Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. danos

danos Regular Member

θα γυρνούσα στα 15 μου , και θα έμενα για πάντα εκει

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θα γυρνούσα στo 2009.  

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

θα γυρνουσα στη χρονια που αρραβωνιαστηκαν οι δικοι μου και θα τους χωριζα  

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Η ζωή είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού τυχαίων γεγονότων και συγκυριών, οπότε...
    ...Θα γύριζα στο 1977 τη χρονιά που έδινα εισαγωγικές, θα έγραφα το θέμα της Βιολογίας που ήξερα άριστα αλλά το είχα ξεχάσει γιατί το είχα αφήσει για το τέλος,(ναι, ναι, ετσι έγινε), θα έμπαινα στην Ιατρική και θα ζούσα μια άλλη ζωή απ΄αυτή που έζησα μέχρι τώρα... 

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

θα συμβουλευα τον εαυτο μου να νοιαστω λιγο παραπανω για τα δικα μου αισθηματα , κριμα ηταν τοσο κλαμα σε τοσο τρυφερη ηλικια.

6. Άν είχα μια μηχανή του χρόνου θα την κατέστρεφα στην κεντρική πλατεία της πόλης εν μέσω μουσικής και πυροτεχνημάτων παρατηρώντας με ικανοποίηση τον αποτροπιασμό του πλήθους

7. θα πηγενα στο παρελθον με τα νουμερα του λοτο τζοκερ και τα αποτελεσματα στο στοιχημα .... θα γινουμουν πλουσιος και μετα θα αγοραζα ενα κομπολοει που η καθε χαντρα του θα ηταν οσο το καθε μου φρυδι... και θα επαιζα ολη μερα με το κομπολοι...θα την επεφτα και σε μια καταπρασινη παραλια θα χαζευα τα πιπινια με τα μπραζιλιαν θα επινα κοκτεηλ σε μπιτσομπαρα... θα ειχα και κοτερο με καμια 30 ξεβρακωτες και ζωη και κοτα.......  

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

P.I.M.P

9. @Madeleine Rk το βρισκω αρκετα σεμνο το βιντεακι ......  

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

ε, αφού δεν είσαι P.I.M.P τότε αυτό; 

11. Όντως πολύ σεμνά βίντεο

12. thanasis

thanasis Contributor

Αν είχα μηχανή του χρόνου, θα έκανα πολύ νωρίτερα κάμποσες από τις επιλογές μου.