Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χύσιμο στο πρόσωπο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 10 Ιανουαρίου 2012.

1. fmasker

fmasker Regular Member

Απάντηση: Χύσιμο στο πρόσωπο

Βλέπω ότι γίνεται πολύ κουβέντα με πολλές επιφυλάξεις και ενστάσεις (και μάλιστα σε φόρουμ που είναι αφιερωμένο σε ακραίες, για τον πολύ κόσμο, μορφές σεξουαλισμού (!!) για ένα θέμα το οποίο τουλάχιστον για μένα είναι αυτονόητο στα πλάισια της ηδονής κατά τη διάρκεια του σεξ...Έχετε ποτέ μιλήσει με γυναίκες να σας πουν τί λένε στις γυναικοπαρέες; Εκτός και αν πρόκειται για ψυχικά καταπιεσμένες (λόγω π.χ. θρησκείας ή πολιτικών πεποιθησεων - οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ασφαλώς θα θυμούνται τις απαγορεύσεις που επέβαλε ως προς το σεξ και τη θηλυκότητα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα στα μέλη του) ή οικογενειακών καταβολών ή και εγώ δεν ξέρω τί άλλο) ή εντελώς άβγαλτες, ανήλικες, ανέραστες κλπ κλπ κλπ, η μέση ωριμη σεξουαλικά γυναίκα τρελλαίνεται να βλέπει σπέρμα να χύνεται από το πέος. Και ακόμη περισσότερο, στην κορύφωση της ηδονής της, όταν πλέον δεν ελέγχει τίποτα από το κορμί της, τρελλένεται να βλέπει να χύνεται καυτό το σπέρμα πάνω στο σώμα της, στο πρόσωπό της, στο στόμα της, όπου φαντάζεστε. Κατά τη γνώμη μου, ούτε πουτάνα ούτε εκκολαπτόμενη πορνοστάρ είναι...είναι απλά γυναίκα! Προσωπικά, για να συμπληρώσω τον προλαλήσαντα, όταν χύνω στο στόμα της, αμέσως της φιλάω και μοιράζομαι μαζί της το χύσι μου...αυτό της δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, σαν πράξη τρυφερότητας μετά το παθιασμένο άγριο σεξ! Τέλος θέλω να επισημάνω ότι το χύσιμο (στο σώμα, στον κώλο, στο στόμα , στο πρόσωπο κλπ) σε καμμία περίπτωση δεν είναι εφεύρεση των πορνοταινιών των τελευταίων 3-4 δεκαετιών...υπάρχει από καταβολής ανθρώπου!

Last edited: 3 Απριλίου 2012
  2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Άρα αυτό που μας λες έμμεσα είναι ότι είναι βιολογική ανάγκη για μια γυναίκα να τρώει σπέρμα στη μάπα που απλά κάποιες κακομοίρες από κόμπλεξ και καταπίεση δεν θέλουν να δοκιμάσουν (ενώ θέλουν).
    Είναι βιολογικό στοιχείο το σπέρμα στα μούτρα και όχι κοινωνικό στοιχείο;

Και ποια ακριβώς βιολογική ανάγκη καλύπτει αυτή η πρακτική;

3. woohoo

woohoo Regular Member

Ναι ok, μονο που δεν εξηγείς από ποτε είναι αυτονόητο.

Λοιπόν... από ποτε είναι?

4. fmasker

fmasker Regular Member

Μάλλον έκανα λάθος που τα έγραψα όλα αυτά....αν περιμένετε σε BDSM/FETISH (με κεφαλαία για να δώσω έμφαση)φόρουμ να σας τα κάνω λιανά ή να τα τεκμηριώσω, ή εσείς κάνετε λάθος ή εγώ είμαι σε λάθος φόρουμ...Καλημέρα σας

ΥΓ: Τώρα κατάλαβα γιατί τα πραγματικά BDSM/Fetish μέλη, κάποια εκ των οποίων έχουν "εκτεθεί" δημόσια και έχουν δείξει ποιοί είναι (ένα εκ των οποίων έχει πλέον απλώσει τα φτερά του ως fetish performer στο εξωτερικό, ξεκινώντας πριν από χρόνια μέσα από αυτό το φόρουμ) έχουν να γράψουν ή να κάνουν έστω login κάτι χρόνια...

