Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

βακχες του ευρυπιδη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος misses, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

1. misses

misses New Member

Την Παρασκευη που περασε, πηγα και ειχα τις βακχες του ευρυπιδη, σε νοετεριστικη εξελιξη.
    Αναφερεται στο βιο του Διονυσου, θεου του κρασιου και της αμαρτιας, οπου ο σκηνοθετης θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι στη κοινοτητα μας.
    Ο θεος Διονυσος ηταν ανθρωπος του κεφιου, του σεξ, και της παρτουζας...
    Η παρασταση λοιπον για οσους αγαπανε το θεατρο, ηταν μετρια προς χαλια  , για οσους αγαπουν τον γνωστο τραγουδιστη ηταν καλο μιας και οι ρουβιτσες ειχαν αναψει και φωναζαν για τα καλα, για οσους αγαπουν την ζωη μας βρηκαν ενδιαφερον στην σκεψη του σκηνοθετη.
    Κοριτσια (χορος) σε εξαλλη κατασταση, να φορανε νυφικα ξεσκισμενα και να φαινεται ολο του σουτιεν, να χορευουν και να τσηριζουν, να φορανε αντρικα εσωρουχα, που στη θεση του καυλιου ειχαν ενα μικρο λευκο εξογκωμα για να το συμβολιζει... καλο...!!! 
    Ακριβως διπλα μου μια μαμα με την κορουλα της (ρουβιτσα), ακουσα ολες τις αποριες του παιδιου, οπου καποια στιγμη ρωταει την μανα της "Γιατι εχουν πεσει ολες πανω στο θεο(δεν εννοεουσε το διονυσο αλλα το τραγουδιστη), και τι του κανουν?" αναπαρασταση της παρτουζας με εντονα συναισθηματα και μια φυση με χτυπηματα και κραυγες ηδονης κατα βαση...

Θα ηθελα να καταληξω πως 1ον: ο ανθρωπος αυτος θα επρεπε να ειναι στη κοινοτητα μας γιατι εχει τρελες ιδεες
    2ον: θα ηθελα να ακουσω αποψεις περι παραστασεων ζωντανων για την κοινοτητας μας, εαν γινονται η εαν θα μπορουσαν να γινουν
    3ον: η παρασταση με αναψε...

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: βακχες του ευρυπιδη

Δυστυχώς είχα κι εγώ την δυσάρεστη εμπειρία αυτής της παράστασης!!

Ο Ρουβάς, δεν μπορεί, ειναι σαν να ακούς τον Γιώργο τον Παπανδρέου να βγάζει πολιτικό λόγο, το παληκάρι (Ρουβάς) δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να ''πατάει'' και να τονίζει τις λέξεις. Έκανε τον ταρζάν!!

Εγώ γέλαγα, τραγικά τα πάντα, η σκηνοθεσία, ο χορός παρά μόνο η Ψυχράμη κατάφερε λίγο να ξεχωρίζει!!

Μα χορός με all starάκια! Κατάφεραν κι έκαναν την τραγωδία, φαρσοκωμωδία, αυτός εδώ ο τόπος πραγματικά δεν σέβεται τον εαυτό του.

Υ.Γ. Τα σεμεδάκια στην αρχή απλά σε προιδέαζαν!

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Ποιός σου είπε φίλε μου να πας? Και καλά πήγες! Περιμένες κάτι άλλο??? Γιατί? 

4. alexandroslave

alexandroslave New Member

Συμφωνω με τις παραπανω αποψεις!