Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

βεντουζωμα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ventuzas78, στις 9 Δεκεμβρίου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τέλεια, φέρνω ξυράφια και βεντούζες.

2. danos

danos Regular Member

3. danos

danos Regular Member

εμένα να με φέρεις 2 σουβλάκια σε πίτα μ απ ολα και ενα πακέτο τσιγάρα περικαλώ

4. Απλα μερικές εώς πολλές γυναικες οταν κρυώνουν τρελενονται με τα καυτα ποτήρια στην πλάτη κ ειπα να το κανω κ εγω ενα απο τα φετίχ ..
    Κ για να συσχετισω με το bdsm ειναι κατι σαν υποταγη κ τιμωρία να ρίχνω τις βεντουζες ..& ανάλογα με την θέληση οι βεντουζες πανε είτε στην πλάτη είτε στις ρωγες ..
    Ποια θελει να βεντουζωθει παρακαλω ..!!

5. Black Butterfly

Δεν το έλεγες πιο νωρίς; Τώρα άναψα τα καλοριφέρ.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

7. mandragoras

mandragoras Regular Member

βεντουζες... τι εχουμε εδω γριπη?   να φωναξω την μαμη?  

8. ειναι η καταλληλη εποχη για βεντουζες..
    οσες πιστές προσερθεται...!!

9. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ό,τι κι αν πούμε εμείς, όταν έχει τοποθετηθεί ο Δάσκαλος, οι υπόλοιποι απλώς βήχουμε:

10. Black Butterfly

Να πεις στον δάσκαλο ότι τις βεντούζες δεν τις βάζουν στα αυτιά.

11. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Έτσι! Πιπίλα την, πιπίλα!  

12. Νομίζω οτι τα καυτα ποτήρια που τραβάνε το δέρμα της πλάτης ή τις ρωγες ειναι απίστευτη ηδονή και πρόκληση ..
    Συνεπώς αναμένω ενδιαφέρον ..