Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΕΜΜΑΤΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 4 Αυγούστου 2015.

1. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Δεν ξέρω αν έχω σωστή αντίληψη του τι σου συναιβεί αλλα αν κατάλαβα καλά προδόθηκες από 2 φίλους σωστά?
    Αν ναι το πράμα είναι πολύ απλό, μην αναρωτιέσαι.
    H προδοσία είναι δυσκολοχώνευτη για αυτό δεν μπορείς να το ξεχάσεις και να πας παρακάτω

2. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Άντε πάλι εκτος θέματος είμαι  
    γάμω την άνοια και το αλτσχάιμερ μου μέσα για γεράματα 

3. astarti

astarti Love beyond Reason

Να μια ειλικρινεστατη απάντηση!!!  

4. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

θα σου απαντησω ως μητερα   οπως οι γονεις μας συχωρουν τα λαθη μας οσο μεγαλα ή μικρα ειναι ή οτι ψεματα και να τους εχουμε πει για τους χ ψ λογους ετσι και τα παιδια πρεπει να συγχωρουν τους γονεις τους γιατι ισως να προτιμησαν ενα ευκολο ψεμα ή κρυφτουλι απο το να πληγωσουν και να στεναχωρησουν τα παιδια τους

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Το θέμα του νήματος δεν είμαι εγώ .
    Δε θέλω να το συζητησω παραπανω εδω.

6. astarti

astarti Love beyond Reason

Για τον αντίλογο :ο Προυστ ειπε οτι τα ψέματα ειναι απαραίτητα για τον άνθρωπο. Ειναι εξισου, ίσως, σημαντικά με την αναζήτηση της ηδονής, και κατα βασιν, υπαγορευονται απο αυτη την αναζήτηση.
    Συνεπώς, μήπως θα πρέπει ο καθένας να θωρακισθει αμυντικά απέναντι σε τετοιες καταστάσεις ? Αφού, βέβαια, εκπαιδευτει στο να τις αντιλαμβανεται..

7. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

να μια ειλικρινη δηλωση  

8. stratos83

stratos83 Regular Member

9. lotus

lotus Silence

Νομίζω ότι η @Dolce_vita αναφέρεται στην περίπτωση που και παρουσιάστηκε ελεύθερος και ωραίος, και φαινόταν ελεύθερος και ωραίος και νοημοσύνη υπήρξε (δεν ξέρω το ποσοστό των προσωπικών αναγκών που μπορεί να κίνησαν την ανάγκη για σχέση) και υποσυνείδητα μπορεί να εθελοτυφλεί κάποιος/α (γιατί αν είναι και συνειδητά περνάμε σε άλλο θέμα) και μπορεί τελικά να ανακαλύψει ότι δεν ήταν καθόλου έτσι τα πράγματα. Τώρα τι θα κάνει με αυτό όταν το ανακαλύψει είναι μάλλον θέμα προσωπικού σθένους και τι του εξυπηρετεί ή όχι η κατάσταση.
    Μην ξεχνάμε πόσοι έχουν διπλή και τριπλή ζωή και έχουν μάθει να κρύβονται τόσο καλά (από τον ίδιο τους τον εαυτό πάνω από όλα), εγώ τουλάχιστον και πολλές περιπτώσεις γνωρίζω προσωπικά και έχω ακούσει άλλες τόσες που το ψέμα είναι το δεύτερο πετσί τους και τόσο αληθοφανές που δύσκολα το ξεχωρίζουν οι περισσότεροι/ες από την αλήθεια.
    Δεν θα εξετάσουμε εδώ το γιατί το κάνουν γιατί είναι ένα νήμα από μόνο του για ανάλυση.
    Αλλά μπορεί να συμβεί ....
    Άλλωστε όσοι ξεκινούν μια σχέση ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς κι όχι με το αν έχουν χρήματα να πληρώσουν ιδιωτικό ντεντέκτιβ να μάθουν αν ο άλλος έχει διπλή ζωή και παρουσιάζεται σαν άγγελος.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι το κάνουν θέλουν να πιαστούν και υπάρχουν δείγματα αφήνουν αποδείξεις (όχι συνειδητά αλλά επειδή υπάρχει μια εσωτερική πάλη ηθικής που δεν αντιλαμβάνονται) αλλά επίσης δεν έχουν σπουδάσει όλοι ψυχολογία ώστε να μπορούν να διακρίνουν τα σημάδια.... δε μιλάω για τα φως φανάρι αλλά γι αυτά που αφήνονται από το υποσυνείδητο να ξεφεύγουν και δεν τα αντιλαμβάνεται ούτε ο/η ίδιος/α ότι τα δίνει

10. lotus

lotus Silence

Κι αφού αυτό είναι το θέμα της εμείς οφείλουμε να το σεβαστούμε ....
    Αν δεν μας αρέσει έχουμε πάντα την επιλογή να μη συμμετέχουμε στο νήμα
    Έχεις κάποιο θέμα με τη νομοθέτρια ή απλά επειδή τα έχουν βάλει οι περισσότεροι με τους παντρεμένους/ες με τις οποίες από ότι είπες έχεις ιδιαίτερη συμπάθεια έχεις τόσο έντονη αντίδραση?
    Εκτός αν τα βάζεις με τον εαυτό σου και το εκφράζεις με αυτό τον τρόπο
    (Όλα ειπωμένα χωρίς καμία εμπάθεια προς το άτομο σου δεν σε γνωρίζω άλλωστε... τι παρατηρώ αναφέρω)

Last edited: 1 Ιουλίου 2016
  11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Δεν εχω κανενα θεμα με την @Dolce_vita αν θες μπορεις να την ρωτησεις η να σου απαντηση και η ιδια εδω ..... εχω θεμα με την βλακεια ομως

12. lotus

lotus Silence

Επαναλαμβανόμενα μοτίβα τα οποία ψάχνουμε να βρούμε τη βάση τους και να τα σπάσουμε