Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψάχνω το κινητό του /της :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 5 Ιουνίου 2011.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω το κινητό του /της  

Απόλυτα σωστό, επί της ουσίας ισχύει σε λανθάνουσα μορφή...
    Γιατί να μπείτε σε κόπο να κόψετε με ξίφος το βιτάμ?
    Υπάρχει λόγος?
    Η ρήσις "το μουνί σέρνει καράβι" παραμένει εισέτι ενεργός...

2. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω το κινητό του /της  

Αν έχεις την καλοσύνη διευκρίνισέ μου τί ακριβώς εννοείς.

3. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Ψάχνω το κινητό του /της  

Ευχαρίστως.
    Εννοώ πως όσα έγραψες στο post #3 έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα. Οι περισσότεροι δυστυχώς αρνούνται να τα δεχθούν ως τέτοια και να τα εφαρμόσουν στη ζωή τους.

4. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: Ψάχνω το κινητό του /της  

και εγω που θεωρουσα την ανθρωπινη περιεργια ως αυτονοητη κανω λαθος? 

5. heeler

heeler Regular Member

Εκτός απο Περβερίνο είσαι και Περιεργίνο ε? Να σε έχουμε στα υπόψιν. (Νικολούλη σου βρήκα συνεργάτη!!!   )

ΣΕ ΟΛΟ!!!

Λοιπόν εγω δεν εχω κάτι να κρύψω από τις άλλες. Μάλλον από μένα τα κρύβω. Αρα... Όποια πάρει το κινητό μου ας το ψάξει καλά γιατί μετά θα της την πέσω με ερωτήσεις. Διαγώνισμα κανονικό!!!
    Τι βρήκε;
    Που το βρήκε;
    Πως το βρήκε; (όρθιο ή ξαπλωμένο)
    Γιατί δεν μπορούσα να το βρω εγώ;
    Πως το σβήνω για να μην το διαβάσω και συγχυστώ πάλι;
    Και άλλα τέτοια.
    Κάτσε μπας και μάθω κάτι και εγώ για μένα τελικά!!!  

6. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω το κινητό του /της  

Κατά την άποψή μου, όχι δεν κάνεις.
    Ο τρόπος όμως που ικανοποιεί κάποιος την επιθυμία αυτή για μένα δεν μπορεί να είναι παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα του άλλου.

7. Eri

Eri

Ποτε δεν εψαξα και ουτε θα το κανω...Το θεωρω τελειως "γυναικουλιστικη" (με την κακη εννοια) πραξη.....Επισης ειναι ενας πολυ καλος λογος να τσακωθω με τον αλλον αν αντιληφθω οτι κανει κατι τετοιο πισω απο την πλατη μου......

8. CuriousToe

CuriousToe Regular Member

έκατσα και διάβασα και τις 11 σελίδες του θρεντ (όχι μονοκοπανιά όμως, το ομολογώ  ). Από όοοολα τα ποστς ξεχώρισα αυτά τα δύο στα οποία θα'θελα να βάλω ένα +1 (αν υπήρχε τέτοιο σύστημα).
    Επίσης ξεχώρισα και το ποστ της ΜistressBipolar. Εκεί θα'θελα να δώσω rep αλλά δεν έχω  

Επειδή με τόσα ποστς που έχουν γραφτεί δεν έχει μείνει και τίποτε που να μην έχει ειπωθεί, να πω κι εγώ με την σειρά μου πως το βρίσκω πολύ λάθος όλο αυτό το "ψαχούλεμα".
    Αισθάνομαι πως μια τέτοια κίνηση δείχνει έλλειψη σεβασμού ως προς τον σύντροφο και έλλειψη αυτοεκτίμησης κι αξιοπρέπειας ως προς αυτόν που το κάνει. Δεν θα ήθελα να μου το κάνουν (έχει τύχει να αγοράσω κινητό με κωδικό για το πληκτρολόγιο για αυτόν ακριβώς τον λόγο) κι έτσι δεν το κάνω ούτε εγώ. Ισως να το συγχωρούσα αν μου το έκανε κάποιος, σε πρίπτωση που μου το έλεγε. Αν το καταλάβαινα όμως από μόνη μου, τότε...  

9. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Για εμένα είναι σαν το έκανες ήδη...    

Και σε ευχαριστώ για αυτό..

10. pnikosmika

pnikosmika Regular Member

Σωστο ως προσεγγιση αλλα οταν αυτος ο "καποιος αλλος" ειναι ο /η συντροφος σου και ποσο μαλλον οταν εντασσεται και μεσα στον χωρο του bdsm οπου απατειται απολυτη επμιστοσυνη αρχιζει και χαλαει το γλυκο.

11. astarti

astarti Love beyond Reason

Αν το κάνω σίγουρα κάτι θα βρω. Τα πιο αθώα φιλικά μηνύματα μοιάζουν ερωτικές εξομολογήσεις στα μάτια μιας γυναίκας που έχει κρυφτεί για να ψάξει το κινητό του συντρόφου της και κλήσεις χωρίς αποθηκευμένους αριθμούς προκαλούν αϋπνίες, τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο. Δεν είναι κρίμα να χάσω τον ύπνο μου και να αρχίσω τη γκρίνια επειδή τον έπαιρνε η τράπεζα πέντε φορές εκείνη τη μέρα;

Επίσης δεν θα το κανα γιατί δε θελω να μου κάνουν το ίδιο. Έχω στείλει και εγώ ευχές σε πρώην μου και έχω απαντήσει και σε μηνυματα συναδέλφων, όσο αθώα και να ήταν.

Το μέλλον της σχέσης δεν είναι κρυμμένο σε μια τηλεφωνική συσκευή. Αν είναι μπλεγμένος σε κάτι άλλο θα το καταλάβαινα πριν φτάσω μέχρι την οθόνη του κινητού του , οπότε και καλύτερα να τον ρωτήσω ευθέως για να μη χάνω και χρόνο.

12. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Κάποτε είχα μια σχέση, για αρκετό χρονικό διάστημα. Σε χαβαλέ του αδερφού μου αν έχω ψάξει ποτέ το μέιλ της σχέσης μου, είχα τη φαεινή ιδέα να μπω να του κάνω πλάκα..
    Κυρίες και κύριοι....δεν είχε καθόλου πλάκα. Δηλαδή, κι ο κάθε πικραμένος γέλασε, αλλά εγώ όχι.

Πριν από αυτό, δεν είχα ψαξει ποτέ και για κανέναν λόγο τίποτα.
    Στην τωρινή μου σχέση, που ουσιαστικά είναι σχέση συμβίωσης και επομένως δεν μπορεί να συγκριθεί με τις σχέσεις του ποτού και του καφέ, ακολουθώ τον εξής κανόνα μιας πολύ καλής φίλης: σε μια σχέση ουσίας, δεν υπάρχουν σκιές.

Έχει πρόσβαση σε όλα και έχω πρόσβαση σε όλα. Αρκετές φορές παρεξηγούνται πράγματα αλλά είναι μόνο αυτό. Παρεξηγήσεις.

Όταν ακούω άνθρωπο να είναι σε σχέση ζωής και να μιλάει για προσωπικά δεδομένα και κατινιές και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Φυσικά για να ψάξεις κάποιον, έχεις άλλα σημάδια και ξεκινάς το ψάξιμο.
    Εγώ είμαι σαν τις γάτες. Αν δω πόρτα κλειστή, θα φαγωθώ να την ανοίξω. Μπορεί τελικά να μην μπω ποτέ, αρκεί να παραμείνει ανοιχτή και το δωμάτιο προσβάσιμο.