Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανέκδοτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. serr

serr Regular Member

Πως λέγεται το προϊστορικό ζώο που φοβάται πάρα πολύ;

Δειλόσαυρος.

2. serr

serr Regular Member

Ενας Έλληνας ρωτάει έναν Κύπριο:
    -Μπορείς να μου λύσεις μια μεγάλη απορία; εσείς στην Κύπρο όλοι
    κουμπάροι είστε;
    -Οχι γιατι;
    -Τότε γιατί φωνάζεται ο ένας τον άλλον κουμπάρε και κουμπάρε;
    -Καλά εσύ μπορείς να λύσεις μια δικιά μου απορία;

Εσείς στην Ελλάδα όλοι Μαλάκες είστε;

3. serr

serr Regular Member

Μία μέρα, στην τάξη του Μπόμπου, εμφανίστηκε ο τοπικός επιθεωρητής ο οποίος θέλοντας να διαπιστώσει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο σχολείο, είπε στην δασκάλα να κάνει ένα τεστ νοημοσύνης στα παιδιά. Έτσι, η δασκάλα σκέφτεται λίγο και καταλήγει σε ένα βιαστικό τεστ. Σηκώνεται από την καρέκλα της και λέει στην τάξη.

- Ποίο παιδάκι θα μου πει πως μπορούμε να βάλουμε μία τρύπα μέσα σε μια άλλη τρύπα;

Με το που ακούγεται η λέξη `τρύπα` όλα τα βλέμματα στρέφονται προς τον Μπόμπο, ο οποίος όμως δίχνει να βρίσκεται σε βαθιά σκέψη. Ενώ όλοι περιμένουν να πει κάτι ο Μπόμπος, πετάγεται η Ελενίτσα...
    - Κυρία, κυρία, κυρία...
    - Ναι Ελενίτσα, λέει η δασκάλα απευθύνοντάς της το λόγο.
    - Να . έτσι, λέει η Ελενίτσα και ενώνοντας τους δείκτες και τους αντίχειρές της, τοποθετεί την εικονική αυτή τρύπα γύρω από το στόμα της.
    - Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.. ήταν πολύ ευρηματικό.. ποιο παιδάκι θα μου πει τώρα πως να βάλουμε δύο τρύπες σε μια τρύπα;
    Το βλέμμα όλων ξαναπέφτει στο Μπόμπο, ο οποίος όμως
    μουρμουρίζει επιθετικά, χωρίς να γίνεται κατανοητός..
    - Κυρία, κυρία, κυρία... ξαναπετάγεται η Ελενίτσα
    - Ναι Ελενίτσα;
    - Να.. έτσι.. και τοποθετεί ξανά την εικονική τρύπα στο πρόσωπό της.. αυτή τη φορά πάνω από τα ρουθούνια της.
    - Μπράβο Ελενίτσα.. την επαινεί ξανά η δασκάλα..
    Ο Μπόμπος στο μεταξύ είχε αρχίσει να αφρίζει. Δεν ήταν δυνατόν να του την `έμπαινε` έτσι η Ελενίτσα... Μετά από λίγο ακολουθεί και τρίτη, πιο εξελιγμένη ερώτηση...
    - Ποίο παιδάκι θα μου πει, πως να βάλουμε 3 τρύπες σε μια τρύπα αυτή τη φορά.
    Ο Μπόμπος κοντεύει να σκάσει, γιατί και αυτή τη φορά δεν έχει απάντηση.. Ενώ ξαναπετάγεται η Ελενίτσα...
    - Κυρία, κυρία, κυρία...
    - Ναι Ελενίτσα...;
    - Να έτσι, και αυτή τη φορά βάζει την εικονική τρύπα πάνω από το στόμα της και τα ρουθούνια της...
    - Συγχαρητήρια Ελενίτσα, λέει η δασκάλα, είσαι πολύ έξυπνη...
    Έξαλλος πλέον ο Μπόμπος πετάγεται και λέει στην δασκάλα...
    - Εγώ κυρία, μπορώ να βάλω 9 τρύπες σε μία τρύπα...
    - Πώς θα το κάνεις αυτό Μπόμπο;.. εκφράζει την απορία της η δασκάλα..
    - Θα βάλω μια φλογέρα στον κώλο της Ελενίτσας!

4. barkoulis

barkoulis Regular Member

Δύο πατεράδες συζητάνε, το Σεπτέμβριο, που έχουν βγει τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.
    Ακολουθεί ένα κομμάτι της στιχομυθίας.