Last edited: 3 Απριλίου 2012
  5. Necrotik

Necrotik Dead Member

Επιβεβαιώνεις τις σκέψεις μου. Δηλαδή, επειδή κάποιος έχει την ταμπέλα BDSM στο κούτελό του, σημαίνει πως πρέπει να δέχεται οποιαδήποτε "ακραία/ψαγμένη" σεξουαλική πρακτική υπάρχει;

6. woohoo

woohoo Regular Member

Γιατί σε ένα bdsm forum να μην τα λέμε λιάνα? Γιατί δηλαδή δεν πρέπει να στηρίζεις αυτά που λες?

Θέλω να τονίσω ιδιαιτερα την πρώτη παράγραφο η οποια είναι εντελώς, μα εντελώς αυθαίρετη.

Το μοναδικά must που υπάρχουν στο sex, είναι αυτά που ευνοούν την αναπαραγωγή. Το ξύσιμο στο πρόσωπο δεν την ευνοεί. Πάει ανάλογα με τα υποκειμενικά κριτήρια του ατόμου.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλάς εκ μέρους σου, αλλα το αυτονόητο ότι αρέσει σε όλους και όλες το έχω μισήσει.

Κάποια άτομα, όταν είχαν αρχίσει να είμαι σεξουαλικά δραστήριος, μου το έλεγαν συνεχώς. Οι συνέπειες ήταν για μια περίοδο να είμαι ανασφαλής.

7. Anastasia_

Anastasia_ Regular Member

Εκανα κατι ..αλλα δεν διαβασες τις επομενες απαντησεις για να το μαθεις  

8. xy

xy Regular Member

Άμα είχα μια τούρτα και έπρεπε να την πετάψω σε κάποιον, σίγουρα θα πήγαινα για μάπα. Εκεί είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα, η μάπα του.

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι συμβάνει και με το σπέρμα, είναι ολίγον ξεφτίλα για τον δέκτη, και ολίγον καύλα για τον πομπό, να το πω έτσι. Γιατι απλά είναι στο πρόσωπο.

Ο τυπάς που χύνει σε μιά μάπα, νοιώθει απο άντρακλας, και ο γαμάω, και βγάζει το άχτι του,έτσι του είπαν, έτσι είναι ;

Η τύπισσα που τα τρώει στη μάπα, το κάνει γιατι απλως δεν θέλει να του χαλάσει χατήρι,ή νοιώθει ταπεινη και πρόστυχη.Γιατι είναι στο πρόσωπο.

Σκεφτείτε τι είναι το πρόσωπο για τον καθένα μας.Τι σημαίνει, και ποιά η διαφορά μιας σφαλιάρας στο μάγουλο, απο μια κλωτσιά στο κώλο.

Αυτο είναι όλο, δεν χρειάζεται πολύ φιλοσοφία.

9. woohoo

woohoo Regular Member

Εμενα αμα μου πεταξουν τουρτα στη μαπα, πιο κριμα για την τουρτα θα αισθανθω. Ειδικα αμα ειναι black forest.

10. XSU

XSU Regular Member

τα διάβασα. έχεις ακόμα δρόμο και εμπειρία να αποκτήσεις

11. scarface

scarface New Member

Δεν ξέρω πως βλέπει ο καθένας το τελείωμα στο πρόσωπο,για μένα είναι κάτι άκρως ερεθιστικό,απολαυστικό.
    Όχι για να υποτάξω η να ξεφτιλίσω την εκάστοτε παρτενέρ,το κάνω επειδή το θέλει,το ακουμπάω στο μάγουλο της αφού το χει βγάλει από το στόμα,και τελειώνω μεταξύ γλώσσας και προσώπου,τρελαίνομαι όταν με τα χείλη της ρουφάει,γεύεται και την τελευταία σταγόνα,την γουστάρω,την θαυμάζω,μπορεί να δείχνει ήρεμη στην καθημερινή ζωή,αλλά το βράδυ τα δίνει όλα,αυτό είναι Η γυναίκα,ένα πλάσμα που αξίζει κάθε θαυμασμό.
    Και ναι,γουστάρω να τα πίνει,να τα απλώνει στα στήθια της,στις Ρώγες της,στο πρόσωπο της.

12. tsaki

tsaki New Member

Μπράβο ρε scarface. Τα είπες όλα!