Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ω, ενα κορίτσι της συνοικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mesodo, στις 9 Απριλίου 2007.

1. kiss_me

kiss_me Regular Member

καταπληκτική ιστορία...

ουτε ταινια ούτε σηριαλ... η μαγεία είναι στις λεξεις.

2. Alexis_22

Alexis_22 New Member

Είναι πανάθεμά τη. Δυστυχώς όχι και τόσοι πολλοί κάνουν τον κόπο ή έχουν την άνεση να τη νιώσουν όπως της αξίζει (τη μαγεία των λέξεων,τη μαγεία ενός καλού βιβλίου).

Με θυμάμαι να χάνομαι με τις ώρες μέσα σ'ένα βιβλίο.
    Μέχρι τα χαράματα.
    Μέχρι τελικής πτώσεως.
    Μέχρι να τελειώσει.
    Κι ύστερα έφυγα φοιτητής και.. άστα να πάνε.
    Ίσως έχει κατιτίς το κλίμα στο νησί,στο σπίτι, και κάθε που γυρνάω με πιάνει η ίδια δίψα..

Πάντως ενώ ένα σήριαλ είναι για μένα από την αρχή καταδικασμένο , μια ταινία φτιαγμένη με μεράκι και αγάπη για αυτό που θέλει να αποδώσει, μπορεί να προκαλέσει και συναισθήματα έντονα και την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα να κάνει, και στο κάτω κάτω θα αγγίξει περισσότερο κόσμο.

(δεν διαφωνώ πάντως με το γεγονός ότι η εμπειρία μεταξύ βιβλίου/ταινίας είναι εντελώς διαφορετική)

3. Mesodo

Mesodo Regular Member

βρε παιδια το σηριαλ θα το πουλησει η Dolce για να βγαλουμε κανενα φραγκο οχι για την τεχνη lol...

ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια
    αλλα η μορφη των γραπτών λεξεων ειναι πια σε παρακμη,
    χρειαζομαστε νεα μεσα... περα απο τους βιτσιοζους των λεξεων που υπαρχουν αρκετοι ακομα.

4. capeaway

capeaway Regular Member

Απάντηση: Ω, ενα κορίτσι της συνοικίας

Υπεροχη ιστορια!!!! Συγκινηθηκα!...

Ναι, δε θα περιμενα ενα τετοιο τελος, αλλα...

Συμφωνω μαζι σου Mesodo.

5. alex_greece2

alex_greece2 Regular Member

Πράγματι πολύ καλή η ιστορία.
    Τόσο καλή που προτείνω αν κάποιος αναγνωρίσει τη κυρία Ω να την παρακαλέσει να κάνει ένα come back με τον mesodo για να έχουμε και συνέχεια...!

6. Syrah

Syrah Contributor

Παρόμοιας, ίσως λίγο μεγαλύτερης, έντασης είναι η φετιχιστική διάθεση με την οποία αντιλαμβάνομαι και εγώ τις σχέσεις, τα τοπία, τα σώματα, τις καταστάσεις.

Εξαιρετική πραγματεία Mesodo.

7. alex_greece2

alex_greece2 Regular Member

Μακάρι η ιστορία αυτή να μην είχε τελειώσει τότε....και να είχε και συνέχεια.
    mesodo ξανα είχες νέα της ποτέ;

8. Mesodo

Mesodo Regular Member

σορυ είχα μέρες να μπω.

αλεξ οχι δεν ειχα νεα της. Δεν είχα ποτε τηλεφωνο της κι αυτη είχε μόνο του σπιτιου της μανας μου (δεν υπηρχαν κινητα τοτε). Με είχε παρει τηλεφωνο στη γιορτη μου οταν πρεπει να ημουν 21 αλλα ηταν ενα πολύ βιαστικό τηλεφώνημα.

Θα ηθελα να δω τι κανει τωρα αν και ξερω πως το μισο αυτου ειναι να επιβεβαιωσω πως η Ω ήταν αυτο που τοτε καταλαβα, ενα κοριτσι της συνοικιας. πολυ θα ηθελα να δω κατι αλλο, αλλα δεν μπορεις να περιμενεις απο τους αλλους υπερβασεις που δεν θελουν να κανουν επειδή εσύ τις φαντασιώθηκες.

η αληθεια ειναι πως αν την εβλεπα (λιγο δυσκολο καθως δεν μένω πια σε αυτη τη συνοικία), θα ηθελα να δω το σωμα της με καθε λεπτομέρια, αλλα τελοσπαντων αυτό είναι μια φαντασίωση. Όσο κι εάν έχω προβληματα με τους αποχωρισμούς η ιστορία με την Ω ήταν ολοκληρωμένη.

ευχαριστώ πολύ syrah

9. davmast

davmast New Member

τρομερές ιστορίες

10. zinnia

zinnia Contributor

Δηλωνω βιτσιοζα των λεξεων..

Mesodo, οταν το δημοσιευσες ειχα παψει να μπαινω και σημερα το ειδα που καποιος το εφερε στην επιφανεια. Το ανοιξα απο το τελος, ετσι για να δω τι λεει 99% σιγουρη πως θα ειναι μια ακομα μαλακια.. διαβασα ενα-δυο και αυτοματα ανοιξα την πρωτη σελιδα -κατι μου λεγε πως αυτο δεν ειναι σαν τ αλλα- οταν το τελειωσα, ενοιωσα ακριβως οπως ειχα νοιωσει οταν πρωτομπηκα και διαβασα τις ιστοριες του DreamMaster. Πως αυτο που διαβασα θα μεινει μεσα μου και δεν θα το ξεχασω στο επομενο κλικ. Ειλικρινα, γοητευτηκα και σε ευχαριστω που μ εβαλες μεσα στην ιστορια.. αυτο ειναι το δυσκολο..να σε ρουφηξει μια ιστορια να σε κανει να γινεις μερος της.

Ομολογω πως μεχρι τωρα ησουν ενα ακομα νικ αναμεσα στ αλλα, ποτε μου δεν σε ειχα διαβασει και να μου μεινει κατι απο σενα. Μετα απο αυτο το εξαιρετικο γραψιμο που θα το ζηλευαν πολυ "επαγγελματιες" συγγραφεις, που οταν τους διαβασεις αναρωτιεσαι: ε και; γιατι εγω επρεπε να διαβασω τα σωψυχα του και το κυνηγημα της ουρας του και τις ομφαλοσκοπησεις του και να τον πληρωσω κιολας; απεκτησες αλλη διασταση στα ματια μου.

Και παλι σ ευχαριστω  

11. your_slave666

your_slave666 Regular Member

Απάντηση: Ω, ενα κορίτσι της συνοικίας

Εξαιρετική συγγραφική δουλειά.
    Στην εισαγωγή ανέφερες έναν απ τους αγαπημένους μου συγγραφείς.

12. sector10

sector10 Regular Member

Καλή ιστορία !!!