Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανέκδοτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

1. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Re: Απάντηση: ανέκδοτα

Αυτό ήταν όλο  

2. john_slave96

john_slave96 Contributor

Ήταν... incomplete Incomplete!!

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τι ακριβως ζουμι βγαζει ενα παγωτο ? ....
    αχ Princess ... επρεπε να γραψεις : "λιωμενο παγωτο" ..... εχει ενα κατιτις οπως ακουγεται .. κανεις δεν θα παραπονιοταν ... αν ηταν δε και πιγκουινα (μαυρη γυαλιστερη) , ολοι θα εβρισκαν το ανεκδοτο καταπληκτικο ...

4. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Γιατί οι ξανθιές κρατούν ανάποδα το κινητό;

Για να μην πέφτουν οι μονάδες !
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια, πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
    - "Αποκλείεται να τα καταφέρω", και γύρισε πίσω.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ξανθιά ηρωίδα μας βρίσκεται στο σούπερ-μάρκετ και ψωνίζει. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό της και απαντάει:
    - "Εμπρός, ε, Λάκη εσύ είσαι; Πως ήξερες ότι ήμουν εδώ;"
    Μία ξανθιά γράφει στις τελικές εξετάσεις του πανεπιστημίου όπου οι απαντήσεις είναι τύπου Ναι/Οχι. Δεν έχει διαβάσει τίποτα οπότε βγάζει ένα νόμισμα και παίζει κάθε ερώτηση κορώνα - γράμματα για να δει τι θα απαντήσει. Μέσα σε δέκα λεπτά έχει τελειώσει ενώ οι άλλοι ακόμα προσπαθούν. Παρόλα αυτά μένει μέσα στην αίθουσα. Κατά τα τελευταία λεπτά της ώρας, ακόμα ρίχνει το νόμισμα, βρίζοντας και ιδρώνοντας. Την πλησιάζει ο
    επιτηρητής:
    - "Συμβαίνει κάτι, δεσποινίς;"
    - "Α, τίποτα! Τελείωσα το τεστ μέσα σε δέκα λεπτά, απλά τσεκάρω ξανά τις απαντήσεις μου."
    Σε ένα αεροπλάνο βρίσκονται μεταξύ άλλων και δύο ξανθιές. Ξαφνικά ο πιλότος ανακοινώνει από το μεγάφωνο.
    - "Κυρίες και κύριοι υπάρχει ένα πρόβλήμα στο έναν κινητήρα, αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε άλλους τρεις. Βέβαια λόγω της βλάβης θα καθυστερήσουμε 10 λεπτά."
    Μετά από λίγο ο πιλότος κάνει και νέα ανακοίνωση ότι υπάρχει πρόβλημα και στον δεύτερο κινητήρα και έτσι θα καθυστερήσουν άλλα 20 λεπτά. Μετά από λίγη ώρα και άλλη ανακοίνωση από τον πιλότο ότι υπάρχει βλάβη και στον τρίτο κινητήρα και το γεγονός αυτό θα προκαλέσει επιπλέον καθυστέρηση 40 λεπτών. Εντωμεταξύ ο φόβος είχε καταλάβει όλους τους επιβάτες εκτός από τις δύο ξανθιές οι οποίες ήταν αγανακτισμένες και λέει η μία στην άλλη:
    - "Αν χαλάσει και ο τέταρτος κινητήρας δε θα φτάσουμε ούτε σε τέσσερις ώρες."
    Δύο φίλες, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα βγήκαν έξω για καφέ. Τότε λέει η κοκκινομάλλα στην ξανθιά:
    - "Αχ, φιλενάδα, αν μάθεις τι έπαθα εχθές θα σοκαριστείς!"
    - "Λέγε καλέ, τι έπαθες;", λέει η ξανθιά.
    - "Να, εχθές πήγα για ψώνια στο εμπορικό και όταν ήταν να φύγω, μπήκα στο ασανσέρ. Και τότε ξαφνικά, το ασανσέρ σταμάτησε! Τρεις ολόκληρες ώρες έκανε η πυροσβεστική για να με βγάλει."
    - "Αυτό που έπαθες εσύ δεν είναι τίποτα μπροστά στο δικό μου", λέει η ξανθιά. "Εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στο εμπορικό και ανέβηκα στις κυλιόμενες σκάλες. Τότε, οι κυλιόμενες σκάλες έπαθαν βλάβη και σταμάτησαν να κυλάνε. Έξι ολόκληρες ώρες έμεινα εγκλωβισμένη πάνω στις σκάλες!!!!!!!"
    Τι λέει η ξανθιά μητέρα στην ξανθιά κόρη της που ετοιμάζεται να βγει Σάββατο βράδυ;
    - "Αν δεν είσαι στο κρεβάτι μέχρι τις 12 γύρνα σπίτι!"

5. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

6. Yiannis

Yiannis Regular Member

Απάντηση: ανέκδοτα

Ειναι μια γυναίκα και παει στο γιατρό

- Γιατρέ ξερετε είναι πολύ λεπτό το ζύτημα που θα σας μιλησω αλλα δεν πάει αλλο
    α απογνωσή μου ειναι μεγαλύτερη από την ντροπή που νιώθω γι αυτό και ετσι
    θα σας το ομολογήσω.

- Ηρεμήστε και πείτε μου τωτρα τι πάθατε κυρια μου

- Να ξερετε εδώ και 4 χρόνια δεν μπορώ να φτάσω σε οργασμό. Εχω δοκιμάσει τα
    πάντα με τον άντρα μου αλλα τιποτα. Δεν νιώθω τίποτα. Δοκίμασα μεχρι και
    διάφορα φάρμακα αλλα δίχως αποτελέσμα. Φοβαμαι οτι ίσως να ειναι και
    ψυχολογικό.

- Χμμμ Ξερετε ίσως ακουστει κάπως ασχημα ή ανατρεπτικό αυτό που θα σας προτείνω να
    κάνετε αλλα μήμπως θα έπρεπε να δοκιμάσετε μια μικρή ερωτική περιπέτεια με κάποιον
    τρίτο εκτός του άντρα σας?

- Αχ, γιατρε αφου το ρωτήσατε πρωτος δεν έχω λόγο να σας κρύψω οτι δοκιμάσα
    και με τον Μανάβη της γειτονιάς αλλα τίποτα.

- Μημπως δεν ήταν ο σωστος τύπος αντρα?

- Λετε ? Δοκίμασα και με τον φούρναρη που μένει απέναντι μας αλλα πάλι τιποτα....
    Μετα δοκίμασα και με τον μπακάλη αλλα ξανά τίποτα. Ουτε και με τον περιπτερά είδα
    κάποιο αποτέλεσμα....

- ΑΑΑ Εσείς εχετε τότε σοβαρό πρόβλημα.

- ΑΧ ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΝΑΙ ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ
    ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ? Γιατι όλοι στην γειτονιά
    πουτάνα με ανεβάζουν, πουτάνα με κατεβάζουν !!!!

7. Yiannis

Yiannis Regular Member

Γυναίκα Γυναίκα !!! Φωνάζει ο άντρας χαρούμενος ορμώντας μεσα στο σπίτι
    επιστρέφοντας απο την δουλειά του και συνεχίζει....

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΛΟΤΤΟ !!!! ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ

- Ολο χαμόγελο η γυναίκα του και χαρά ρωταει :

"ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ? ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ
    Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ???"

Και εκεινος της απαντα :

- ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
    ΣΠΙΤΙ !!!!!!

8. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Μου αρέσει πιο πολύ η version του :

Τα πάντα!Τον πούλο! 

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: ψωμί-παιδεία-ελευθερία!

Χεχεχεχεχεχεχε!καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!!

Να σου πω..Εσύ γιατί έβαλες τη λέξη κατσίκα στο google όμως;        

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: ψωμί-παιδεία-ελευθερία!

Πολύ καλό   κεφάτε...

12. gaby

gaby Guest

Απίστευτο! διαλύθηκα απ το γέλιο, πρέπει να τα κοιτάζουμε και αυτά αν ποτέ γίνουμε δημόσια πρόσωπα;