Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    καλως η κακως ποτε δεν κρυβω τα θελω μου....ειμαι αυτη που ειμαι
     
  2. strapon_boy_gr

    strapon_boy_gr New Member

    δεν γνωριζει κανενας απο το περιβαλλον μου τι ακριβως μου αρεσει  
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Γνωριζουν οι αλλοι για εσας?



    Are you talking to me??

     





     
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Πολύ στενά συνδεδεμένος μαζί μου άνθρωπος, έμπλεξε με άκρως ελεγκτικό, κυκλοθυμικό, μη δεδηλωμένο σαδιστόμουτρο που τον ταλαιπωρούσε αφάνταστα πολύ και με τρόπο που δεν έβγαζε άκρη.

    Παραπλεύρως έμαθε για μένα, γιατί μου είχε γίνει στενότατο μανίκι να χειριστώ το πρόβλημά του, οπότε έπρεπε να του πω ορισμένα πράγματα για το πώς θα ερμηνεύσει και κατόπιν, ευκταία, θα χειριστεί την κατάσταση που τον βασάνιζε.

    Αυτά που του είπα του φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα και τον βοήθησαν, όντας δε απορροφημένος από τα δικά του, δεν του κάηκε καρφί που εγώ είμαι ό,τι είμαι. Ούτε με αγάπησε περισσότερο, ούτε με μίσησε, ούτε με περιφρόνησε, ούτε καν απόρησε.

    Επειδή όμως το ταλαιπωρούμενο αγαπημένο μου πρόσωπο δεν είναι μαζοχιστής, παρόλα αυτά υφίσταται τον άτυπο μεν εντονότατο δε σαδισμό του άλλου, έχει ανάγκη κάπου να ξεφορτώσει και αυτός αυτά που υφίσταται. Εννοείται ότι προσπαθεί να το κάνει σ εμένα  
    Πλην όμως, γνωρίζω να αποφεύγω  
    Οπότε εισπράττω το παράπονο, "γιατί σε άλλους κάθεσαι για τρις χειρότερα και σε μένα όχι"   

    Έτσι έχουν τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση, που σας την αναφέρω για να ξέρετε ότι αυτά που σας περιμένουν, τουλάχιστον τους υποτακτικούς, σε περίπτωση που γνωρίζουν πράγματα οι στενοί τρίτοι είναι αλλιώτικα και ουδόλως σχετίζονται το άγχος αποδοχής της διαφορετικότητάς σας που μπορεί να σας ταλανίζει.

    Στην τελική,

    για τα ερωτικά μου γούστα αν θέλω ενημερώνω, αν νομίζω ότι έχω λόγο να περάσουν οι δικοί μου / κολλητοί μου ένα ευχάριστο και μάλλον ερεθιστικό απόγευμα με καφέ, με τα (συναισθηματικά) έξοδα δικά μου, επειδή θα θέλω να δω αν με αποδέχονται και αν με αγαπούν "γι αυτό που είμαι". Δεν θα πάθω τίποτα, το πολύ πολύ ν ακούσω συμπαθητικές κοτσάνες.

    για τον πυρήνα της προσωπικότητάς μου, από τον οποίο πηγάζουν τα προσωπικά μου γούστα, αισθάνομαι ότι θα ήμουν ηλίθια αν ενημέρωνα. Μου είναι δε εξαιρετικά δύσκολο, γιατί εδώ και δεκαετίες λειτουργώ ως ενήλικη και τα δικά μου τα κρατώ δικά μου. Εκτός από αυτό, δεν έχει το παραμικρό νόημα και θα ωθούσε τουλάχιστον κάποιους να σκεφτούν με ποιούς τρόπους θα εκμεταλλευτούν την ανάγκη μου να τους εκτεθώ.

    Να λείπει το outing, για μένα τουλάχιστον.
     
  5. Justholdme

    Justholdme Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Δεν πάει πολύς καιρός που αποδέχτηκα αυτό που είμαι…..δεν το μοιράστηκα μέχρι σήμερα παρά μόνο με έναν φίλο μου ο οποίος κατέληξε να με κοιτάει σαν να του μιλούσα κινέζικα…..δεν το ανέφερε ποτέ ξανά …..μάλλον δεν τολμάει ούτε να το σκεφτεί, και εγώ τελικά το μετάνιωσα που του το εμπιστεύτηκα.

    Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείς αυτού του είδους τις σκέψεις σου με άτομα που δεν ανήκουν στον χώρο..για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει για αυτούς και ότι σίγουρα δεν το γνωρίζουν, ότι δεν γνωρίζουμε το φοβόμαστε…και αρνούμαι να ακούω βλακείες του τύπου…’’ τι είναι αυτά που λές?΄΄ ή ‘’είσαι ανώμαλη…’’κτλ, η προσωπική μου ζωή θέλω να είναι αυστηρά σεβαστή και το διαφυλάσσω αυτό με την σιωπή.

    Στον οικογενειακό μου περίγυρο να μιλήσω ποτέ ?...και μόνο στην σκέψη γελάω…δεν θα το αποδέχονταν ποτέ…δεν θα τους το επέτρεπε ο καθωσπρεπισμός τους …και το άψογο κοινωνικό τους status ….έτσι κρατάω για μένα τα Θέλω μου…το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να απολογούμαι για τις επιλογές μου…!!!!!!!!!!! 
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2009
  6. theSainOne

    theSainOne Regular Member

    Εγω πηρα μυροδια τις τασεις μου αρκετα πιτσιρικας οποτε και δεν ειχα προβλημα να τις μοιραστω με φιλους.
    Βεβεα δεν ειναι ποσ με καταλαβε και κανεις πριν τα 16-17. Τοτε καταλαβα πως αυτου του ειδους οι συζητισεις γινοντε καλιτερα με ατομα σχετικα. Στο τελος του σχολειου εκανα μια κουβεντα με ενα φιλο μου που αποδειχθηκε οτι την ειχε δει και αυτος dom, οποτε ανταλασαμε καμια ιδεα.
    Στο εκσοτερικο γνορισα και εναν φιλο και πελατη που εκανε κρα ως sub(6 χρονια μεταποστασεοσ σχεσι με πσιχρι μουναρα ροσσιδα), ειδικα οταν ειδε ενα σπανκερ που ειχα καβατσομενο. Οποτε εγινε και το εκσης κοριφεο, εκεινι τιν στιγμη αραζα με μια μαυρη μια κορεατισα και ενα ξευγαρι φιλον, οποτε αρχιζα να ψηνο τα κοριτσια να του ρικσουνε καμια, αυτος πσιλοντρεποτανε, αλλα τελικα το επιχειριμα μου (ρε μαν μαυρη, ασιατισα, και λευκη και οι τρεισ τρελαμενα μουνακια δεν θα σου κσανακατσει αυτη τιη εκατοδαετια) τον επεισε και εκτσε και τις εφαγε... ουτε οι κοπελες τον κραξανε ουτε ο γκομενοσ τισ μιας.

    Τωρα οσον αφορα την οικογενια, κατι πρεπει να εχοθν παρει μυροδια (γιατι γιοκα μου εχεισ 100 μετρα σκοινια και αλισιδες?? το κοτερο που ειναι?) αλλα δεν Θα κατσο να ανοικσω σιζητησεις, αν και εχο την εντιποση ποσ δεν ειναι ασχετοι με τον χορο.

