Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Να ρωτησω ,,,,
    αυτα που γραφουμε τωρα εχουν σχεση με το νημα? [ εγραψα και εγω πεντε μαλακιες ]

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δεν υπάρχει θέμα συμπάθειας ή όχι και το αν μιλάμε πριβέ δεν ενδιαφέρει κανέναν στο φόρουμ (δεν το ανέφερα πουθενά αυτό), αλλά γράφεις συγκεκριμένα πράγματα για εμένα.

Ψυχολογικά παιχνίδια και κουραφέξαλα για εμένα!

3. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Σου 'χω νέα, έπεσε η χούντα

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αα σε ανέφερα έχεις δίκιο.
    νόμιζα πως δεν ονομάτισα.
    ε και που ονομάτισα τι;
    παρατήρηση έκανα όπως θα έκανα για τον καθένα.
    Είναι δύσκολες οι μέρες για πολλούς από εμάς εδώ.
    Δε χρειαζόμαστε περαιτέρω εντάσεις , και εσύ το ήξερες πολύ καλά πως θα δημιουργηθούν.
    Δε σου λέω να σταματήσεις να μιλάς ή να εκφράζεσαι, αλλά μη μου λες ότι δεν ήξερες το πανηγυράκι που θα δημιουργηθεί.

Υ.Γ. Εάν νιώθεις ότι αυτά που έγραψα το κάνουν τόσο προσωπικό , ευχαρίστως να τα σβήσω γιατί δεν είναι έτσι.
    Η άποψή μου δεν αλλάζει, πάντως. Όποιος και να το έγραφε το ίδιο θα μου φαινόταν .
    Επαναλαμβάνω, δεν είναι προσωπικό.

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Εσύ έχεις και μια ηλικία, οπότε κάνουμε εκπτώσεις για σένα  

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

8. brenda

brenda FU very much

Λυπάμαι @guruni , δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι... 
    Σου είπα και ψέμματα, έχω πάει με επτά τελικά, ξέχασα μία νεανική παρασπονδία που είχα κάνει... 
    Ρε, είστε σοβαροί??????????? 

Κάθεστε στ΄αλήθεια και συζητάτε τέτοιες ανοησίες?
    Εξυπακούεται ότι ο καθένας θα εκφράζει την σεξουαλικότητά του με τον τρόπο και την συχνότητα που θέλει, με όσους συντρόφους γουστάρει...
    Ποιος είναι σε θέση να κρίνει ηθικά ποιον?
    Και για ποιον λόγο πάνω απ΄όλα?
    Δεν βρίσκω ούτε έναν, στ΄αλήθεια...
    Ποσότητα, ποιότητα και κουραφέξαλα, καθώς επίσης και τα mumbo jumbo ψευδο-ψυχολογικά συμπεράσματά που εξήχθησαν, βασισμένα σε μαθηματικούς υπολογισμούς, τους οποίους θαρρώ είναι παντελώς περιττό να κάνει κανείς, με υπερβαίνουν όλ΄αυτά, ούτε σε site πατρίς-θρησκεία-οικογένεια δε νομίζω ότι θα διατυπώνονταν... 
    Αν κάποιος γουστάρει να πηδιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με διαφορετικούς συντρόφους, δεν είναι δική μου δουλειά να τον κρίνω, όπως δουλειά μου δεν είναι να κρίνω όσους είναι υπερσυντηρητικοί, εις έκαστος εφ΄ω ετάχθη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει σωστό και λάθος, ακόμη ΚΑΙ σ΄αυτό... 
    Ούτε και χρειάζεται να τα κρίνουμε όλα, κανείς δεν χρειάζεται την έγκρισή μας για να ζήσει όπως γουστάρει... 
    Last but not least, οι άνθρωποι με τους οποίους είμαστε μαζί δείχνουν τον χαρακτήρα μας, αυτοί που αφήσαμε πίσω δείχνουν την αξιοπρέπειά μας... 

Άντε απογευματιάτικα... 

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ωραια ολα αυτα κι εγω μαζι σου, εγω αυτο που ανεφερα ηταν τα δικα μου στανταρ γιατι πειραζει αυτο;

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αυτη γιατι ειναι unfuckable??????

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γιατί είναι τεραστίων διαστάσεων, να μην τρώει όλο το φαί της.