Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχολογικές διαταραχές και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 21 Αυγούστου 2013.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Ψυχολογικές διαταραχές και BDSM

    Σου εστειλα πμ για να μη γινει ακριβως αυτο το πραγμα, αν δεν μπορεις να αντεξεις τον διαλογο μην τον ξεκινας καθολου για τα υπολοιπα στο ποστ2 που σε εχω ρωτησει εξ αρχης για τον τιτλο, για τον οποιο εσυ ειπες οτι ειναι τυχαιος. Τωρα αν θες να διαστρεβλωνεις πραγματα κτλ ειναι δικο σου θεμα. Οτι τσουβαλιαζεις και αφοριζεις δεν ειναι μονο δικη μου παρατηρηση! Τωρα γιατι οποτε σου κανω εγω την παρατηρηση ''αναστατωνεσαι'' τοτε ισως πρεπει να ρωτησουμε τον Dr Justin Lehmiller!
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Ψυχολογικές διαταραχές και BDSM

    Μην αντιγράφεις δικές μου λέξεις, είναι ίδιον παπαγάλων. Βρες κάτι δικό σου. Περιμένω εναγωνίως τα ποιοτικά fiction stories.
     
  3. Απάντηση: Ψυχολογικές διαταραχές και BDSM

    Αναφερομαι σε υ, δε σημαινει ομως οτι αφηνω τους/τις Κ απ' εξω. Επισης δε μιλησα για διαταραχη αλλα για την επιδραση εμπειριων βιας. Επισης ειπα οτι αυτος ειναι ο κανονας, απο εκει και υστερα εξαιρεσεις παντα υπαρχουν αλλα μετα απο πολλα χρονια με παρα πολλες συναναστροφες, κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα.
     
  4. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Ψυχολογικές διαταραχές και BDSM

    1) Ο τίτλος του νήματος είναι παραπλανητικός.

    2) Η μοναδική αναφορά που υπάρχει είναι για ψυχολογικά χαρακτηριστικά και σε καμία περίπτωση διαταραχές. Ο νευρωτισμός δεν είναι ψυχολογική διαταραχή αλλά νευρολογική.

    3) Tο άρθρο βασίζεται σε "common perception", δηλαδή κοινή αντίληψη, και όχι σε επιστημονικά δεδομένα, πέρα από μια αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας έρευνα μέσω δειγματοληψίας.

    Κοινώς, πίπες. Next.
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2013
  5. seduced mind

    seduced mind Guest


    Έχω να σου πω εγώ. Ότι οι switch στο δείγμα είναι μόλις 16% και οι Κ γυναίκες είναι μόλις 8% !!!!! Και μιλάμε για μία έρευνα που έλαβε χώρα σε μια χώρα που έχει απωλέσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα ταμπου, που υπάρχουν στις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες.

    Στην Ελλάδα τι ποσοστο να παίζει; 8% και 2% ?????
     

    Συνημμένα Αρχεία: