Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΕΜΜΑΤΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 4 Αυγούστου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Θελω να γραψω πολλα αλλα

Αν φοβασε μην βγαινεις απο το σπιτι σου πολλα μπορουν να συμβουν

Εισαι παντρεμενος και τα ξερεις ολα αυτα ? Ο γαμος για εσενα ειναι επενδυση δλδ ? μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι η εξερεσεις δεν ειναι ο κανονας

Εσυ δεν εχεις πιασει κανεναν μαλακα ? ολοι εδω ειμαστε Αγιοι

Τα Ψεμματα ειναι προβλημα .. αλλα καλα ειναι να ξεκινησουμε απο τον εαυτο μας ... ΑΝ υπαρχει καποιος/α εδω που δεν εχει πει ψεμματα σε μια σχεση να σηκωσει το χερι

2. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετο!!!!!!!!!!!
    το θεμα αγαπητε @thief δεν ειναι ποιος εχει πει περισσοτερα ή λιγοτερα ψεμματα. Το θεμα ειναι οτι καποιοι πουλανε παραμυθια και κανουν διπλες και τριπλες ζωες

3. thief

Το θεμα δεν ειναι αν καποιοι πουλανε .... το προβλημα ειναι οτι καποιοι αγοραζουν ..... και οι περισοτεροι το κανουν εν γνωση τους

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@golden slave προβλημα τους-μας, προβλημα σου.

@thief εαν πας με 200 χλμ την ωρα σε επαρχιακο δρομο, με φωτα κλειστα, προκαλεις την τυχη σου.

Τωρα αρχιζω να βαριεμαι κι εγω.....

5. thief

@Ice and fire συμφωνω μαζι σου ..... εγω λεω να μην το παιζουμε ολοι αθωοι κατα 90% ξερουμε πολυ .. ΠΑΡΑ πολυ καλα τι συμβαινει γυρο μας ...
    ο καθενας μας μπορει να εχει βεβαια διαφορετικο χρονο αντιδρασης αλλα απο ενα σημειο και μετα τα ξερουμε ολα ...

6. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Μερικά ψέματα όμως είναι ωραία για να τα ζήσεις, ότι είσαι Master /Dom για να γαμήσεις και να δείρεις, ότι είσαι slave/sub
    για να γαμηθεις /ερωτευτείς.Αυτά τα ψέματα μας ηχούν μέσα μας πιο επίπονα από ότι στο μυαλό του εξαπατημενου, αυτά να φοβάσαι

7. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Για να καταλαβω τι λες, δλδ αν καποιος ειναι παντρεμενος και λεει ψεμματα οτι ειναι ελευθερος, φταιει ο αλλος που δεν καταλαβε το ψεμμα?

8. thief

κατα 90% ΝΑΙ

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Γιατι φταιει ο εξαπατημενος και οχι ο ψευτης? Δεν το καταλαβαινω...

10. thief

και κυριος στις μερες μας θα μπορουσα να πω 99% ΝΑΙ ....

11. thief

ποιος εξαπατημενος ????? !!!!! πρεπει να μου κανεις πλακα δεν ειανιι καθολου εξαπατημενος απο καποια στιγμη θελει να εθελοτυφλει ...

12. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Αρνούμαι προς το παρόν να απαντήσω γιατί ειλικρινά θα πω ψέματα 
    συνεχίστε λίγο ακόμα και θα απαντήσω αργότερα προς το παρόν έχω να λάβω μέρος σε ένα όργιο με 666 sub και εγώ μονος τα λέμε αργότερα. 
    Υ.Γ ( Μεγαλώνει η μύτη μου γιατί????)