Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανφάκαμπλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 5 Απριλίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

να σου καυχιεται πως ειναι μαστορισσα στις πιπες και αργοτερα να σκεφτεσαι μαλλον εννοουσε πιτες 

3. Elune

Elune Priceless

@BaD_HabitS

Εμένα είναι μαστόρισσα και στα 2.

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

κοιτα οσο περισσοτερες τεχνες ξερεις τσο το καλυτερο χεχεχεχε

5. seduced mind

seduced mind Guest

Μπρέντα είπα στην αρχή πως έχει παρατηρηθεί έντονα ένα φαινόμενο, δεν είπα ότι είναι καθολικό....

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν ξερω εσυ που εισαι λεφτας μπορει να κανεις ετσι, εμενα που ολες με θελουν για τους κοιλιακους μου? πως θα τους κρυψω?

7. brenda

brenda FU very much

έχεις θυμό μέσα σου, αφορίζεις, τα παίρνεις όλα παραμάζωμα, δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα...υπάρχουν και αξιολύπητες, και αξιολύπητοι, so what?
    ο καθένας ψάχνει να βρει τις απαντήσεις στα ζητούμενά του εκεί που θεωρεί ότι μπορεί να τις βρει...
    Κι αυτό πάλι που για όλα φταίνε οι άλλοι και εμείς είμαστε πάντα οι καλύτεροι, δεν είναι τελείως νορμάλ...(μη νομίζεις, κι εμένα μου συμβαίνει-απλά λέω στον εαυτό μου ξεκαβάλα ψώνιο....)

8. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και σε ευχαριστώ για το πολύ καλό και διερυκρινιστικό σχόλιο σου !
    Σίγουρα δεν εννοούσα κάποιες που υστερούν σε γνώσεις ή μόρφωση και αναφέρω σαν παράδειγμα, ότι μιλούσα κάπου χθες με κοπέλα που πήγε σχολείο μέχρι την 3η γυμνασίου και μιλούσε πιο μεστά, πιο σοβαρά, κερδίζοντας μου το ενδιαφέρον, κάτι στο οποίο έχουν αποτύχει κοπέλες επιστήμονες!
    Όσο για τις κλαψομούνες και τις υποκρίτριες ....... Ούτε λόγος ☺
    Να είσαι καλά κι ένα όμορφο βράδυ σου εύχομαι !

Last edited: 6 Απριλίου 2015
  9. Wolverine

Wolverine Wolvie

Είσαι θεός...

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να είσαι καλά κι εσύ και να έχεις ένα όμορφο βράδυ..Και χαίρομαι που δεν με παρεξήγησες...
    Απλά με κάποια "θέματα" έχω κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία, όσο και να μην με αφορούν άμεσα...
    Και ίσως να το παρακάνω...

Υ.Γ. Ξανασυμφωνώ μαζί σου...Μην μας γίνει συνήθεια ε...χαχαχα...  

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κορυφαίο unfuckable για μένα είναι όσοι και όσες ( γιατί γουστάρω το par conditio και γι' αυτό αναφέρω και τα δυο φύλα )...
    Όχι μόνο είναι σκαλωμένοι/ες σαν εγκέφαλοι...
    Αλλά και έχουν τα μούτρα να το παίζουν και κριτές όλων ανεξαιρέτως...

Εγώ σαν άντρας από να πάω με τέτοια γυναίκα...Θα προτιμούσα να τον βάλω στη μηχανή του κιμά...
    Και αν ήμουν γυναίκα από το να πάω με άντρα του είδους...Θα προτιμούσα να κάνω το γουνί μου μυρμηγκοφωλιά...  

Γενική διαπίστωση...εντός εκτός και επί τ' αυτά...

12. Nomad

Nomad Keyser Sose

Στην Αμερική σπουδάζεις, στη Γαλλία μορφώνεσαι, στα Ελληνικά πεζοδρόμια κάνεις και τους 2 να σκούζουν σα γατιά..