Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Απάντηση: αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Θα πήγαινα τον χρόνο μπροστά.

2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

δεν ξέρω αν θα έμπαινα στον πειρασμό να γυρίσω το χρόνο μπροστά ή πίσω....
    θα τον γύριζα πίσω να αλλάξω πράγματα που είπα ή έκανα;
    και πάλι να μου δινόταν η ευκαιρία να ζήσω τα ίδια γεγονότα από την αρχή, πολύ φοβάμαι πως την ίδια συμπεριφορά θα είχα.
    θα έμπαινα στον πειρασμό να προχωρήσω το χρόνο μπροστά;
    τρομαχτικό ακούγεται...
    κι αν αυτό που θα δω δεν είναι αυτό που θα ήθελα να έχω;
    μάλλον προτιμώ να μην ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα.
    εξάλλου αυτή είναι και η μαγεία της ζωής.
    κάθε μέρα μπορούν να συμβούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!.

3. sbmass

sbmass New Member

Δεν γράφω συχνά πρώτον γιατί είμαι τεμπέλης και βαριέμαι επίσης δεν με εκφράζουν πολλά θρέντς επίσης δεν μπορώ να έχω άποψη για όλα αλλά νομίζω πως το κλικ μου ήρθε διαβάζοντας τον τίτλο.

Όλα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο καλώς η κακώς.
    Συμφωνώ πως είναι τρομακτικό να πας τον χρόνο μπροστά.

Θα ήθελα να πάω πίσω τον χρόνο για πολύ λίγο για να πω σ αγαπώ και σε ευχαριστώ στον πατέρα μου πρίν φύγει για το ταξίδι του δεν πρόλαβα δυστυχώς, όταν εφτασα ήταν αργά ο χρόνος δεν μου είχε κάνει την χάρη...
    Δεν πειράζει το ήξερε άλλωστε του το είχα πει πολλές φορές απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι και τότε αλλα με τρώει εκείνο το τελευταίο ήθελα να το είχα πει.
    Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά...μέχρι να βρούμε όχημα να γκαζώνει με την ταχύτητα του φωτός..

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

1) αμαρτια που θα το πω αλλα δεν εχω αποφασισει για την υποθεση Ευα-μηλο-Αδαμ και σχετικα ... αν θα επρεπε να βαλω το μηλο στον κωλο της Ευας ή να απολαυσω την περιπετεια που ξεκινησε η ανθρωποτητα (με τα χιλαιδες κατα και τα ελαχιστα υπερ) ...
    2) Θα προειδοποιουσα τον Παπαδοπουλο οτι ο Ιωαννιδης τον δουλευει ψιλο γαζι και του εχουν αλλαξει τα μυαλα .....
    3) Το 1962 κατα την κριση της Κουβας , θα ελεγα στον Ν.Χρουτσωφ οτι με την υποχωριση του, ποτε πια η χωρα του δεν θα θεωρηθει ισος αντιπαλος με το τερας . Ωστοσο θα εδινα και τα συγχαρητηρια μου στον Τ.Φ.Κενεντυ και θα του ελεγα οτι υπηρξε απο τους τιμιοτερους ηγετες , φυσικα θα απετρεπα την δολοφονια του .
    4) θα ηθελα πολυ να ειχα την δυνατοτητα να εχω δεμενους σε ενα δωματιο , πανω σε μια καρεκλα , τον Σταλιν και τον Χιτλερ .... οχι δεν ειμαι κακο παιδι ... θα ειχα φροντισει μαλιστα να ζησουν μεχρι τα βαθια τους γεραματα ... απλα ο Ντε Σαντ θα ηταν μια μικρη σταχτι κουκκιδα , στο καταμαυρο ισνογκοντιο συμπαν του σωματικου και ψυχικου βασανισμου ...
    5) ενα γερο βρωμοξυλο θα εριχνα στον Εφιαλτη λιγο πριν προδωσει τον Βασιλια Λεωνιδα ....
    6) το 74 στην κυπρο θα βρισκομουνα σε ενα απο τα ελληνικα υποβρυχια που σημαδευαν τα τουρκικα αποβατικα και θα τα τορπιλιζα χωρις κανεναν ενδοιασμο ....
    7) θα εκανα μια σταση να αφησω την Ρεπουση στην προκυμαια της Σμυρνης το 1922 , για προφυλαξη της απο τον "συνωστισμο" θα της εδινα αποσμητκο για την μασχαλη ,,,,
    8) θα προειδοποιουσα τον Καποδιστρια και θαελεγα ενα "Ευχαριστω" στον Κολοοτρωνη δινοντας του δωρο την σημερινη Ελληνικη σημαια .
    9) θα ελεγα στον ανοητο και αυταρχικο κυβερνητη της KLM οτι η Pan Am βρισκεται ακομη στον διαδρομο , ακριβως μπροστα στην μουρη του κρυμμενη απο την ομιχλη .
    και 10) απο το μελλον .... θα εφερνα στους Ελληνες αποδειξεις οτι τελικα ΧΑΝΟΥΝΕ αργα η γρηγορα και τα σπιτια τους .. βλεπεις , 29 κατασκευαστες οικονομικων κρισεων , συνιστουν ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα , να ληφθει υποψην οτι ο ελληνας μια χαρα την δεχεται την μεθοδο του βατραχου , αρκει να μην του πειραξεις το σπιτι , τοτε μονο τον κατεβαζεις στο δρομο με δικανα , τσεκουρια και μαχαιρια ......

5. Elysium

Elysium Contributor

Δυστυχώς τίποτα δεν αποδεικνύει πως εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του φωτός θα μπορούσαμε να πάμε πίσω στο χρόνο και να αλληλεπιδράσουμε με γεγονότα που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί.

6. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Θα γύριζα στην εποχή των ρεμπέτικων.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Προς τα πισω, χμ κ μετα πως θα γυρναγα εδω που ειμαι? Δεν θα ημουν ο ιδιος!

Μπροστα ναι για τους αριθμους του τζοκερ!

8. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

isnogood:
    Be careful what you wish for!

9. Απάντηση: αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Θα γύρναγα πίσω στα χρόνια της σκλαβιάς και θα γινόμουνα σκλάβος μιας πραγματικής αφέντρας!!

Last edited by a moderator: 8 Αυγούστου 2013
  10. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

^

Χρειάστηκαν 3 χρόνια και ένα "άβγαλτο πιτσιρίκι" 21 ετών για να γραφτεί κάτι στο νήμα που να έχει σχέση με τη θεματολογία του φόρουμ.

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

... ναι ξεχασα ... ειναι και εκεινο το περιφημο "... ή εγω , ή τα τανκς..." , σε καινουργια version σημερα .... αστο ... το κουτοχορτο το εβγαλα απο την διατροφη μου ...

12. xronoula

xronoula New Member

θα θελα να γυριζα στα φοιτητικα μου χρονια αγκαλια με τον μεγαλο μου ερωτα κ ΜΟΝΟ