Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. Antoine369

Antoine369 New Member

Γυναίκα bodybuildερου....

2. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Μιλώντας μονο για χαρακτήρες κι όχι για εμφάνιση, που είναι κάτι πολύ υποκειμενικό ....
    Δεν μου αρέσουν οι ψηλομύτες (που έχουν καβαλήσει το καλάμι) , οι κρυόκωλες και "μη μου άπτου ",
    οι ακαλλιέργητες που πετάνε "μαργαριτάρια " από το στόμα κι οι "ξερόλες" !

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

υπαρχει αυτο το πραγμα; σιγουρα δεν ειναι φωτοσοπ;

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

5. Antoine369

Antoine369 New Member

δεν ξέρω για την συγκεκριμένη... αλλά υπάρχουν πολλές... είχα δει μια από κοντά...

6. Paladin

Paladin brattiness loading....

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εντάξει και η "καλλιέργεια" είναι και ζήτημα ευκαιριών...
    Μην κρεμάμε τους πάντες...
    Άλλο παιδεία και άλλο μόρφωση...
    Είναι κάποιοι/ες που δεν τα είχαν όλα εύκολα στη ζωούλα τους...
    Και όταν εμείς σκεπτόμασταν πως να "καλλιεργηθούμε", με την τσέπη της μαμάς και του μπαμπά για ένα μικρότερο, η μεγαλύτερο χρονικό διάστημα...
    Κάποιοι/ες είχαν σαν σκέψη την επιβίωση...
    Η βρέθηκαν ν' αντιμετωπίζουν απίστευτα προβλήματα...
    Και δεν είχαν βοήθεια από πουθενά...

Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου και για μένα προσθέτω και τις κλαψομούνες/"μόνιμα θύματα"...
    Καθώς και τις υποκρίτριες...
    Τεσπα, και το unfuckable ( όπως το fuckable ) είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό ακόμα και για κείνα που αφορούν τον χαρακτήρα...
    Κάτι που για μένα η για σένα είναι αντικούκου...Για κάποιον άλλο είναι τρελή καύλα...

Υ.Γ. Εύχομαι να μην πήρες κάποια λόγια μου σαν επίθεση...
    Γιατί ειλικρινά δεν ήταν... 

Last edited: 5 Απριλίου 2015
  8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

δε θα θελα να δω.

9. seduced mind

seduced mind Guest

unfuckable και δυστυχώς το έχω παρατηρήσει έντονα στη χώρα μας, είναι οι γυναίκες οι οποίες όταν τους πεις για να αντιληφθείς αντίδραση πως είσαι άνεργος και απόφοιτος λυκείου-πάντα αυτό κάνω στην Ελλάδα, κανόνας, εκτός αν γνωρίσω κάποια μέσω της δουλειάς μου που δεν μπορώ να κάνω τίποτα- ξινίζουν λες και προέρχονται από βασιλικό αίμα. Ελικρινά λυπάμαι για αυτές, αλλά λυπάμαι ακόμα περισσότερο για εκείνες οι οποίες θα εξαιρέσουν τον εαυτό τους από αυτή τη κατηγορία, για να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους. Τελικά πλέον στη ζωή, δεν έχει σημασία ο εσωτερικός κόσμος ή τέλος πάντων να υπάρχει χαρά στη συνύπαρξη αλλά το τι επάγγελμα κάνει ο άλλος... Λυπάμαι....

10. seduced mind

seduced mind Guest

Nαι καλή μου υπάρχουν. Όταν πρωτοξεκίνησα γυμναστήριο πολύ παλιά μία τέτοια με μάθαινε να κάνω ασκήσεις. Και ήμουν και πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Είχε τεράστια υπομονή και καρδιά μικρού παιδιού. Απορώ πως δεν με άρπαξε καμιά μέρα να με κάνει μαύρο στο ξύλο με αυτές τις άρσεις θανάτου και το σκουότ.

11. lexy

lexy .ti.va.

Τρίχες. Πλημμελής στοματική και προσωπικη υγιεινή. Γκρίνια. Μιζέρια. Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έλλειψη παιδείας.

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

που να σου κανει και κανα τριγωνο... μελιτζανι θα γινει η μουρη σου  

περα απ την πλακα, μερικες μερες το χρονο ειναι ετσι. οχι οτι δεν ειναι τουμπανα, αλλα καμια σχεση με τη φωτο.