    σιγνομοι για τυν ωρθωγραφεια
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Είμαι υπερβολικά εγωκεντρική για να θεωρώ τις κρίσεις άλλων περί ορθού και λάθους σοφότερες από τις δικές μου, όταν τα θέματα που ασχολούνται αφορούν εμένα.
    Οι άλλοι με αγαπούν γι αυτό που είναι ικανοί στο μέγεθος που είναι ικανοί να κατανοήσουν ότι είμαι.
    Δεν φοράω μάσκες, δεν υποκρίνομαι και ιδιαίτερα στους λίγους που θεωρώ φίλους μου, δεν θα μπορούσα να κρυφτώ και να συνεχίζω να τους θεωρώ φίλους μου.
    Αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά πως κάθομαι και λέω στον πρώτο τυχόντα τα γούστα μου όσον αφορά το ερωτικό μέρος της σχέσης. Ακόμα και οι στενοί συγγενείς ή λιγοστοί φίλοι μου ενώ γνωρίζουν το είδος της σχέσης, πως είναι ιδιόμορφη, πως του μιλάω στον πληθυντικό, πως τον αποκαλώ Ανάσα μου, Αφέντη μου, πως παίρνω άδεια πριν συναινέσω στο να πάμε μια εκδρομή κ.τ.λ., δεν γνωρίζουν όλοι περί μαστιγωμάτων, βελόνων κ.ο.κ. Κάποιοι γνωρίζουν΄και αναφέρομαι στους εκτός χώρου γιατί όλοι οι φίλοι μου εντός χώρου αναμφισβήτητα και γνωρίζουν και έχουν γίνει και μάρτυρες κάποιων πρακτικών.
    Το θετικό είναι πως δεν χρειάζεται να υποκρίνομαι και να κοροιδεύω τα κοντινά μου άτομα, (όταν π.χ. βλέπαμε την Γραμματέα, και κάποιοι έλεγαν απαπα τι φρίκη πως πέφτει τόσο χαμηλά θα μπορούσα για χάρη της παρέας να μην πω τίποτα ή όταν με ρώτησαν να συμφωνήσω μαζί τους, αλλά για μένα αυτό δείχνει πως θεωρώ τους φίλους μου ανίκανους να δεχτούν εμένα και το δικαίωμα μου να λέω πως εμένα προσωπικά αυτό με διεγείρει και το γουστάρω). Πέραν τούτου η μαζοχιστική μου φύση δεν είναι κάτι που εκφράζεται μεμονωμένα στο κρεββάτι έτσι και να ήθελα δεν θα μπορούσα να την κρύψω, ίσως επειδή την θεωρώ εξίσου αποδεχτή με οποιαδήποτε άλλη φύση. Και ισχύει και αυτό που λέχθηκε κάπου πιο πάνω, πως συνήθως φίλους κάνουμε επειδή έχουμε κάποια κοινά. Όντως οι περισσότεροι μου φίλοι είναι το λιγότερο perv κι αν δεν είναι, αποδέχονται το δικαίωμα των άλλων να είναι ότι γουστάρουν να είναι.

    Αλλά με τους γνωστούς, συνεργάτες και λοιπούς άσχετους με τη ζωή μου, διατηρώ τυπικές σχέσεις όπως θα διατηρούσα εξάλλου και αν ήμουν βανίλλα και δεν βλέπω ούτε το λόγο ούτε τι σκοπό θα εξηπηρετούσε να γνωρίζουν ότι δεν τους αφορά με κανένα τρόπο.

    Οπότε για μένα εξαρτάται σε ποιούς αναφερόμαστε όταν λέμε άλλοι.
     
  8. karina

    karina New Member

    ανεξαρτητως bdsm : μεχρι καποια ηλικια και ενω ειχα αρκετους κ καλους φιλους γυρω μου δεν τους ειχα μιλησει για σημαντικα ζητηματα που με απασχολουσανε. Οταν το εκανα καταλαβα οτι με το να μιλας κ να ανοιγεσαι καταρχην γνωριζεις κ κατανοεις καλυτερα τον εαυτο σου, κατα δευτερον δημιουργεις πιο ισχυρους δεσμους με τους φιλους σου.
    περι bdsm : αναλογως με τα παραπανω και πιο συγκεκριμενα
    Βρισκομαι σε περιοδο που ανακαλυπτω πραγματα για τον εαυτο μου. Ηξερα απο καιρο οτι με ερεθιζαν οι κυριαρχικοι αντρες αλλα οταν εζησα πρωτη φορα την συνειδητη και ξεκαθαρη υποταγη μου σε καποιον, ηταν ενα σοκ. Αρχικα δεν ηθελα να μιλησω στους φιλους μου για να μην με επηρρεασουν στο πως βιωνω ολο αυτο. Για σχεδον 2 μηνες ενιωθα οτι κρυβομουνα, ηξερα ομως οτι αυτο το σταδιο μυστικοπαθειας ητανε προσωρινο..
    Απο ενα σημειο κ μετα ειχα την αναγκη να τους μιλησω, οχι για να αποδεχτουν τις επιλογες μου αλλα για να καταλαβουν εμενα, ποια ειμαι,γιατι συμπεριφερομαι ετσι.. Κ το υπεροχο ητανε οταν εγινε αυτη η συζητηση κ δεν υπηρξε ιχνος κριτικης, αντιθετως εξηγησαμε παρεα αντιδρασεις μου σε παρελθοντικες σχεσεις, φτιαξαμε σιγα σιγα το 'παζλ' κ απεκτησε νεα διασταση το 'παμε για καφε τωρα αλλιως θα σε πλακωσω στο ξυλο'..
    Ναι λοιπον για μενα ειναι σημαντικο να γνωριζουν οι φιλοι μου για μενα, γιατι με βοηθουν στο να γνωρισω εμενα..Γιατι η επικοινωνια με τους σημαντικους για τη ζωη μας ανθρωπους ειναι απαραιτητη σε ολες τις σχεσεις, bdsm και μη.
     
