Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απορία ψάλτου βηξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος γε.....ΟΡΓΙΟΣ, στις 4 Φεβρουαρίου 2010.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.


    a)Γιατί ΄΄πρέπει'';

    b)Kάτι τρέχει με τ' αδέσποτα, τι όμως; 
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    χμμ είναι σαν να σου λέω, αν θες να γίνεις ζωγράφος θα πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις οτι ξέρεις τι βλέπεις.. ΑΝ κάτσεις πίσω απο τον καμβά και προσπαθήσεις να αποτυπώσεις αυτό που νομίζεις οτι ξέρεις πως βλέπεις δεν θα ζωγραφίσεις ποτέ αυτο που βλέπεις. Αυτό θα στο επιβεβαιώσουν όλοι οι ζωγράφοι και θα το επιβεβαιώσεις αν κάνεις μαθήματα ζωγραφικής. ΑΝ δεν μάθεις να το κανεις αυτό πολύ απλα , Μπορει να ζωγραφίζεις .. αλλά δεν θα γίνεις ποτέ ζωγράφος.

    σε σχέση με τα αδέσποτα δεν έχω τι να πω. 
     
  3. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    απαντήσεις μόλις σχολάσω.
    ένα άλλο είναι ότι μερικές αφέντρες θέλουν να μας κάνουν πούστηδες όχι με το να μας στραπονιάζουν γιατί αυτό δεν μας κάνει αλίμονο τέτοιους αλλά το να μας βάζεται να υπακούμε με το ζόρι γιατί και καλά είστε αφέντρες να γαμιόμαστε με άλλους σκλάβους και καλά δεν το καταλαβαίνω.
    δηλαδή εκτός από μαλάκες όταν σας παντρευόομαστε έχετε βαλθεί οι γυναίκες να μας κάνετε και πούστουδες.
    ήμαρτον
    ένα άλλο είναι το δεν θα εξαφανίζεσαι. σωστότατα. και σε βανιλοκατάστασεις άμα συμβαίνει αυτό παίρνεις τον πούλο. οκ. αλλά γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι απίκο όταν και άμα με και μου ζητηθεί και όταν έγω έχω ανάγκη να βιώσω αυτά που αποζητώ και από την φύση μου την ίδια εκείνη είναι πάντα απασχολημένη και σίγουρα με άλλον σκλάβο. μωρε πριτς
    όταν λέμε ότι όλα βασίζονται στην αμοιβαία κατανόηση και συνέναιση που την βλέπετε σε συμπεριφορές σαν τις παραπάνω?
    και το καλύτερο όταν εγώ δεν συμφωνώ (εγώ και ο κάθε εγώ) ακούμε και το δεν είσαι άξιος να λέγεσαι σκλάβος και όταν τις ρωτάς ή καταλαβαίνεις και λες γιατί κυρία δεν έχετε κάποιον μόνιμο σου απαντάνε γιατί κανείς δεν πληρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις μου.
    μωρε δεν είναι πάντα στραβός ο γυαλός στραβά αρμενίζετε
     
  4. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    μπαίνεις σε διάφορα σάιτς και βλέπεις τις ίδιες και τις ίδιες με διαφορετικά πάντα νικνέιμς να αναζητούν και να αναζητούν και γράφεις κάτι ένα απλό προσεγγιστικό μήνυμα. χωρίς πολλά πολλά ή και με πολύ σάλτσα αν θέλετε.
    ανάθεμα κι αν παίρνεις απάντηση. αλλά αυτές εκεί μόνιμα ονλάιν.
    μα τι διάλογο γίνεται αναρωτιέσαι. τόσο μαλάκας είμαι που δεν μπορώ να γνωρίσω καμία? τι στο διάκο κάνω λάθος. και όσο και αν σπας το ξερό σου το κεφάλι δεν βλέπεις το που έχεις λάθος γιατί απλά δεν έχεις. εκείνες δεν ξέρουν τι ζητάνε (τον ουρανό με τα άστρα θα έλεγα) αλλά και από την άλλη μια απάντηση γαμώ το κέρατό μου από ευγένεια που να λέει έστω θενκς δεν θα πάρω δεν μπαίνουν στον κόπο να στείλουν.
    αλλά εκεί το γδι νικολή ό,τι ώρα και να μπεις εκεί είναι. αμα τις χρέωναν οι αντμινιστρέτιτορς 0.1 ευρώ την ώρα που είναι ονλαιν θα πλούτιζαν δηλαδή.
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    και ο/η κυρίαρχος χωρίς υποτακτικό τι είναι?

