Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψηλές και Κοντοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 17 Ιουλίου 2015.

1. InevitablyDominant

InevitablyDominant New Member

Κοιτάξτε,

Είμαι 1.94 και έλεγα πως προτιμώ κοντούλες, εν γένει έβρισκα τους όχι ψηλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλλου πιο συμπαθητικούς.
    Μέχρι που πήγα κάποιες μέρες βόρεια Γερμανία...

Είναι ένα σόκ να βρίσκεσαι σε μαγαζιά και απο εκεί που κοίταγες τους ανθρώπους στραμμένος προς τα κάτω να πρέπει να κοιτάς ευθεία και προς τα πάνω.
    Κάπου ανάμεσα στα σκοτάδια και τις ατελείωτες μπύρες φασώθηκα και με μία γερμανίδα, ήταν γύρω στο 1.96, δεν υπάρχει κάτι το αξιοπερίεργο πέραν του οτι αν το συνέχιζα ίσως πάθαινα ένα ψιλο-αυχενικό...

Τελικώς

Ας ταιριάζουν οι προσωπικότητες και ας είναι όσο θέλει

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Σε ζηλευω
    Δεν κατάφερα να έχω εμπειρία με γυναικα ψηλότερή μου
    Ισως φταιει και τοοτι είμαι ελάχιστα ψηλοτερός σου και κινουμαι΄κυρίως σε Ελλάδα και χώρες με μικρο μεσο όρο ύψους και άρα ελάχιστη πιθανότητα match

Για τις προσωπικότητες έχεις δικιο

Last edited: 10 Μαρτίου 2016
  3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα γυναικεία γερμανικά νούμερα παπουτσιών  

4. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Τελικά αποτέλεσμα δεν βγήκε

5. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

6. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πολύ μου αρέσουν οι κοντουλες. Κ φυσικά οχι μόνο εμένα σίγουρα αλλά εμείς οι ψηλοι έχουμε μια μανία με τις κοντουλες σίγουρα θα ισχύει κ για άλλους ψηλούς.καλησπερα..

7. whisperer

whisperer Regular Member

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ελευθέριος Πετρούνιας.
    Το καμάρι μου ετσίμπησε και το χρυσό στους Ολυμπιακούς στο Ρίο, είναι 1.65, ευλύγιστος, γλυκύτατος, καλογυμνασμένος (όχι φούσκας), άτριχος... Κάνεις κάτι ωραία παίγνια με δαύτον.
    Τι άλλο να θελήσω;  

9. gero

gero Regular Member

Δηλωνω παρων ως κοντος που αρεσκομαι στις ψηλες.
    Αλλα και αυτες σε μενα  

10. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

Όχι απαραίτητα... Μου 'χει τύχει η εξαίρεση (κοντός με "κουμπί") και ο κανόνας (ψηλός με "κουμπί")

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

" κουμπι" ???

12. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

Ναι, μόνο έτσι μπορώ να τα παρομοιάσω, σαν να περίμεναν κάποιος να τα πατήσει...