Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για όλα φταίνε οι γκόμενες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος devine_sub, στις 19 Οκτωβρίου 2010.

1. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: για όλα φταίνε οι γκόμενες

Ναι, αλλά, η ερώτηση είναι αν περνάει από την κατηγορία (β) ή (γ) στην (α).

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά δεν είμαι τόσο απόλυτη ώστε να πω "ποτέ" ... αλλά κατανοώ ότι πρέπει να γίνονται σαφείς διαχωρισμοί.

3. devine_sub

devine_sub Contributor

Άρα, πας μόνο από δεσμό σε δεσμό. Δεν "παίζεις" με ό,τι ίσως προκύψει. Σωστά κατάλαβα;

4. devine_sub

devine_sub Contributor

.. αλλιώς τι;
    Δε βλέπω καμία απειλή!

5. devine_sub

devine_sub Contributor

Σωστό, πλην άσχετο.  

6. devine_sub

devine_sub Contributor

Σαφώς. Το ερώτημα ωστόσο αφορά το κριτήριο.

Δηλαδή, πρέπει π.χ. να έχουμε ζήσει 5-6 μήνες μαζί {όπως το έθεσε η kali-crow} για να μπορεί να θεωρηθεί υπαρκτός δεσμός;

7. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: [langtitle=en]Re: για όλα φταίνε οι γκόμενες[/langtitle]

Σαφέστατο το κριτήριο.  

8. Ninevi

Ninevi Regular Member

Για να καταλάβω καλή μου.
    Η ερώτησή σου ουσιαστικά δεν είναι πότε ένας fuck/session buddy ή ξεπέτας γίνεται πρώην fuck/session buddy ή πρώην ξεπέτας; Όπου πρώην = λήξας
    Αν ναι, η απάντησή μου ισχύει.

9. devine_sub

devine_sub Contributor

Night in my veins

Αγαπητή illusion, σε άφησα τελευταία επειδή είχες αρκετά να πεις.  

Πηδάω την αναλυτική κατηγοριοποίηση και πάω στο δια ταύτα: θέτεις συγκεκριμένο κριτήριο το οποίο κατανοώ αλλά, αυτό σημαίνει πως δεν τους σκέφτεσαι / κατατάσσεις ως "νυν" αλλά ως "fuck-buddies".

{Και ναι, το καταλαβαίνω, επειδή μου το έχεις εξηγήσει.}

Περιττό να σου πω ότι εκτιμάται *ιδιαιτέρως* η μουσική απάντηση! :>

10. devine_sub

devine_sub Contributor

οι ξεπέτες και οι πρώην

Όχι ακριβώς. Πότε θεωρούμε ότι υπήρξε "δεσμός" τελικά και δεν ήταν "ξεπέτα" {μίας ή περισσοτέρων συναντήσεων}.

Btw, επειδή μάλλον συμφωνούμε ως προς το κριτήριο, η προσωπική μου απάντηση στο ερώτημα είναι πως, για να μπει κάποιος στη λίστα των πρώην {μου}, πρέπει ανυπερθέτως να έχει περάσει από τη λίστα των “νυν”. Δηλαδή, να έχω θεωρήσει πως υφίσταται κάποιου είδους “δεσμός” μεταξύ μας.

Συχνότατα {όχι πάντα!!} αυτό σημαίνει συγκατοίκηση ή μονογαμική σχέση. Επίσης, δεν το περιορίζω χρονικά όπως η kali-crow: μπορεί να είναι σύντομο, αλλά έντονο.

Αν δεν υπάρχει αυτό, οτιδήποτε κι αν συμβεί {και όπως αντιλαμβάνεστε, *πολλά* μπορούν να συμβούν αν έχεις φαντασία και όρεξη} παραμένει “περιστασιακό σεξ” της κατηγορίας (β) ή (γ).

Last edited: 20 Οκτωβρίου 2010
  11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Σωστα δεσποινίς μου:lol:
    Είναι σοβαρό αυτό ...γιατρέ μου?  
    Τι θεραπεία να ακολουθήσω? 
    help me.....(σοβαρα μιλαω, χρειαζομαι βοηθεια νομιζω) 

12. devine_sub

devine_sub Contributor

Αααα, όλα κι όλα: Κυρία, παρακαλώ! Κυρία του εαυτού μου.  

Δεν έχω ιατρικό φετίχ, αλλά παίζουν μερικοί που διαθέτουν. Είμαι σίγουρη πως θα χαρούν να σας εξετάσουν και να σας κατατοπίσουν.