Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος BikiniGirlWithMachineGun, στις 13 Νοεμβρίου 2009.

1. BikiniGirlWithMachineGun

BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

Παιδιά sorry για το γράψιμο. Έχω γρίπη και παίζει να έχω και ΤΗΝ γριπη και περνάω πάρα πολλές ώρες στο κρεβάτι (μόνη μου  ). Είχα κουράγιο μόνο να δω τι μου στέλνετε και να διαβάσω και κανένα post. Πείτε κανένα νέο...  

Α! Επίσης, να προσέχετε γιατί θα είναι σε έξαρση αυτές τις εβδομάδες. Εαν δεν κολλήσετε την γρίπη θα κολλήσετε κάποιου άλλου είδους ελαφρότερη που θα προέρχεται απο αυτη, οπότε όπως και να έχει, αν αισθανθείτε το παραμικρό, αμέσως στον γιατρό και ξεκούραση!

Συμπτώματα: κόπωση, δύσπνοια, πλάκωμα στο στήθος, σε κάποιες περιπτώσεις βήχας ή και εμετός, αρκετά υψηλός πυρετός.

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πω στην alnair να μου κάνει τη νοσοκόμα...μόνο έτσι θα γίνω καλά λεει..  

2. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

Να αφήσω το μωρό μου να υποφέρει μόνο του; Γίνεται; Το είπε κι ο γιατρός! Έρχομαι αμέσως, μαζί με τα σύνεργά μου  

3. elfcat

elfcat . Contributor

Ε΄γω έλεγα να σου κάνω παρέα να μην είσαι μόνη, αλλά αφού δεν έδωσες της σοκολάτα που μου υποσχέθηκες.. σου κρατάω μούτρα:lol2:

4. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

όινκ! όινκ! Και μετά σου λένε γουρουνογρίπη...
    Και εσύ βρε καλό μου που τρέχεις Νοέμβριο μήνα με το Bikini....
    Περαστικά σου.

5. whipmarks

whipmarks Regular Member

Δες το απο την καλη.Με της Γριπες τραβας κατι υπνους ολα τα λεφτα,και τα ονειρα που σουρχωντε ειναι το κατι αλλο.Απλα να μην υπηρχε αυτο το αισθημα της αδυναμιας.Αλλα μην ξεχνας εισαι Domme Domme DommeDomme.Depon Domme Domme Domme.Kουραγιο ολα ερχοντε και ολα παρερχοντε.Παλι δυνατη ...

6. thaleia

thaleia Contributor

παρακαλω τους mods να σβησουν το νημα και να κλεισουν το φορουμ για μια εβδομαδα.

αλλοιως θα κολλησουμε ολοι μας....

7. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

ειμαι ο ιος:xyxwave:και ψαχνω να σε βρω  

8. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΨΟΦΑΩ! Γουρουνογρίπη ατακ!

βοηθειααααα!!!! ξουτ !!! ξουτ!!! κχχχ!

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εχω να βιωσω πυρετο , συναχι , γριπη πανω απο 5 χρονια ..... βασικα δεν ξαναρωστησα απο τοτε που κολυμπαω ολο τον χρονο .... θα ηταν κατι το πολυ περιεργο αν μου συνεβαινε ....
    σου ευχομαι περαστικα και γρηγορη αναρωση ...
    και εσυ Thaleia μην λες πραγματα που δεν στεκουν .... τα antivirus τι τα εχουμε και σκαμε 70 ευρω καθε χρονο στην Norton και λοιπες φαρμακευτικες εταιρειες ?
    αντι για εμβολιο γριππης κουβαλω το cd της εγκαταστασης του antivirus στην τσεπη μου ....

10. BikiniGirlWithMachineGun

ευτυχώς που χω και σας! δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση!

thaleia κάντε με ban τουλάχιστον για μια εβδομάδα εσείς που δεν έχετε antivirus! Παιδιά χωρίς πλάκα, προσοχή και ανάρωση αν αρρωστήσετε!

whipmarks *φιλάκι*

Όσο για τον χειμερινό κολυμβητή μας isnogood: Την καλύτερη δουλειά κάνεις! Τα μπάνια κάνουν πολύ καλό αλλα δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλά για τις γυναίκες ρε συ...έχουμε διάφορα εμείς με τα γυναικολογικά μας  

Elfcat ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΣΤΡΩ  

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

με μια 3αρα ολοσωμη νεοπρεν θα εισαι μια χαρα και κανενα προβλημα δεν θα εχεις για τους 15 βαθμους που εχουν οι Ελληνικες θαλασσες ... σημερα υπαρχουν θαυμασιες γυναικιες απο 100 ευρω ...... και ειναι και σουπερ φετιχ   .......(αχ το λατρευω τις γυναικες με καταδυτικη στολη !!! )

12. BikiniGirlWithMachineGun

ΟΥΑΟΥ! Ακου φετίχ που έχει ο isnogood! Πρώτη φορά το ακούω! Έπρεπε να έρθεις στο πάρτυ με στολή δύτη! Θα έκανες θεαματική είσοδο!  
    Το θέμα είναι χωρίς στολή ρε... ΑΚΟΥ 100 ΕΥΡΩ  !!!