Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψάχνω το κινητό του /της :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 5 Ιουνίου 2011.

1. Dapom

Dapom Contributor

Η περιέργεια και η ζήλια συνήθως πάνε χέρι χέρι...και τρέφονται απο τις ανασφάλειες.
    Και οπου μαζεύονται τόσα θηλυκά μαζί τότε πάντα γίνεται ένας χαμός.

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

για να ψαξω , θα πρεπει να μου εχουν δωθει δικαιωματα.
    χοντρα δικαιωματα.
    απο μονη μου δεν εχω ψαξει , και ελπιζω να μην ερθω στη θεση να το κανω ποτε.

3. Vasilis

Vasilis One in a Million

Τούρκο τον κάνατε τον τύπο...     

Last edited: 13 Ιουνίου 2015
  4. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Δεν το εχω κανει ποτε αυτο...Αν και μου εχει περασει απο το μυαλο μου,καποιες στιγμες και φασεις της ζωης μου,δεν το εκανα...Ισως εχω υπερβολικα εμπιστοσυνη στην συντροφισσα μου(?)...Η εκπροσωπω μ τον καλυτερο τροπο και υπερασπιζω πολυ καλα το status μου "slave"..χαχαχα!!Ακομα και μακροχρονια σχεση που ειχα των 6 ετων,δεν το εκανα ΠΟΤΕ....

Δεν γνωριζω αν ειναι καλο η κακο...(?)

5. garfield83

garfield83 Regular Member

Εγω συνηθως ψαχνω το κινητο μου...γιατι το χανω!

6. moxito

moxito Travel for the dream!!!

χαχαχα....δεν εισαι ο μονος!!!

7. episkeptis

episkeptis New Member

Δεν το έχω ποτέ και ούτε πρόκειται, πιστεύω Στην απόλυτη ελευθερία να είναι (μόνο) μαζί μου επειδή γουστάρει και σε καμία περίπτωση δεν θα παραβιαζα την άνεση να νιώθει ελεύθερη μαζί μου.
    Έχω ζηλέψει έχω υπάρξει πολύ ανασφαλης σε κάποια σχέση αλλά να ψάξω τέτοια στοιχεία όχι.
    Η σχέση βασίζεται στην επιθυμία και την εμπιστοσύνη αλλιώς απλα γαμιομαστε και όλα καλά

8. whisperer

whisperer Regular Member

Το καλυτερο ειναι οταν δεν εχεις να κρυψεις τιποτα αλλα γνωριζεις οτι θα το ψαξει,οποτε αρχιζεις το τρολαρισμα.
    Και καλα περιεργα μνμ,η κλησεις που δεν απαντας.
    Καθεται διπλα σου συνωμοτικα και προσπαθει απεγνωσμενα να διακρινει το pass η το μοτιβο που εχεις βαλει για ενεργοποιηση οθονης οταν χρησιμοποιεις το τηλεφωνο.
    Τοτε λοιπον που νομιζει οτι το χει απομνημονευσει το αλλαζεις σε ανυποπτο χρονο,αφηνεις το τηλ σαδιστικα εκτεθειμενο, λες παω για ενα ντουζακι και τη κανεις τσακωτη επανω στις αγωνιωδης αλλα αποτυχημενες προσπαθειες ενεργοποιησης της οθονης...και....Σοβαρη αιτια πυγοραπισματος....

9. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

ναι ναι πιανει ειδικα αν αλλαζεις κ τους κωδικους σε μαιλ φορουμ κ τα συναφη......... ο αλλος μενει μαλακας κ δεν μπορει κ να πει τιποτα!!!!!!!!!!!!

10. gaby

gaby Guest

Θα μπορούσε να ονομαστεί και "οι σχέσεις σήμερα" …

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Διακριτικότητα και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα...
    Δεν κοίταξα/ψαχούλεψα ποτέ κινητό/mail κτλ κτλ καμίας...
    Που να χτύπαγε μπροστά μου το κινητό και η άλλη να μην το έβλεπε...
    Δεν σκέφτηκα ποτέ μου, καν να το κοιτάξω...
    Δεν ήλεγξα ποτέ καμία...Δεν ρώτησα με ποιόν/α μιλούσε, ποιον/α θα συναντούσε...
    Και το απεχθάνομαι όταν μου το κάνουν...
    Εκεί γίνομαι όχι Τούρκος, αλλά Μογγόλος...
    Και δεν έκρυψα ποτέ τίποτε το σημαντικό σε καμία...
    Ούτε καν την ύπαρξη κάποιου άλλου ενδιαφέροντος και μάλιστα με το που γεννήθηκε/ξαναπαρουσιάστηκε...
    Με όλες τις αρνητικές η θετικές συνέπειες που για μένα είχε...
    Την ζήλια και τα ψέμματα δεν τα "έχω" καθόλου...
    Μάλλον αυτά είναι άλλα δυο από τα πολλά "λαμπάκια" που έχω καμμένα...
    Και αν κάτι απεχθάνομαι...
    Είναι η όποια γκόμενα/σύντροφος μου...
    Να ζηλεύει, η να μου λέει ψέμματα...

Αν κάποιος/α θέλει να σου τα φορέσει...Τρόπο τον βρίσκει...Δεν πα να ελέγχεις το mail, το κινητό, ακόμα και τα εσώρουχα του/της...

Last edited: 15 Ιουνίου 2015
  12. whisperer

whisperer Regular Member

ειναι πολυς κοσμος που ειτε γιατι εχει εμφυτο το κουσουρι και βλεπει παντου φαντασματα, ειτε γιστι καηκε στο χυλο και φυσαει και το γιαουρτι δε μπορει να πιστεψει οτι του συμβαινει κατι ωραιο και ψαχνει το λακκο στη φαβα.Θα μου πεις και το τρολαρισμα με το τροπο που εγραψα ειναι λυση? Για μενα ειναι ενα καμπανακι....