Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απο slave σε master

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος BrattyPuppy, στις 2 Μαϊου 2023.

1. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Νομίζω ότι πολλοί έχουμε τέτοιες εμπειρίες. Προσωπικά είμαι και εγώ υποτακτικής ψυχολογίας, αλλά υπάρχουν πολλές φορές γυναίκες οι οποίες δεν μου βγάζουν κυριαρχία (προς εμένα), αλλά υποταγή. Δεν ξερω αν και πως εξηγείται αυτό.

2. dytika24

dytika24 New Member

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, επίσης στα σχόλια και είναι πολύ σημαντικό δεν καταλαβαίνουν την δυναμική σε μια ομοφυλοφιλική κατάσταση. Όπως και η ορολογία σου για μένα είναι σωστό γτ μέσα στην κοινότητα αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε (session, κλπ.). Επίσης είναι λογικό να είναι τόσο έντονο για σένα γτ άμα έχεις συνηθίσεις να είσαι sub bottom και έχεις αυτό τον ρόλο, είναι πολύ ενδιαφέρον να γίνεσαι dom top αλλά αυτή η κλίμακα δεν είναι κάτι που την έχει ο στρειτ κόσμος.

Για μένα είναι πολύ ωραία και τα δυο γτ νόμιζα ότι ήμουν μόνο sub, μέχρι που είχα μια αντίστοιχη εμπειρία και έχω καταλάβει πως είμαι switch. Επίσης πολύ βραι δυναμική έχεις να είσαι sub top, αλλά εκεί πρέπει να έχεις τον κατάλληλο dom bottom. Οι δυναμικές γενικά είναι πολύ διαφορετικές στις γκει σχέσεις/φασεις

3. rea..

rea.. Contributor

Μπα μη το λέτε.. και στη στρειτ κοινότητα κάνουμε αχταρμά τις κατηγορίες ελέγχου στα σεσιοπαιχνιδα και πολυ καλά κάνουν αυτοί που έτσι απολαμβάνουν και γουστάρουν, αλλα μη τα τσουβαλιαζουμε όλα. Ίδιοι οι άνθρωποι και ίδιες οι ανάγκες. Υπάρχουν και αυτοί αυτες αυτα (άσχετα από γκει στρειτ και ο,τι αλλο) που είναι σταθεροί σε μια θέση και σε μια κατηγορία σχέσης. Από οσο ξέρω και έχω δει...

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Και δεν θα το βρούμε. Ήταν απλά μια περιγραφή για να δούμε πως πέρασε.