Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Dapom

Eλάχιστα ως μηδαμινά; lol whatever, εγώ προσωπικά δεν κάνω εκπτώσεις, τα στάνταρ μου είναι υψίστης αισθητικής, φετίχ είναι αυτά.

2. Dapom

Dapom Contributor

@Madeleine Rk

Έτσι όπως το θέτεις...τότε τα δικά μου στάνταρ είναι υψηλότέρης αισθητικής απο τα δικά σου εφόσον εγω βρίσκω οτι είναι ελάχιστα τα "φανταστικά" κορμιά...αυτο μάλλον με κάνει "ψώνιο"; ή μήπως απλά είμαι πιο ρεαλιστής; ή μήπως έχω άλλη αίσθηση της αισθητικής;

Οπως και να έχει...σε ζηλεύω γιατι θα προτιμούσα να "έβλεπα" όπως εσένα περισσότερεα φανταστικά κορμιά.

3. Dapom

Dapom Contributor

Ναι αλλά δεν βλέπουμε τα δόντια

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Παρτο αρρωστε!!!!

5. Lousifer

Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

Ice and fire....
    Υπάρχει λόγος να μας πείσεις για κάτι ?
    Μια χαρά είσαι . Όποιος έχει στραβομάρα ας πρόσεχε.
    Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το κορμί. Είναι και το μυαλό και η καθαριότητα. Όταν τα 3 συν υπάρχουν τότε ο συνδιάσμος είναι fuckable.

6. Dapom

Dapom Contributor

Χαχαχαχαχαα....το δεξι μπροστά...πρεπει να εχει χάσει κομματάκι στην κάτω αριστερή γωνία  

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αληθεια, εχω φαει μπουνια!!!! Που το προσεξες καλε;;;;

8. Dapom

Dapom Contributor

Το είπαμε...φετιχ μου οι ατέλειες

9. Lousifer

Πώς μου αρέσει να σας παρακολουθώ. ... αλλά βρε παιδιά είναι πρωί για ποπ κορν.

10. Lousifer

Προς την Πάγο και φωτιά, θα ήθελα μια πριβε ανταλλαγή απόψεων.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι να σας πεισω καλε;;;
    Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω τι να κανω..... 

12. Lousifer

Δεν θέλω να με πείσεις για τίποτα.
    Διάλογο θέλω , χαλαρό να περάσει η ώρα . ( αν το σχόλιο ήταν για μένα βέβαια )