  9. SalinasValley

    SalinasValley New Member

    Γνωρίζουν όσα θέλω να γνωρίζουν.Δε νιώθω σαν ανοιχτό βιβλίο που θέλω να ξέρει ο οποιοσδήποτε για μένα,ακόμη κι αν η λέξη οποιοσδήποτε περιλαμβάνει άτομα κοντινά μου.Ούτε εγώ θέλω μάλιστα να γνωρίζω σαν ανοιχτό βιβλίο τους άλλους.Κάθε άτομο,τόσο στο μυαλό,αλλά και στο κρεβάτι του,έχει το δικό του χώρο,που ίσως να μην επιθυμεί επισκέπτες.Δη ακάλεστους... 
    Γιατί να αισθάνομαι ως βάρος την μη ομολογία κάθε γωνίτσας της ύπαρξής μου;
     
  10. skia

    skia Contributor

    η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουν αυτοί ακριβώς που πρέπει να ξέρουν για μένα και είναι σαφώς περισσότεροι (αυτοί που ξέρουν τη φύση μου πια) από ότι ήταν πριν μερικούς μήνες. το αν τους επηρρεάζει ή όχι μου είναι παντελώς αδιάφορο να το αναλύσω. μου αρκεί ότι απέκτησα μεγαλύτερη οικειότητα με τον εαυτό μου και άφησα στην άκρη τις σκέψεις τις σχετικές με το τι μπορεί να νομίσουν οι άλλοι  
     
  11. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Νέα δεδομένα:

    (Πριν λίγο καιρό, πήγα στο σπίτι ενός Κ δια το πονηρόν και έφυγα με (πολύ) μελανιασμένο ποπό.
    Την επόμενη μέρα οι μελανιές είχαν απλωθεί, είχαν σκουρύνει και ήταν γενικά υπέροχες.
    Έλα όμως που, καθότι καλοκαίρι, είχα κανονίσει να πάω με την κολλητή μου για μπάνιο και το είχα ξεχάσει,καθότι αφηρημένη..
    Θέλησα λοιπόν να την προετοιμάσω, μην δει τις μελανιές και πάρει στα σοβαρά το αστειάκι περί πατέρα, ποτού και ζώνης.
    Της λέω οτι πήγα σε έναν "φίλο" μου και οτι μου έκανε κάτι μελανιές χωρίς να το καταλάβω και οτι δεν πόνεσα αλλά φαίνονται πολύ άσχημα.
    Και ζήτησε να τις δει.
    Ξεβρακώθηκα λοιπόν μπροστά σε αυτή και την αδερφή της.
    Οι καημένες, ανατρίχιασαν, αλλά τους κάλυψε η δικαιολογία περί βίαιης επαφής και δεν μίλησαν.
    Όπως και να το κάνουμε όμως, ήταν ένα πρώτο βήμα.)

    Σκέφτομαι να συνεχίσω τις αποκαλύψεις, αναφερόμενη στα δεσίματα και στο spanking.
    Για κάποιο περίεργο λόγο, μου είναι πιο εύκολο να μιλήσω περί s/m παρά περί d/s...

    [υγ: η κολλητή μου με φωνάζει "υποτακτική", επηρεασμένη από μια διαφήμιση. Η αδερφή της με φωνάζει "pet".Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά είναι τόσο περίεργο!!!! 

    υγ1: οι μελανιές αυτές οι τόσο έντονες, εξαφανίστηκαν απότομα μετά από 2-3 μέρες...αυτό κι αν ειναι περίεργο...]
     
  12. savra

    savra Guest

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Σημασία έχει να αισθάνεσαι ο εαυτός σου  

    ---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:08 ----------


    Εγώ δεν είμαι gay, οπότε ό,τι και να πω θα είναι λόγια του αέρα.
    Όσες φορές είπα πως είμαι φετιχιστής κτλ. κτλ. όλοι μου παρίσταναν τους απελευθερωμένους, αλλά σιγά σιγά με τον καιρό παρατήρησα πως λίγα είναι τα άτομα που πραγματικά θα σε αποδεχτούν για αυτό που είσαι, anyway...