Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χώρος εργασίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ak93, στις 5 Ιουνίου 2023.

1. Ak93

Ak93 New Member

Έχετε κάνει ή θα θέλατε να κάνετε κάτι σε χώρο εργασίας;

Εγώ προσωπικά έχω κάνει μέχρι στοματικό 3-4 φορές με μια παντρεμένη συνάδελφο στο γραφείο.

Ο φόβος να μη σε πιάσουν ανεβάζει τους παλμούς και κάνει τη φάση ακόμα πιο καυλωτική. Μια φορά κιόλας οριακά προλάβαμε πριν μας πιάσουν. Εγώ το ευχαριστήθηκα όλες τις φορές, όπως επίσης και η συνάδελφος που δεν άφησε ούτε μία σταγόνα να πάει χαμένη.

Πείτε μου κι εσείς εμπειρίες σας ή φαντασιώσεις γύρω από το θέμα

2. John44

John44 Regular Member

Καλοκαιράκι και ήμουν στη δουλειά.
    Είχε περάσει λίγος καιρός που είχαμε αρχίσει να μιλάμε με μια υπέροχη γυναίκα! Προσπαθούσα να την πείσω ότι όσο υπέροχη κι αν είναι (που είναι!!) εγώ προτιμώ να την βλέπω να πηδιέται με άλλους. Με τα πολλά, τελικά μου ζήτησε να της αποδείξω ότι είμαι ο μαλάκας της... με ποιον άλλον τρόπο, παρά να τον παίξω για αυτήν!
    Κάτι που έκανα, εκεί, στη δουλειά, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να μπεις κάποιος!! Προς τέρψη της, μου ζήτησε να τραβήξω βίντεο για να το δει!
    Ήταν πολύ έντονη μαλακία!