Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα στις διαταγες της!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dimitrisg, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

ειμαι νεο μελος στην δικτυακη μας κοινωνια και ηθελα να μοιραστω μαζι σας την πρωτη μου εμπειρια με αφεντρα!
    παντα ενοιωθα να με συναρπαζει η ιδεα να εχει μια γυναικα εξουσια πανω μου!
    ειχα πολλες εμπειριες με γυναικες στις οποιες αρεσε να τις εξουσιαζω αλλα παντα σε πιο "κοσμια" επιπεδα!κατι μεσα μου με τραβουσε ομως για να νοιωσω μια εμπειρια περα απο τα ορια που γνωριζα!μεσω σελιδας κοινωνικης δικτυοσης, γνωρισα μια αφεντρα η οποια μετα απο αρκετες ανταλλαγες μηνυματων για το τι και πως ,ορισε μια ημερομηνια οπου και συναντηθηκαμε!
    εκει με εκανε στην αρχη να νοιωσω ανετα εξηγοντας μου οτι ειναι κατι απο το οποιο και οι δυο πρεπει να αντλησουμε ηδονη και βαζοντας μια λεξη ασφαλειας , προχωρησαμε στο dungeon της!
    εκει αρχησαμε με μενα στα γονατα να δινω ολη μου την προσοχη στην περιποιηση των ποδιων της!δεν το ειχα ξανακανει και το βρηκα ακρως ερεθυστικο!αφου την ικανοποιησα εκει, με εστησε στα τεσσερα και αρχησε να με χτυπα σιγα στην αρχη και πιο δυνατα μετα!εξεπληξα τον εαυτο μου καθως ειχα καλες αντοχες και παρα το εντονο κοκκινησμα δεν πονουσα ιδιαιτερα!
    μετα με ξαπλωσε και ανεβηκε επανω μου πατωντας με σχεδον σε ολο μου το κορμι, αυτο αν και δεν μου προκαλουσε κατι το ξεχωριστο,ηταν υπεροχο να την βλεπω ετσι απο πανω μου,απολαμβανα παρα πολυ την προσοχη που μου εδειχνε για να με κανει να βιωσω νεες αισθησεις!
    αφου ειχα ερεθηστει απιστευτα μετα απο λιγο facesitting οπου γεμισα με το αρωμα της, μου επετρεψε να τελειωσω καθως της εγλειφα παλι τα ποδια!
    καπου εκει τελειωσε η συνεδρια μας , αλλα ταυτοχρονα ειχε ανοιξει για μενα ενας νεος κοσμος ηδονης που με μεγαλη χαρα και λαχταρα προσπαθω να επεκτινω απο τοτε!για της μετεπειτα εμπειριες μου θα σας μιλησω αλλη φορα

2. Libertin

Libertin Regular Member

Απάντηση: για πρωτη φορα στις διαταγες της!

Δεν το πας λάθος... Πάντως είναι πολλά περισσότερα. Σου εύχομαι να τα βιώσεις!

3. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

να΄σαι καλα, σε ευχαριστω!
    απο τοτε εχω αποκτησει και αλλες εμπειριες και καθε φορα γινετε και καλυτερο!
    το παραξενο ειναι οτι θελω αυτα που μου κανουν , να τα κανω κιολας!
    υπαρχει κατι το διχασμενο μεσα μου που αντλει ικανοποιηση και απο τα δυο!

4. Libertin

Libertin Regular Member

Ούτε κι αυτό είναι περίεργο. Για μένα είναι καθαρά θέμα όρεξης και διάθεσης. Άλλοτε λειτουργώ έτσι κι άλλοτε αλλιώς. Αν έχεις ασχοληθεί και έχεις διαβάσει τον αγαπημένο μου θείο Μαρκήσιο, θα έχεις παρατηρήσει την ευκολία με την οποία οι ήρωές του αλλάζουν ρόλους.