Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. Χα χα χα χα!!! Ότι να Ναι!!!! να σαι καλά βρε γουρούνι μου!! Με έκανες και γέλασα !
    Παντα έτσι να είσαι χιουμοριστας!!!!!
    Γυναίκα με πάνω από πέντε ερωτικές συνευρέσεις έχει πάθει πιθανόν κονδυλωματα, εχει κανει έκτρωση η έχει αποβάλει..!!!
    Θεούλης!!!!!!!

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Εχει αυξημενες πιθανοτητες γραφω

Τι δεν καταλαβαινεις;

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Οχι με πανω απο πεντε ερωτικες συνευρεσεια. Αλλο λεμε. Συνελθε!

4. Εντάξει καλό μου!!!σε αφήνω στην πλάνη σου!
    Ως πηγάδι κι εγώ.. μάλλον όχι πηγάδι. ούτε καν.. γεώτρηση πες καλύτερα, Ειπα να καταθεσω την αποψη μου!!!!!!

5. Με πέντε διαφορετικούς άντρες.. το ίδιο λέμε!

6. Σου έχω ένα καλό γρίφο!!!! Που παίζει να κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.
    Έχουμε την Λούλα και την Σούλα !δύο πολύ όμορφες γυναίκες έξυπνες γύρω στα 25.
    Η Λούλα είχε μόνο μια σχέση στην ζωή της από τα 19 και έχει κάνει σεξ με τον αγαπημένο της περίπου χίλιες φορές.. άρα έχει ανοίξει ο κόλπος της χίλιες φορές..στην μια σχέση.
    Η Σουλα απο την αλλη έχει κάνει αρκετές σχέσεις .έντεκα νομίζω. Και επειδή το σεξ δεν γινόταν τόσο συχνά για χ λόγους έχει στο ενεργητικό της 522 ερωτικές συνευρέσεις.. (η πουτανα..!!)

Ποια διαλέγεις!??!!

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Κυρία κυρία να πω εγώ ?...

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Την λουλα καλοδουλεμενο εργαλειο. Την Σουλα ολοι για test drive την πηγαιναν αστρωτη εμεινε. Παντως σε εξι χρονια 1000 γαμησια ειναι λιγα. Αλλαγη λαδιων κ εισαι ενταξει!

Ενω την αλλη ουτε για δοκιμη. Φαντασου να χεις αλλαξει 11 γκομενους σε εξι χρονια και να βαριουνται και να σε γαμησουν κιολας!

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

522/11=47,45 γαμησια ο καθενας

6*365= 2190 μερες 2190/11= 199,09 μερες ο καθενας!

Αρα την γαμουσαν 1 φορα στις 4 μερες. Πολυ ξενερωμα η Σουλα παιδια!

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@guruni εγω παντως θα αφηνα την Λουλα και την Σουλα θα επερνα την @Siren_Peisinoe και τηv @sokolata
    και θα περνουσαν αυτες καλα και εγω Καλυτερα

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Να προσεχεις μονο γιατι πλησιαζουν το μεγαλο σερβις!