Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αν ειχες μια μηχανη του χρονου τι θα εκανες???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Ελπιζω αυτό που θα ζησεις να ξεπερασει κάθε προσδοκια και φαντασιωση σου!  

2. kinkynik

kinkynik Guest

είμαι λίγο party pooper είναι η αλήθεια τώρα τελευταία....  

3. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Άτιμο Hollywood, έφαγες τα καλύτερα παιδιά!    

4. kinkynik

kinkynik Guest

Κορίτσια μην ακούτε, διαθέσιμος είμαι.  

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ να παθεις αυτο που ποθεις 

6. θα ξαναπηγαινα σχολειο....ροδα τσαντα και κοπανα ....

7. corvinus465

corvinus465 New Member

Εμ, ίσως να μπορούσε να τα πάρει(Το πιο λογικό είναι να πάει μπροστά στον χρόνο και να πάρει τα νούμερα). Δεν είμαι φυσικός, και δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο, αλλά νομίζω υπάρχει η θεωρία πως ο χωροχρόνος(ή μόνο ο χρόνος) είναι αναδιπλωμένη λωρίδα. Μάλιστα, υπάρχει η περίπτωση το ταξίδι στον χρόνο να είναι δυνατό σε συγκεκριμένες στιγμές και σημεία, που ένα κομμάτι της λωρίδας ακουμπάει με ένα άλλο, οπότε και δημιουργείτε μια "σκουληκότρυπα"(νομίζω μπορεί και χωρίς να ακουμπάει-δεν είμαι φυσικός).

Αν όντως συμβαίνει αυτό, και δεν υπάρχει(ή δεν δημιουργείται) "δεύτερη λωρίδα", τότε η αλλαγή στο παρελθόν, έχει άμεσες συνέπειες στο παρόν.

Εγώ πάντως δεν θα άλλαζα τίποτα, δεν θα ακουμπούσα τίποτα, και μάλλον δεν θα το επιχειρούσα καν(για το παρελθόν-θεωρία του χάους και φαινόμενο της πεταλούδας). Για το μέλλον, σίγουρα τα ταξιδάκια μου θα είναι πολλά-Τζόκερ, ασθένειες... . Βέβαια ίσως πάλι παίξει φαινόμενο της πεταλούδας.

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...ενα ποιητικό ερώτημα έκανε ο αρχικός πόστης, δεν χρειαζόταν να κόψεις την τρίχα στα δύο....

9. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Τωρα, για να απαντήσω... Εάν είχα μια μηχανή του χρόνου... Δεν ξέρω. Ας τη βάλω να κατεβαίνει ανά 500 τα χρόνια έτσι για αρχή.

Θα έπαιρνα τότε τον δρόμο για το 1514.
    Δε θα καθόμουν κοντά στην Μεσόγειο, λόγω του συνεχούς πολέμου. Ίσως Βόρεια Ιταλία, να οσμίζομαι την Αναγέννηση, καθώς θα έπαιζα λαούτο σε κάποιο καταγώγιο με φτηνό κρασί και φτηνές γυναίκες.
    Μπα. Δε νομίζω να καθόμουν.

Ακόμα 500 χρόνια πίσω. 1014.
    Τα Βαλκάνια φλέγονται από άκρη σε άκρη. Μακριά...
    Η Βόρεια Ευρώπη πάλι, παλινωδεί, ανάμεσα στη βία της Εκκλησίας και τη βία της φεουδαρχίας
    (όχι πως διαφέρουν και πολύ).
    Φύγαμε για Ανατολή.
    Ίσως στη Βαγδάτη. Στον καιρό της καλλιτεχνικής δημιουργίας, της επιστημονικής ανακάλυψης, της ανεξάρτητης από το Ισλάμ λογοτεχνίας.
    Σε κάποιο κουτούκι. Nα ταλαιπωρώ τις χορδές ενός ταρ, καθώς απολαμβάνω (κρυφά) το φτηνό κρασί, στην παρέα φτηνών γυναικών.
    Μπα. Έφυγα. 500 ακόμα χρόνια πίσω.

Στα 514.
    Η Δυτική Ρώμη καπούτ, η Ανατολική Ρωμη que la pute.
    Στα Βόρεια, οι βαρβαρικές επιδρομές. Στα νότια, οι ...πολιτισμένες επιδρομές.
    Ίσως θα μπορούσα να μείνω σε καμια παλιοταβέρνα. Nα γυρίσω μια λύρα ενενήντα μοίρες. Και να παίζω πίνοντας φτηνό κρασί, στην συντροφιά φτηνών γυναικών.
    Δε νομίζω.

