Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αρχάριος σκλάβος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 9 Νοεμβρίου 2009.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι νημα ειναι τουτο παλι;!

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

που τα ξεθαβετε;;

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μετα φταιω εγω που ο αλλος θελει μαστερ ακομα δε ηρθε;;;;;

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

σους εσυ ολοι απο καπου ξεκινανε..
    συμπονια στα νεουδια!

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ατυχήσαν.
    Μετά την απάντηση του σκλαβογιώργη είχαν ειπωθεί πλέον τα πάντα, μπήκαμε στο μεταξύ στο μνημόνιο και τα υπόλοιπα τα μάθαμε στην πράξη.

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κατι σε ντομ δε τον βολευει για αρχη;;;;

7. Relegand

Relegand New Member

Δεν εχω σκοπο να τρεξω στον πρωτο που θα μου στειλει μνμα αυριο μεθαυριο ξερεις...

8. seduced mind

seduced mind Guest

Πρόσεχε κατα τη γνώμη μου το πας λίγο λάθος. Αν ξέρεις αγγλικά ψάξε να διαβάσεις εμπειρίες από σκλάβους, να δεις τα + και τα - και αφού βεβαιωθείς για το τι θέλεις, τότε θα βρεις από θα ξεκινήσεις και πως. Εγώ όπως και να έχει σου εύχομαι ότι καλύτερο, αλλά πρόσεχε, ο χώρος αυτός δεν έχει πισωγύρισμα.... άπαξ και ξεκινήσει κάτι λάθος, δεν διορθώνεται... Τώρα δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ αλλά μετά από χρόνια αν ασχοληθείς με το χώρο θα καταλάβεις... Διάβασε καμιά εμπειρία ξένων και ίσως να καταλάβεις και από εκεί... Καλή τύχη...

9. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Δηλαδή, το να είσαι σκλάβος δεν διαφέρει από το έχεις παντρευτεί με ελληνάρα, απλώς δε θα σε συγκρίνει με τη μάνα του συνέχεια

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Με αυτο που εγραψες αυτο καταλαβα...
    Θα σου ζητησω συγνωμη για τον τροπο μου, αλλα εσυ εβαλες αγγελια.
    Παρε το χρονο σου, διαβασε κανενα νημα να εμπεδωσεις τι ειναι σκλαβος, μαστερ κτλ., παρατηρησε εδω μεσα ποιος μπορει να σε βοηθησει και ποιος οχι. Οπως λες σαν αρχαριος και νεος που εισαι πρεπει να καταλαβεις τι ειναι το bdsm και σε τι αποσκοπει.
    Εγω αργησα να καταλαβω, οτι μπορω βεβαια ακομα.
    Καλη αναζητηση και να προσεχεις  

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Χαλια τα νευρα μου, ειμαι απαραδεκτη!

12. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν θα τον συγκρίνει, θα τον κάνει ίδιο με τη μάνα του...