- " Ο γιος μου μπήκε στην ιατρική! "

- " άαααα το πούστη... "

- " όχι, όχι ο μικρός... ο μεγάλος... "

5. savra

savra Guest

Τι κάνει μια γυναίκα στο κρεβάτι μετά το sex?

Πιάνει χώρο !!

6. Ένας Κρητικός οδηγά το αμάξι του στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, ώσπου τον σταματάνε κάτι "στρουμφάκια".
    Άδεια και δίπλωμα του ζητάνε, ο Κρητικός τους τα δίνει και όλα καλά μέχρι εδώ. Άνοιξε τώρα να δούμε τι έχεις και στο πόρτ παγκάζ του λένε, ο Κρητικός υπακούει. Με το που ανοίγει το πορτ παγκάζ οι μπάτσοι τα παίζουν γιατί είναι φίσκα με όπλα διαφόρων τύπων. Τι είναι αυτά ρε? Ρωτά ο ένας μπάτσος...Κομπιουτεράκια του απαντά ατάραχος ο Κρητικός. Τι λές ρε του λένε οι μπάτσοι, αυτά είναι ΟΠΛΑ!!! Και ο Κρητικός...Αααα, εμείς με αυτά λύνουμε τους λογαριασμούς μας στην Κρήτη!!!

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Δημόσια Εργα Στον Παράδεισο

Τρεις μπογιατζήδες ένας Αλβανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας πέθαναν και πάνε στον Παράδεισο.

Ο Aγιος Πέτρος τους άνοιξε την Πόρτα.

"Καλώς τα παιδιά! Και είχα ανάγκη απ' την ειδικότητά σας! Θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου για πέστε μου πόσα θέλετε να την βάψετε;"

"600 ευρω" λέει ο Αλβανός.

"Μπα! 600; Και πως τα λογάριασες"

"Ε, να 200 για μένα 200 εφορία και ένσημα και 200 τα υλικά"

"Εσύ λέει του Γερμανού πόσα θέλεις ;"

"900 ευρω = 300 για μένα + 300 εφορία και ένσημα + 300 τα υλικά "

Εσύ λέει του Έλληνα ποσά θέλεις;

"Είμαι πολύ πιο ακριβός αλλά μας συμφέρει όλους και θα πάρω τη δουλειά"

"Δηλαδή πόσο ζητάς;" ρωτάει ο Αγ. Πέτρος.

"3 χιλιαρικάκια"

"3.000. Εσύ είσαι τρελός παιδί μου!!!"

Αναστέναξε ο Ελληνας με την αμάθεια...

Με εντελώς κουρασμένο ύφος, παίρνει παραμάσχαλα τον Αγιο Πέτρο και του εξηγεί:

"Ελα πιο κοντά να μην μας ακούν...

Δημιουργική λογιστική δεν σας μαθαίνουν εδώ ρε παιδιά;
    Φαντασία δεν έχετε;
    Aκουσε να δεις αφού πρέπει να το εξηγώ κιόλας:

3.000 = 1.000 για σένα + 1.000 για μένα + 400 για τον Γερμανό να κάνει πέρα + 600 που ζήτησε ο Αλβανός.

Ο Αλβανός θα βάψει την πόρτα με υπεργολαβία από εμένα.

Στην πατρίδα μου, όποιος δίνει τη χαμηλότερη προσφορά, στο τέλος αυτός κάνει τη δουλειά και παίρνει όσα ζήτησε απ' την αρχή.
    Είτε υπογράφει τη σύμβαση ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Επιπλέον, ο Γερμανός θα πάρει 400 για κάτι που δεν έκανε. Οπότε σε παίρνει να τον απειλήσεις πως θα αποκλειστεί από μελλοντικές δημοπρασίες αν δεν σου αλλάξει το πόμολο σαν Δωρεά.

Θα το κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί αφού έτσι βάζει πόδι στην επιτροπή δημοπρασιών.

8. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ένας κύκνος μπαίνει σ' ένα κοτέτσι
    >
    > κι αρχίζει να πηδάει στη σειρά όποια κότα βρίσκει μπροστά του..
    >
    >
    >
    > Τον παίρνει χαμπάρι ο κόκκορας και διαμαρτύρεται :
    >
    > "Ρε μαλάκα, πας καλά ?? !! Εγώ ειμαι ο γ..... εδω μέσα!!!!
    >
    >
    >
    > O κύκνος : "Φίλε, άκου δώ, κάνε μόκο γιατί δεν τόχω σε τίποτα να πέσω
    > κάτω,
    >
    > να κάνω τον ψόφιο...και να σας σφάξουν όλους εδω μέσα....!!!"
    >

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

> >> Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν
    > >> τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας.
    > >>
    > >> Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να
    > >> ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του
    > >> ξεφύγει.
    > >>
    > >> Ανεβάζει ταχύτητα, 150 χλμ/ώρα, ο αστυνομικός πίσω
    > >> του, 160, 180, 200 τίποτα δεν
    > >> μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.
    > >>
    > >> Αστυνομικός: "Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια που είμαι
    > >> κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις αν βρεις μια δικαιολογία που δεν
    > >> την έχω ξανακούσει"
    > >>
    > >> Μοτοσυκλετιστής:"Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το
    > >> έσκασε με έναν
    > >> αστυνομικό"
    > >>
    > >> Αστυνομικός: "Λοιπόν;"
    > >>
    > >> Μοτοσυκλετιστής: "Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε για
    > >> να την επιστρέψει".
    > >>
    > >> Αστυνομικός: "Καληνύχτα σας!"

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

RE: RE: ανέκδοτα

Μια μικρη απορια ..... : Με την ιδια λογικη θα επρεπε επισης να μην εχουν θεση και τα ανεκδοτα με : μαυρους , Ποντιους , Αλβανους , ξανθιες , κληρικους ή και τα οσα διακωμωδουν τραγωδιες ... πχ Σαμινα (θυμαστε ποσα ειχαν κυκλοφορησει τοτε..) , ακομα και τον ιδιο τον Χριστό ...
    Απο πότε η ζωη ενος μαυρου που ξεριζωθηκε απο το σπιτι του και συρθηκε αλυσσοδεμενος σε μια αλλη ηπειρο για να γινει σκλαβος , αξιζει λιγοτερο απο αυτην οποιουδηποτε αλλου ?
    Απο πότε τα πολιτισμικα χαρακτηριστικα των Αλβανων και των Ποντιων εγιναν ανεκδοτο για μας τους Ελληνες , τους εντιμους , τους πανεξυπνους ?
    Και τελος ποια ειναι η ζωη ολων μας που μας δινει το δικαιωμα να αστειευτουμε με την ζωη του Θεανθρωπου ?

Οχι αγαπητε Χάινρχ ... δεν νομιζω οτι ηθελες να κανεις απλα μια παρατηρηση , ομως , και αποψη μου αυτη , δεν τιμας την μνημη καποιων που αδικηθηκαν μνημονευοντας επιλεκτικα ... αν θες να τιμησεις αυτον που αδικηθηκε τοτε "μαχεσαι" για την δικαιοσυνη με ισοτητα , χωρις διακρισεις , διοτι αυτη ειναι η ουσια της ....

Σαν επιλογο θεωρω πως το μαυρο χιουμορ δεν σημαινει απαραιτητα και ασεβεια .. Περα απο αυτο χαιρομαι που βρεθηκε καποιος με χιουμορ και μας εκανε να γελασουμε με ολα αυτα τα ανεκδοτα ....

11. isnogood

Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωολογικό κήπο.
    Τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει την περιήγηση:
    Ξεναγός: - Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι ανά 2 χρόνια.
    Γυναίκα: - Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;
    Αντρας: - (Ταπεινωμένος) Τα βλέπω...τα βλέπω...
    Ξεναγός: - Προχωράμε παρακάτω... Αυτός εδώ είναι ο μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1 μπαμπουινάκι το χρόνο!
    Γυναίκα: - Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;;;
    Αντρας: - Τα βλέπω... Τα Βλέπω...
    Ξεναγός: - Προχωράμε παρακάτω... Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι... Τρώει 3 κιλά φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί ... 45 δευτερόλεπτα!
    Αντρας: - (επιτέλους δικαιωμένος) Τα βλέπεις;;;...Τα βλέπεις;;;
    Γυναίκα: - Ναι!..... Αλλά κι εσύ τα βλέπεις τα κέρατα;;;

12. isnogood

Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης.
    Αρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:
    - Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε;
    - Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη μας ακούσουν.
    - Ακου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω. Αν όμως σου αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Με αυτό τον τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.
    Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:
    - Μουουουου.... μουουουου..... μουουου φαγες όλα τα δαχτυλίδια...