    με έντονα γράμματα οι απαντήσεις μου όχι σε εσάς προσωπικά αλλά γενικότερα.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    Κατ'αρχήν θα πρέπει μάλλον να ανεβάσεις κι εσύ το κριτήριό σου. Αυτό γίνεται όπως γίνεται και στην εργασία. Ξεκινάς από μικρά γραφειάκια που αύριο μεθάυριο θα κλείσουν. Εκπαιδεύεσαι, φροντίζεις να πας σε κανένα σεμινάριο, πληρώνεις κανένα distance learning μεταπτυχιακό (αντι να τρως το μισθό σου στο extra σουπερ ντούπερ ηχοσύστημα το οποίο δεν θα σου αποφέρει κανένα κέρδος) , ανανεώνεις τις γνώσεις σου στα software και παράλληλα κοιτάς τι παίζει στην αγορά για να μην βρεθείς να σου χρωστάει ο εργοδότης όταν θα κηρύξει πτώχευση. Αν ένας εργοδότης είναι τρελός και εσύ εμπιστευθείς το μισθό σου και παράλληλα δεν τρέχεις να ψάχνεις να βρεις άλλη δουλεια (στο συγκεκριμένο παράδειγμα βέβαια δεν έχεις επιλογή αποχής) τότε όταν θα βρεθείς άνεργος είσαι άξιος της μοίρας σου.Όταν αναβαθμιστείς θα χτυπήσεις μια εταιρία μεγαλύτερη και ίσως στο μέλλον μια δική σου εταιρία.

    Νομίζω σε κάλυψα παραπάνω. Δεν πιστεύω οτι μία αφέντρα πρέπει να ζητάει λεφτά. Αντιθέτως θα έπρεπε να σου πετάει λεφτά στη μούρη καθε φορά που σε πηδάει (όταν και αν σε κάνει πόρνη) . Βέβαια όταν μιλάμε για κανονικό ζευγάρι τα πράγματα αλλάζουν (αν δεν ειναι και οι δύο ανίψια του Βαρδινογιάννη). Προφανώς τα έξοδα μοιράζονται κτλ.
    Εκτός αυτού αν μιλάμε για συντροφική σχέση εσύ δεν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις δώρο στη σύντροφό σου?

    το πρώτο που θα έπρεπε : Αυτάρκης.
    Δεν είναι Αφέντης κάποιου αφού δεν έχει ανθρώπους υπό την δούλεψή του. Η κυριαρχική φύση του όμως δεν αλλάζει. Όπως και η φύση του σκλάβου δεν αλλάζει με το αν ανήκει σε κάποιον ή όχι.
     
  7. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    Εχω την αίσθηση οτι αν ο καθένας απο εμας αφουγκραζόταν την εσωτερική του ανάγκη οσο αφορά το ποιος είναι, το τι θέλει και το τι εχει ανάγκη και άφηνε στην άκρη την τάση του να κολλάει σε πρότυπα -σε μια προσπάθεια αναζήτησης ταυτότητας(και την αίσθηση ασφάλειας που προσδοκά μέσα απ αυτήν την διαδικασια)- θα περνάγαμε όλοι πιο καλά!!!
     
  8. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

    Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

    Ο καθένας συναναστρέφεται με αυτό που θέλει... εκτός αν έχεις συναντήσει κάποια που σου είπε: "Είμαι Αφέντρα, θα είμαι όσα κιλά θέλω, είσαι σκλάβος, θα είσαι μοντέλο!"

    Δες παραπάνω. Κατά τ' άλλα, ο καθένας/καθεμιά θέλει, νομίζω, ένα "τρυφερούδι" για υ.
    Εκτός αν δείξεις στην Κ σου ότι "ο παλιός είναι αλλιώς".

    Μεταξύ μας, αν δεν τ' ακουμπίσεις στην Κ σου, που θα τα δώσεις; Στο γήπεδο;;

    Εμ, γι' αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί κατάλληλος/η Κ. Έτσι εύκολο είναι;
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor


    Αν το παρόν νήμα, αγαπητέ, δεν εξυπηρετεί μόνο στο να εκφράσει μία έκρηξη απογοήτευσης, ή (ακόμη χειρότερα) μία διάθεση τηλε-κρωξίματος προς τις κίβδηλες, ποταπές, κουτοπόνηρες και βδελυρότερες των όντων κυρίες, τότε θα μου επιτρέψεις να δώσω μία συμβουλή, καθώς από όσα διαβάζω μάλλον ακόμη ενδιαφέρεσαι να βρεις κάποια κυρία.

