Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΕΜΜΑΤΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 4 Αυγούστου 2015.

1. lotus

lotus Silence

Δεν έχω λόγο να τη ρωτήσω σε πιστεύω  
    Κι εγώ έχω θέμα με τη βλακεία αλλά σέβομαι την κατάθεση της άποψης του καθενός ακόμη κι αν διαφωνώ...
    Η ένταση στα λεγόμενα σου ήταν αυτή που μου κίνησε το ενδιαφέρον να κάνω την ερώτηση...
    Αν και δεν θεωρώ βλάκα τον καθένα που προσπαθεί να εκφράσει την άποψη του και δη όταν αυτή είναι ειπωμένη μέσα από συναισθηματικό πρίσμα... δεν είναι η καλύτερη περίπτωση βέβαια αλλά συμβαίνει

2. lotus

lotus Silence

Θα έλεγα ότι σεβόμαστε τους γονείς ως γεννήτορες γιατί τους οφείλουμε την ύπαρξη μας (άλλωστε εμείς συμφωνήσαμε να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί τους και αν γίνουν οι γεννήτορες μας και πρέπει να το σεβαστούμε και να δούμε τι εμπειρίες έχουμε να πάρουμε που θα μας φανούν χρήσιμες) τώρα αν όταν έχουμε ως ενήλικες πλέον κρίση και δεν τους εγκρίνουμε ως ανθρώπους και ως συμπεριφορές συνεχίζουμε να σεβόμαστε τον γεννήτορα αλλά μπορούμε να απορρίψουμε τον άνθρωπο (συνήθως δεν έχουμε το σθένος να το διαχωρίσουμε αλλά και αν το διαχωρίσουμε να το πράξουμε).
    Το να διατηρούμε παθητική συμπεριφορά και κρυφή επιθετικότητα δεν εξυπηρετεί κανέναν αντιθέτως βλάπτει πολύ περισσότερο εμάς τους ίδιους.
    Ακόμη και να συγχωρέσουμε μπορούμε και να γυρίσουμε την πλάτη. Συγχωρώ δεν σημαίνει ανέχομαι και περαιτέρω το άτομο.

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

γιατι καθεσαι και ασχολησαι μωρε............
    ο καθενας εχει φτιαξει το παραμυθι του μεσα στο μυαλο του και προσπαθει να το ζησει
    αν δεν μπορει του φταινε ολοι

4. Μαύρη Ντάλια

Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

Εδω νομιζω παει ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω
    Το ψεμα ειναι ψεμα μικρο η μεγαλο .Κατα συνθηκη η οχι
    Οταν αυτο παψει να κρυβεται την ιδια ζημια θα κανει ισως και μεγαλυτερη απο οτι να πουμε την αληθεια
    Με θυμωνουν ανθρωποι οπως και ο εαυτος μου αλλωστε οταν πεφτω στο ατοπημα να μεταχειριστω εστω και ''αθωο'' ψεμα .
    Για τα ψεματα που εχω καταπιει αμασητα στη ζωη μου ενω ηξερα την αληθεια δε θα αναφερθω γιατι οσα χρονια και αν περασαν η μηνες η μερες εχουν ακριβως την ιδια επιδραση πανω μου
    Ειμαι της αποψης λοιπον εδω και πολλα χρονια απο την ηλικια των 16 περιπου οτι απο τη φωτια θα βγεις η καμμενος η απλα μουτζουρωμενος.Καλυτερα μια αληθεια λοιπον που ποναει παρα ενα ψεμα που καταστρεφει