Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

1. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

για τισ γυναικεσ του φορουμ (ANAL SEX)

Σου έγραφα κάτι πολύ καλό,αλλά τελικά μου φάνηκε γελοίο,μιας και πολύς ο λόγος για τα βραβεία του κώλου,ήδη!

Το μόνο που κράτησα -και νομίζω είναι αρκετό- είναι αυτό:

Μερικοί λειτουργούμε με το συναίσθημα και το ένστικτο. Αν θελήσω να το κάνω,θα το κάνω. Αν όχι,δεν υπάρχει περίπτωση,όσο και να το θέλει ο άλλος.

2. kyklonas

kyklonas Regular Member

Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Πολλές σελίδες για κωλαράκια  
    (όχι παιδιά δεν τις διάβασα όλες :lol2:αλλά περίπου τις μισές)
    Οπως πάντα οι αποψεις τόσοοοο διαφορετικές.
    Γούστα, χημεία, τεχνικές, καλοί και κακοί εραστές, βιαστικοίκαι υπομονετικοί με το ...λιπαντικό στο χέρι ή στεγνά  ...ενα εχει σημασία...
    Σε όσες αρέσει ...χαρείτε το...
    οσες το απορρίπτουν...δοκιμάστε το πριν πείτε το τελικό όχι.. 

3. Elysium

Elysium Contributor

4. Animator

Animator Regular Member

Re: Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

All Hail. Ειναι πολυ μπροστα οι τυπαδες, εκφραζουν τοσα νοηματα με τοσα λιγα λογια(προφανως επειδη ο καθενας τα ερμηνευει αλλιως  ). Αναμενω και το νεο τους αλμπουμ στις αρχες οκτωβρη.  

5. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

Απάντηση: για τισ γυναικεσ του φορουμ (ANAL SEX)

τελικα συμφωνουμε γιατι εκει που θες να το κανεις και το κανεις , δινεις και ενα βραβειο που επαξια κερδισε ο αλλος.
    το ιδιο λεμε  

6. MindMaster

MindMaster Contributor

...

Ε όχι άνθρωπέ μου, ούτε συμφωνείτε, ούτε το ίδιο λέτε... Σου λέει και σου ξαναλέει η κοπέλα πως ό,τι κι αν κάνει το κάνει γιατί το γουστάρει και μόνο, χωρίς να μπαίνει σε καμμία λογική επιβράβευσης, κι εσύ πας κι έρχεσαι κι επιμένεις: "Βραβείο! Βραβείο! Βραβείο!"... Πώς "συμφωνείτε" και "λέτε το ίδιο", δηλαδή; Ελληνικά σου τα γράφει. Εσύ σε ποιά γλώσσσα διαβάζεις, τελικά;

Γαμώ τα "βραβεία" μου, γαμώ...  

"Βραβείο" ο κώλος, "βραβείο" η πίπα, "βραβείο" το σεξ γενικά, "βραβείο" το να μην έχεις κρεββατομουρμούρα, "βραβείο" το να δεις το ματς στην τηλεόραση χωρίς να βλέπεις και κρεμασμένα μούτρα... Έτσι τα βλέπουμε ακόμη τα πράγματα; Έτσι συναλασσόμαστε ακόμα στις σχέσεις μας; "Ας είμαι καλό παιδί, γιά να μην τον παίξω πάλι μόνος μου, απόψε". "Ας είμαι πιό καλό παιδί, μπας και μου πάρει και μιά πίπα". "Βρε ας της κάνω δυό χατήρια παραπάνω, πού ξέρεις, μπορεί επιτέλους, να μου δώσει και λίγο κωλαράκι γιά βραβείο"...

Τόσο ελάχιστα έχουμε εξελιχθεί λοιπόν; Τόσο λίγο απέχουμε από τους ανθρώπους του Νεάντερταλ, κι από το "άμα δε φέρεις σπάλα από μαμούθ το μεσημέρι που θα γυρίσεις στη σπηλιά,
    μην περιμένεις να γαμήσεις, αχαΐρευτε";

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2009
  7. MrBatcaver

MrBatcaver New Member

^^^^^

OMG...ROFL:lol2:  

8. MONIKA

MONIKA New Member

Μη τρελενεσαι τοσο με τον αντρισμο δεν θα παρει εσενα την κωλοτρυπιδα απλα θελει που ειναι γεννος θυληκου και επιτρεπεται παντα να την πηδας   

συμφωνο μαζι σου καλα τα λες   

9. Απάντηση: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Κατά την άποψη μου, όλα τα πράγματα χρειάζονται μια ισορροπία. Έτσι λοιπόν από το γενικότερο "βιβλίο" που ονομάζεται BDSM, μέχρι τη "σελίδα" που έχει τίτλο πρωκτικό σεξ, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ισορροπία. Στο συγκεκριμένο λοιπόν, όπως και σε αρκετά ακόμα, η ισορροπία ανάμεσα στον πόνο και ηδονή δεν πρέπει ποτέ να χάνεται. Μπορεί να μεταβάλλεται, αλλά οι αποκλίσεις δεν θα πρέπει να είναι μεγάλες. Μπορείς να κάνεις κάποιον/α, αυτό που του φάνταζε υπερβολικό και αδύνατο, να γίνει φυσιολογικό και δυνατό, αρκεί να υπάρχει ισορροπία. Δεν πανάκια για όλα τα πράγματα, αλλά κατέχει ένα πολύ καλό ποσοστό απόδοσης η ισορροπία.

10. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

11. Sir P

Sir P Regular Member

ο κωλος ειναι κολαση και το μουνι πηγαδι κι οποιος τον κωλο δεν γαμει στραβος παει στον αδη...

ποιος στραβος δεν θελει το φως του?

12. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Πολυ καλα κανεις και το καταδεικνυεις MindMaster