    Το να προβάλεις δύο - τρεις ατυχείς περιπτώσεις γνωριμιών σου σε όλες τις γυναίκες που φέρουν το ίδιο status δεν βοηθά πολύ στις επικοινωνίες σου. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα απομακρύνονταν άμεσα από κάποιον που σκέπτεται κάπως έτσι:

    Δεν διαφωνώ δηλαδή με το ότι ενδέχεται να υπάρχουν κυρίες που θεωρούν ότι το να "τις παντρευτεί" κάποιος, προαπαιτεί το να είναι ελαφρώς μ**κας, αλλά απαξιώνω όποιον αποδέχεται το ρόλο του μ***κα, δίπλα σε μία χαμερπή γυναίκα.

    Το δε επιχείρημα πως οι σαν-με-καθολική-ισχύ διατυπώσεις σου, δεν απορρέουν παρά από την προβολή των δικών σου γνωριμιών επί του συνόλου, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται τεκμηρίωση, παρεκτός και αν θέλεις να σου αναφέρω μία Mistress που δεν είναι παχύσαρκη, δεν ενδιαφέρεται για νεότερης ηλικίας συντρόφους, δεν ζητάει χορηγίες και δεν στερείται κοφτερού μυαλού.

    Τέλος, το ότι κάποιοι υποτακτικοί άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να υποταχθούν μετά από μία "αναμέτρηση", ας ειπωθεί έτσι, δεν συνεπάγεται πως η επικυριαρχία επί κάποιου είναι "μαγκιά". Η προσωπική μου δε γνώμη, όπως προκύπτει από την, όχι ανώδυνη, πορεία μου στο BDSM, είναι πως τα εκ πεποιθήσεως αγριοκάτσικα του BDSM (οι "ανυπότακτοι" υποτακτικοί που δεν διστάζουν να "μιλήσουν έξω από τα δόντια" και οι "δύσκολες" υποτακτικές που ερμηνεύουν τη στρυφνοτητά τους ως έκφανση ισχυρής προσωπικότητας και βαυκαλίζονται γι αυτή), καλόν θα ήταν να αποσαφηνίσουν πρώτα εντός τους τί γυρεύουν από τον εαυτό τους και τους άλλους, να το αποδεχτούν και να το συγχωρήσουν (όχι όλοι οι άνθρωποι συγχωρούν τους εαυτούς τους για το ότι είναι υποτακτικοί) και όταν θα έχουν δουλέψει επάνω στο σύμπλεγμά τους και θα έχουν περιέλθει σε θέση που να τους επιτρέπει να σχετισθούν ομαλά με άλλους ανθρώπους, τότε ας αναζητήσουν και Master. Σε διαφορετική περίπτωση, καταλήγουν σε συμπεριφορικά μοντέλα, όπως αυτά που διαφαίνονται συχνά μέσα στα fora: υποτακτικοί που κρώζουν τις αφέντρες, υποτακτικές με λανθάνουσα -εν είδη εκλέπτυνσης εικάζω- επιθετικότητα, όπως έχει στο πρόσφατο παρελθόν παρατηρήσει η lara του E-p, και άλλες τέτοιες θλιβερές απεγνωσμένες προσπάθειες να περισώσουν την αξιοπρέπεια που θεωρούν ότι υπολείπονται άμα τη δηλώσει τους status submissive.
     
  10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    εγώ το μόνο που βλέπω εδώ μέσα είναι οι Κ α/γ να διεκδικούν το αλάθητο του πάπα και μόνον αυτό. αν εμεις οι υ α/γ βγάζουμε κόμπλεξ και δεν ξέρουμε μέσα μας τι θέλουμε οι Κ να δεις τι γίνεται.
    εχω βαρεθεί να βλέπω κακογαμημένες/ους να το παίζουν Κ και σκλαβους/ες το ίδιο επίσης.
    σαφώς και δεν είναι όλες και όλοι το ξαναλέω αλλά και σίγουρα δεν είναι δυο τρεις περιπτώσεις. δυο τρεις εκατοντάδες ισως.
    άρα ότι ισχύει απ' την μια πλευρά και για την μια πλευρά ισχύει και για την άλλη
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: απορία ψάλτου βηξ.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Είναι ακριβώς επειδή εμείς οι γυναίκες ξέρουμε τι θέλουμε,είμαστε ευαίσθητα πλάσματα και δεν πρέπει να μας πληγώνετε αλλά να γαμάμαι τους άλλους μπορούμε άνετα...αλλά και εσύ βρε παιδί μου...δεν ξερεις ότι ο έρωτας στάτους δεν κοιτά? ούτε και πως ότι δηλώνει ο καθένας είναι?
    Έχουν χαθεί οι ρόλοι..εγώ αυτό βλέπω..μια χαρά ειναι ο γυαλός..πάντα έτσι ήτανε απλά εμεις αρμενίζουμε στραβά...πολύ στραβά όμως ...