Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

οι ανδρες η οι γυναικες?

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το υπερβολικό, σε στυλ bodybuilder δεν μου αρέσει και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. : )

4. Noardos

Noardos Regular Member

5. folha

folha deja vu

έχω μείνει άφωνη!!!

6. seduced mind

seduced mind Guest

έπρεπε να είχαν ως επιλογή το ugly... εκεί θα είχε show

7. Noardos

Noardos Regular Member

Φίλτατε το μεγαλύτερο show, το έχει αυτός που λούζεται την κάθε τέτοια. Θα αναστενάξεις να πληρώνεις κρέμες, μάσκαρες, πλαστικές και δεν συμμαζεύεται.
    Έχε και στον νου σου πως οι avarage δεν βατεύονται και καλά....
    Βέβαια εις το άλλο άκρο οι αξιολάτρευτες Ελλεϊνίδες, δεν καταλαβαίνουν από αυτά, επιμένουν πως τους ανήκει ο ουρανός και τα 'στρα.
    Βρε για πείραμα στην NASA να τις στείλουμε αυτές  

8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Το ενδεχόμενο να πληρώνει μια γυναικα μονη της τα λουσα της (σε περιπτωση που θελει να τα έχει) δεν υπάρχει στο χάρτη ε;

9. Noardos

Noardos Regular Member

Από εσάς ορίζεται αυτό. Απλή στατιστική κάνουμε, είμεθα παρατηρητές  
    Συνάμα, όπου γενικεύουμε, ομιλούμε δια την πλειοψηφία, σαφώς παντού υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Πριν χρησιμοποιείστε άλλη φορά την εριστική διαλεκτική τέχνην, σκεφτείτε το καλύτερα.

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αν οι άνδρες ανέχονται αυτή τη κατάσταση και διαλέγουν τέτοιες γυναίκες δίπλα τους είναι και δικο τους λάθος οχι μονο των υπερφιαλων γυναικών. Αυτό μονο θέλω να πω  

11. Noardos

Noardos Regular Member

Όοοοοχι. Άμαθο είσαι εσύ.
    Δεν το έχεις ακούσει;
    Φταίνε και οι δυο, και αυτή και η μάνα της!

12. brenda

brenda FU very much

Όπως επίσης το ενδεχόμενο η γυναίκα που γουστάρει, έχει οικονομική άνεση, δεν είναι μικρόνοη και μικροαστή και μπορεί να πληρώνει και για τον άλλον γιατί απλά έτσι της γουστάρει?
    Σας το'χω πει επανειλημμένα αγόρια, προσέξτε τις παρέες σας, σ΄αυτήν την ζωή αποκτάς ότι εύχεσαι τελικά, άμα ψάχνεις απλά ένα θύμα, ένα θύμα θα πάρεις...
    Σε ότι αφορά την στατιστική, μη νομίζετε, όλοι αποτελούμε μέρος αυτής, και οι γυναίκες και οι άντρες....
    Είναι πολύ ανφάκαμπλ ο άντρας γαμάω και δέρνω, εγώ πληρώνω για όλα, ακούμπα επάνω μου μωρό μου, εσύ να είσαι θηλυκό μονάχα, τίποτ΄άλλο δεν θέλω και άλλα πασέ τσιτάτα.....
    Είμαστε ίσοι, όχι ίδιοι, αλλά πρωτίστως ίσοι και αν δεν το έχει αυτό ο καθένας στο μυαλό του, μπροστά του δεν θα το βρει, που θα λεγε και ο ποιητής....
    Μερικές φορές μόνοι μας κάνουμε την τρίχα τριχιά, όταν κάτι δεν σου κάνει, απλά φεύγεις και πας αλλού....
    Ή δεν πας πουθενά...Κάθεσαι μόνος/η....αλλά φεύγεις στα σίγουρα....
    Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................                

ΥΓ Δεν θυμάμαι από πότε πλήρωσε κάποιος άντρας για μένα κάτι παραπάνω από ότι σε αντίστοιχη περίπτωση πλήρωσα και εγώ ενώ ήμασταν μαζί....Γιατί δεν μπορούμε να τις τσουβαλιάζουμε όλες τις γυναίκες αγαπητοί, υπάρχουν και κάποιες που είναι απολύτως αυτάρκεις υλικά, και το μόνο που επιζητούν είναι ποιοτικές και ουσιώδεις σχέσεις....Με ή χωρίς βουδουσούμιασμα....

Last edited: 10 Απριλίου 2015