην ελέγχει ούτε τις φυσικές του λειτουργίες" Ειναι είτε νεογνό είτε πολυ βαριά αρρωστος οπότε πλεον δεν μιλάμε ουτε για επαφη ουτε για σχεση ουτε για τιποτα

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Νομίζω αναφερόταν σε όσους εκτελούν ακόμα και αυτές τις φυσικές τους λειτουργίες μετά από εντολή των Κ τους, όχι σε άτομα με ακράτεια Cornilius  
    Κάπου είδα ένα ωραίο νήμα, Να κλάσω ή να σκάσω, μπες και δες εκεί σχετικά  

3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Τοτε ας εγραφε οτι ενα υ έχει φτάσει σε σημείο να ικανοποιει τις φυσικές του λειτουργίες μετα απο εντολη. Δεν είναι κακο να παραδεχτει καποιος οτι εκφραστηκε λάθος. Νομίζω οτι χειρότερο ειναι να κάνει πως δεν καταλαβαινει γιατι έκανα την ερώτηση που εκανα. Παντως σχετικά με αυτό που λες ασε να το πει η ίδια αν θέλει διότι παρόλα αυτά επιμένει στην αρχική διατύπωση και μπορει να μην εκανε λάθος , μπορει να ηθελε να πει ακριβως αυτο.

4. aria

aria Regular Member

Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

'Οπως ήδη απάντησε η happyhellcat αναφέρομαι σε υ που έχουν φτάσει να παραδίδουν τον έλεγχο κάθε τους δραστηριότητας στον Κ.
    Δεν εξετάζω αν αυτό είναι σωστό ή υγείες, αυτό που εξ αρχής είπα είναι πως όταν ένα υ έχει φτάσει σε αυτό το σημείο παράδοσης δεν είναι δυνατόν να το αποδεσμεύσεις απότομα.

5. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Ήταν σαφές από την αρχή σε όλους μας aria  

6. aria

aria Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Από ο,τι φάνηκε δεν ήταν.
    Αλώστε καλύτερα να διευκρινίζω παρά να παρεξηγούμαι

7. Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Δεν γνωρίζω ποιοι ειστε οι "ολοι" αλλα εμενα μου είναι σαφές αυτό που διαβάζω και όπως φανηκε και στην διευκρινηση της Αριας σωστα καταλαβα γιατί αλλο πραγμα ειπε στη αρχη και αλλο στο τελος.
    Απο την αλλη πάλι αν "σε ολους" ήταν σαφες απ την αρχη ισως ο τρελός του χωριού να είμαι εγω πράγμα που διόλου δεν με χαλάει καθότι σε τιποτα δεν το εχω να υποστηριξω πως εχω δίκιο εναντι όλων, αν αυτο πιστεύω. Οποτε άδικα αυτα τα γκομενιάρικα

8. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Όπως είπε και ο ΜάστερΠέρις (αν δεν κάνω λάθος) σε κάποιο άλλο νήμα, είσαι υπεύθυνη για αυτά που γράφεις, όχι για αυτά που καταλαβαίνει ο κάθε ένας.