Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Τώρα αν εγώ ισχυριστώ ο,τι πολλά γυναικεία χιλιόμετρα αυτόματα συνεπάγονται πολλά μέτρα σύγκρισης, που αυτό επίσης περίπου αυτόματα, συνεπάγεται ο,τι αυξάνονται οι ανασφάλειες και τα λεξοτανίλ στα αγοράκια θα έχω άδικο;

2. Δεν θέλω να σου χαλάσω το τρολλαρισμα... αλλα σου εύχομαι να ερωτευτείς μια που έχει όντως πηγάδι και όταν κάνετε σεξ να σε ρωτάει αν μπήκες!!!

Περα από το χιούμορ τώρα.. κατανοείς ότι λες χαζα ε?? Ο κόλπος έχει ελαστικότητα .. δεν είναι σαν τον πρωκτό.. αν ηταν έτσι όσες έκαναν fisting για να είμαι στο κλίμα του σάιτ, ή όσες γεννούσαν για να βγω και από το κλίμα..!.., θα έμεναν σε αυτή την κατάσταση μόνιμα..

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Αν αυτός έχει ανασφάλεια με τέτοιες βλακειες ενω δε του εχω δειξει εγώ κάτι τέτοιο οτι τον συγκρινω, τότε είναι δικο του πρόβλημα απο ενα σημείο κ έπειτα .
    Για βλακειες πραγματα έχει ανασφάλειες.

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ζητω η διαφορετικοτητα ωρε! Ζητω το δικαιωμα στην αποψη και ζητω βασικα στο δικαιωμα μου να γαμαω αυτο που θελω.

Το να εχει παει μια με πολλους και για μενα το πολλοι ειναι πανω απο πεντε μου δημιουργει θεματα οπως ξεχειλωμα, προβληματα μητροτητας, αυξημενος κινδυνος σεξουαλικων νοσηματων και μην παμε μετα στους λογους που δεν κανει σταθερες σχεσεις. Πχ ειναι 30 εχει παει με 20-25 που σημαινει οτι αλλαζει περιπου 2 συντροφους τον χρονο. Αρα προβλημα σταθεροτητας και πολλα πολλα ακομα!

Να πω κι αλλα;

Last edited: 25 Αυγούστου 2015
  5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το πηγαδι δεν αναφερεται στο ξεχειλωμα μονο αλλα και στην απορροφηση!

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Οχι δεν θα ξαφνιαστω, αλλα τι σχεση εχει αυτο;

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Οσο περισσοτερα τα χιλιομετρα πεφτει και η αξια μην ξεχνας!  

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@guruni δλδ εσυ μεχρι τα 30 σου με 5 ειχες/εχεις παει ? ....

εγω παντως αν ημουν με μια γυναικα που εχει σεξουαλικες εμπειριες και αυτη συνεχιζε να απολαμβανει το σεξ μαζι μου θα χαιρομουν

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Οχι, αλλα πρωτον εγω δεν εχω προβλημα απορριψης σε σχεση με τια σεξουαλικες μου εμπειριες.

Δευτερον μεταχειρισμενο απο test drive η με πανω απο 20χιλιαδες χλμ δεν θα αγοραζα. Αλλοι αγοραζουν. Δεν εγινε και τιποτα.

Ο καθενας παιρνει αυτο που θελει.

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Να το πω αλλιως εχεις 30.000€ για να αγορασεις ενα bmw εχεις βρει δυο ιδια μοντελα χρονολογιας κτλ το ενα εχει 200.000 χλμ και το αλλο 30.000χλμ και τα δυο ιδια τιμη καλοδιατηρημενα κτλ. Ποιο θα παρεις;

Εγω το δευτερο.

Εδω υπαρχουν αποψεις που λενε δεν τους νοιαζει ποιο την ιδια δουλεια θα κανουν. Δεκτο δικαιωμα τους. Εγω ομως θα προτιμησω την επιλογη μου.

Ασε που θα το σκεφτω κιολας για να τα σπρωξω καλυτερα σε ενα καινουριο honda  

11. !!!!!!!!!!Ελα!!!!!! Πραγματικά δεν τα εννοείς αυτά ε??? Ούτε παιδί του γυμνασίου τέτοιο συλλογισμό!!!!
    Προφανώς και θα γαμεις ότι γουσταρεις αλλα τα επιχειρήματα σου είναι τραγικά!!!
    Ειπαμε το ξεχειλωμα δεν υφίσταται!! Ψαξτο λιγο εκτίθεσαι χωρις λογο!! Επίσης που κολλάει το πρόβλημα μητρότητας??? Υπάρχει κάπου στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία αναφορά για γυναίκες με πλούσια ερωτική ζωή ότι αποκτούν προβλήματα σύλληψης???? Τι διαβάζω θεέ μου η κακομοιρα και τραβαω τα βυζγια μου ως ένδειξη διαμαρτυρίας!!!!!!
    Άντε να σχολιασω και το αλλο το κορυφαίο με τα μεταδιδόμενα... εμ.. δεν θέλω να σε αγχωσω κι αλλο ..αλλα είναι πιθανόν και με μια μόνο γυναίκα να πας που είχε και αυτή μόνο έναν άντρα στην ζωή της και να κολλήσεις κάτι... ξέρω φρικαρες τωρα αλλα όφειλα να στο πω...

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Εγραψα για αυξημενο κινδυνο που σημαινει περισσοτερες πιθανοτητες πχ κονδυλωματα, αποβολες, εκτρωσεις κτλ