Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. ο δημοφιλής τύπος στο γυμνάσιο, λύκειο, φροντιστήριο, πανεπιστήμιο, κολυμβητήριο, τμήμα παραδοσιακών χορών, φόρουμ.

2. Paladin

Paladin brattiness loading....

Η ανεργία είναι γεγονός στην Ελλάδα αλλά όταν γνωρίσεις κάποιον-α που το μόνο που συζητάει είναι το γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά και εστιάζει μονίμως σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα με μανία και οργή όχι δεν νομίζω οτι θα μου έκανε κου - κου.... Η μιζέρια είναι το θέμα και όχι η έλλειψη εργασίας... Η αισιοδοξία και το καλό χιούμορ κερδίζουν εντυπώσεις ασχέτως αν έχεις εργασία ή όχι. Θα κατανοήσω τ οτι κάποιος περνάει δύσκολα ασφαλώς όλοι περάσαμε το γολγοθά ανεργια αλλά δεν θα βρω σέξι τη μίρλα να με συμπαθάς....
    Το απόφοιτος Λυκείου πάλι δεν είναι ντεκαυλέ αυτό καθεαυτό γιατί αν ξέρεις να μιλάς-γράφεις και είσαι οξύνους-χιουμοριστας πάλι κερδίζεις εντυπώσεις απλά συνήθως άτομα πιο μορφωμένα θεωρούνται πιο ψαγμένα και εκλεπτυσμένα λόγο των επαφών τους και την εκπαίδευση τους από πιο μορφωμένα άτομα, αλλά και πιο ''ανοικτών οριζόντων'' χωρίς να ισχύει πάντοτε ο παραπάνω συνδυασμός....

Όλα είναι σχετικά μα όλα! Το θέμα είναι η επικοινωνία, το εγκεφαλικό ταίριασμα και το timing γιατι κι εγώ έζω υπάρξει σπασ@@ για διάφορους λόγους και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω όχι με απόφοιτο Λυκείου ούτε με απόφοιτο νηπιαγωγείου θα έλεγα....

Χρονοχώρος λοιπόν.... Αυτό.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

H κλαψομουνίαση, η γκρίνια, η μύρλα και η μιζέρια, plus να μην έχεις/ει λεφτά.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι, no money no funny!  

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

you mean no FANNY  

6. Για τα 1α 3 θα συμφωνήσω... το να μην έχει λεφτά εννοείς να έχει απλή οικ. άνεση ή να είναι ζάμπλουτος?

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aπλή οικονομική άνεση, να περνάς καλά!

8. Α οκ, συμφωνούμε (comformistas union κιετς  )

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

εεεε μην καθοδηγεις την απαντηση...  

10. Δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φύση μου....

11. Nomad

Nomad Keyser Sose

ω θεοί, πρεπει να φτιάξω λίστα.

μεχρι τοτε αποφεύγονται δια νομου οι γουαναμπι πριγγιπισες.

12. seduced mind

seduced mind Guest

Έχετε πολύ πλάκα οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Τι σχέση έχει η εργασία με τη γνωριμία; Το πηγαίνει για σχέση δηλαδή και ξινίζει; Το πηγαίνει για γάμο; Γιατί ξινίζει; Πηδήχθηκαμε και είδε πως πηδηχθήκαμε καλά;

Ακόμα δεν πηδηχθήκαμε να δούμε αν έχουμε χημεία, οι γυναίκες στην Ελλάδα το φτάσανε στη σχέση και στη μιζέρια που θα επιφέρει η ανεργία του άνδρα, στο γάμο και δεν ξέρω σε τι άλλο

Τι να πω...Είστε για λύπηση... ειλικρινά....