Πάλι πίσω. Έτος 14.
    Pax Romana, δηλαδή Ρωμαϊκή Ειρήνη, δηλαδή "τέλος ο εμφύλιος, πάμε να κατακτήσουμε άλλους .".
    Να ζήσει ο Θεϊκός Αύγουστος (Φίλιος), συγγενής του Θεϊκού Ιούλιου (Καίσαρα).
    Το να ζήσει είναι σχετικό βέβαια, καθώς φέτος θα τα τινάξει ο παππούς.
    Ευτυχώς τα καταγώγια είναι συχνά σε όλη την αυτοκρατορία. Και οι λύρες εύκολες να παίξεις. Το κρασί άφθονο και φθηνό, όσο για τις γυναίκες δε...
    Θελκτικό, δε λέω. Μα τα αυτοκρατοριλίκια μου τη δίνουν.
    Πίσω πάλι.

Έτος 486 πΧ. Ο χρυσός αιώνας των Αθηνών θα ξεκινήσει σε λίγο, αφού η πολή
    γίνει στάχτη από τον Ξέρξη βέβαια.
    Παρ'όλα αυτά, αυτό δίνει μια μικρή προοπτική. Τα χελωνοκαύκαλα είναι άφθονα, τα βούνευρα επίσης.
    Η λύρα θα ήταν έτοιμη σε χρόνο μηδέν. Ποιός ξέρει, μπορεί να επηρεάσω και την πορεία της μουσικής
    στο μέλλον, παίζοντας σε κάποια από τις φάτνες, πίνοντας φθηνό και δυνατό κρασί, στη συντροφιά φτηνών
    (και δυνατών) γυναικών.
    Καλό ακούγεται... Μα σύντομα αρχίζει η Δημοκρατία.
    Δημοκρατία για τους ενήλικες Αθηναίους άνδρες, δηλαδή.
    Ακόμα μια ελιτ, με κάρτα μέλους την ...εξ αίματος καταγωγή.
    Ευχαριστώ παιδιά μα δεν θα πάρω.

Πίσω στο 986 πΧ.
    Η Αίγυπτος παραπαίει, μετά τις επιδρομές των λαών της θάλασσας, και το παράξενο πείραμα του Μονοθεϊσμού.
    Θα έφευγα για την Κίνα. Αλλά ο βασιλιάς τους είναι έκλυτος και πολεμοχαρής. Κακό.
    Η Βαβυλώνα δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Αλλά παραμένει το μέρος να ζείς.
    Ίσως σε μια χαμωταβέρνα δίπλα από το Ναό της Ιστάρ.
    Να ξύνω το χορδόξυλό μου καθώς οι ιερές δούλες μπαίνουν πρίν ή μετά το καθήκον τους στη Θεά, για να ξεδιψάσουν με φθηνό κρασί.
    Χμ...
    Και να περιμένω απαθής τα πογκρόμ, τους εκτοπισμούς και τις μαζικές δολοφονίες αμάχων
    που θα επιφέρουν οι γιοί της Ασσυρίας
    στην εύφορη γη ανάμεσα στους δύο Ποταμούς.
    20ος αιώνας ξανά.
    Δεν σφάξανε (no pun intended)

Οπότε, το ταξίδι στο παρελθόν, άκυρο. Δεν έχω να δω κάτι που δεν έχω δεί ήδη.

Ίσως πολύ απλά να έκανα ένα μικρότερο ταξίδι, στον καιρό που πρωτογνώρισα την πρώτη γυναίκα που
    θα είχα σύζυγο, εάν δεν ήμουν ένα κοπρόσκυλο.
    Να δω ξανά το βλέμμα που μου είχε προσφέρει την πρώτη φορά που με κοίταξε.

Τώρα που το σκέφτομαι, τη μέρα που τη γνώρισα, ένας άκυρος τύπος με μια κιθάρα μας παρακολουθούσε
    απο μακριά.
    ....Λες;
    Μακριά λοιπόν από χρονομηχανές.

10. libra

libra Regular Member

οι μπόγιες ποια εποχή μεσουρανούσαν? σ' αυτή.

11. seduced mind

seduced mind Guest

Στις 2 Αυγούστου 1939 για να δολοφονούσα τον Αινστάιν....

12. corvinus465

corvinus465 New Member

@Koproskylo Δεν απάντησα όμως στον OP, αλλά στον kinkynik.

lol. Όλες αυτές οι εποχές που περιγράφεις ήταν οι πιο γαμάτες(για τους άνδρες τουλάχιστον). Με τις γνώσεις που υποτίθεται πως θα κουβαλούσαμε, παπάδες θα κάναμε.

Ειδικά την περίοδο της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, αλλά και την περίοδο 1050-1600 στην βόρεια Ιταλία που μπορούσες να κάνεις και λίγο εμπόριο? Ολόκληρη δυναστεία έχτιζες.

Αλλά, μεταξύ μας, 17-18 αιώνας, Αυστρία. Τέλος...

Συνημμένα Αρχεία: