Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

1. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

χαχαχαχαχαχα γιαμ!!!!!

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όλο και το χειροτερεύεις. Ελπίζω να μην μπαίνουν επαέ οι καθηγητάδες σου πάντως  

3. Strong_Weakness

και που μας οδηγει αυτος ο συνειρμος...?οτι....?κακως εβγαλα με αριστα την μαιευτικη ή οτι οταν ζω καποια πραγματα ειναι παραισθησεις....?

4. danos

danos Regular Member

χμμ πίπα -κώλο  
    και γω μαζί σου  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Σουτ εσείς! Όταν μιλάνε οι επαΐουσες, καλό είναι οι αποδέλοιποι να το κλείνουν και να διαβάζουν μπας και χωρέσει πέντε καινούργια πράματα η γκλάβα τους! Ορίστε μας!

7. Strong_Weakness

ολοι πρεπει να εχουν λογο,ανταλλαγη αποψεων κανουμε,και οποιος θελει κραταει και κατι απο οσα διαβαζει,ενημερωνεται και ισως μαθει και κατι καινουριο.εγω ειμαι ανοιχτη στην ενημερωση.κανεις μας δεν τα ξερει ολα.

8. Strong_Weakness

και επειδη οντως δεν το παιζω ξερολας,ακολουθησα την συμβουλη σου και το εψαξα λιγο μεσο νετ....τα αρθα που ειδα οντως μιλουν για την κλειτοριδα.ισως οταν καθομουν εγω στα θρανια ηταν αλλιως τα πραγματα,η επιστημη προχωραει αναποφευκτα και σε ευχαριστω για την πληροφορηση  

9. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Αν και νευροαποληξεοεπαΐουσα, ορθώς ομιλήσατε!

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Δε με ξεπετάς έτσι. 50 ευρά  

11. Strong_Weakness

νομιζω η ανταμοιβη σου πρεπει να ειναι η απολαυση της συνειδητοποιησης οτι υπαρχουν ανθρωποι (εγω) που δεν φοβουντε να παραδεχτουν οτι κανουν λαθος...
    σπανιο ειδος

12. Δεν είναι μόνο θέμα νευρικών απολήξεων, αλλά και "διεγερσιμότητας", δηλαδή δεκτικότητας διέγερσης (κοινώς, φτιάξιμο). Στο ταντρικό σεξ, στην κλασσική του μορφή, δεν υπάρχει καν επαφή των γεννητικών οργάνων, ούτε των σημείων που παραδοσιακά θεωρούνται ερωτογόνες ζώνες. Λέγεται όμως οτι οι συμμετέχοντες βιώνουν ασύλληπτους οργασμούς. Φαντασία=σκέψη=ενέργεια.

Για εμάς τους αδαείς περί τα ταντρικά δρώμενα, ισχύει το γνωστό: Οταν δε θέλει η Τασία, υπάρχει και η φαντασία...