Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γκομενάκια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 4 Μαϊου 2009.

1. danos

danos Regular Member

δημητρη με τρομάζεις  
    η καρδια μου ειναι κιτρινόμαυρη   δεν θελω να γινει και ο  

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

να, αυτες οι "συζητησεις" μου αρεσουν σε ενα φορουμ εναλλακτικου ερωτισμου !  

σεντονια-μανιφεστο, χωρις ουγια και φλυαρο σχεδιο, βρισκω και στους ρωσσοποντιους  

3. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Το baby ειναι ικανο να πνιξει κανενα ακομα και με μελομακαρονα φουρνιστα απευθειας στο στομα του, για να σπαει πλακα! 

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Στο μυαλό μου είσαι!! Σκέφτομαι κ εγώ τέτοια ωραία πραγματακια

5. aethereal

aethereal Guest

εχω παρατηρησει καποιες φορες το "αλμα"μεταξυ δυο ακρων
    γυναικα που γαμιεται ασυστολα με οποιον γουσταρει VS wannabe νυφουλα-παρθενα ως το γαμο
    λες και η απορριψη του ενος,σε "κατατασσει" αυτοματα στο αλλο και τουμπαλιν
    ενδιαμεσες "αποχρωσεις" δεν ειναι μυθος..

6. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Νομιζεις οτι υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι καποια εδω μεσα ( ή και εξω ) ειναι/θελει να ειναι "νυφουλα-παρθενα ως το γαμο" να γελασω με τη ψυχη μου;
    Η υποκρισια ομως μας περισσευει. Αντιλαμβανεσαι τι εννοω ετσι δεν ειναι;

7. aethereal

aethereal Guest

εννοω,πως οποια γυναικα δεν αρεσκεται στο να πηδιεται ασυστολα με οποιον γουσταρει δε σημαινει πως στοχευει αυτοματως σε γαμους και λοιπα οπως ανεφερες.
    δεν μπορω να μιλησω εκ μερους ολων των γυναικων εφοσον η καθε μια επιλεγει αναλογα στην προσωπικη της ζωη.μπορω ομως να εκφερω αποψη για μενα
    υ.γ εχω συμφοιτητριες που ηδη ονειρευονται να παντρευτουν οπωσδηποτε καποια μερα,και συγκεκριμενα μια,μου ειπε το εξης "αμιμητο"..."θελω οπωσδηποτε να παντρευτω,να κανω και το γλεντι,να κανω παιδι,κι ας χωρισω μετα"
    υ.γ2 (για να γελασεις με τη ψυχη σου,αν και το "παρθενα πριν το γαμο το προσθεσα εμφατικα στο παλαι ποτε στερεοτυπο)..μια παλια μου συμμαθητρια,θαμωνας του κατηχητικου τοτε και του συνδεσμου νεων τωρα..το εχει δηλωσει σχετικα με την παρθενια απο το λυκειο,που "επαιζε" αυτο ως θεμα συζητησης......
    καμια απο τις δυο δεν ηταν υποκριτρια προφανως,οπως και καποιες που μπαινουν εδω μεσα οπως λες,και δεν πηδιουνται ασυστολα με οποιον και τα λοιπα...
    η ενοχληση στο σεξιστικο του "γκομενακια=πουτανακια" για μενα δεν εκφραζει μια δηθεν ηθικη της "μπουρζουαζιας" αλλα εναρμονιζεται με τη προσωπικη "αποχρωση" καποιων.
    το ανοιχτομυαλο-προχω "στατους" που φερει οποιος μπαινει εδω εχει και επιλογες (οπως καθε στατους που μπορει να φερει επιπλεον).αναλογα με τη δυναμικη των επιθυμιων-"αποχρωσεων"
    η καθεμια "αποχρωση" εχει την αυτοτελεια της,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι

Last edited by a moderator: 4 Ιανουαρίου 2015
  8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μην σου φαινεται καθολου περιεργο. ειναι ενδεικτικο για πως μια μεριδα γυναικων βλεπει τον ανδρα μετα το γαμο...

της μοδας τελευταια... οπως και ο μαλακας που κανει δυο δουλειες απ το πρωι μεχρι το βραδυ για να πληρωνει και να βλεπει τα παιδια καθε 15...

9. Jack Wolfskin

like +1

(δεν εχει αλλαξει ΤΙ/ΠΟ/ΤΑ ειναι διαχρονικο το φαινομενο)

10. danos

danos Regular Member

δημητρη καμένος βλέπω  

11. Jack Wolfskin

φιλε, το βλεπω χαλαρα... υπαρχει και η αλλη επιλογη, να το αφησεις να σε παρει απο κατω...

12. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

@aethereal Αλλο εννοω αλλα τελος παντως. Δεν θελω να επεκταθω γιατι το θεμα δεν το βρισκω κ πολυ ταιριαστο με ενα bdsm forum. Ας το κλεισω λεγοντας μονο οτι εγω δεν θα χαρακτηριζα πουτανα ή "γκομενακι" μια γυναικα εχοντας ως κριτηριο τον αριθμο των ατομων με τα οποια εχει παει. Το θεωρω ηλιθιο, αναχρονιστικο και χωρις καμια βαση. Για μενα αλλα πραγματα κανουν καποιον πουτανα.

Last edited: 3 Ιανουαρίου 2015