Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    οπως πια πραγματα θεωρεις?

    οπως φαινεται εχεις μοναχικη πορεια
    ειναι και αυτο μια επιλογη
    εγω παντα ελεγα οτι το ιντερνετ μας φερνει πιο κοντα...
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Απολύτως καμία. Οι επιλογές που κάνω για την ερωτική μου ζωή αφορούν αποκλειστικά εμένα. Δεν είναι κάτι που θα το συζητήσω ανοιχτά, όχι γιατί φοβάμαι μήπως με κατακρίνουν, αλλά πολύ απλά γιατί είναι δικό μου ζήτημα και κανενός άλλου.

    Αλήθεια, από πού προκύπτει πως το να μη μιλάς για τις ερωτικές σου επιλογές, σημαίνει πως δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι; Ποτέ μου δε θεώρησα πως έχω δύο "εγώ", είμαι ο ίδιος άνθρωπος είτε είμαι με τους γονείς μου, τους φίλους μου, τις ερωτικές μου συντρόφους, ακόμα κι όταν γράφω εδώ μέσα. Ίσως αλλάζουν οι κώδικες επικοινωνίας και η θεματολογία, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είμαι ο εαυτός μου.
     
  3. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Μου είναι αδιάφορο η αποδοχή των επιλογών μου από το κοινωνικό μου περιβάλλον.Έχω κάνει τις επιλογές μου.Είμαι ενήλικας και έχω αποφασίσει με ποιο τρόπο θα περνώ τη ζωή μου όσο καλύτερα γίνεται.Πέραν όλων αυτών δεν ξέρω αν η κοινωνία είναι έτοιμη να δεχτεί ανθρώπους με τέτοιες προτιμησεις σαν την δική μου.Όμως δεν έχω σκοπό να διεκδικήσω να μην είμαι δακτυλοδεικτούμενος.Είμαι μια χαρά.Περνάω μια χαρά και νομιζω ότι το νόημα είναι αυτό.
    Ακόμα όμως κι έτσι να ρωτήσω:ακόμα και στις απλές σεξουαλικές προτιμίσεις δεν νομίζω να ενημερώνει κανείς φίλους και συγγενείς πως το κάνει,με ποιον το κάνει και γιατί το κάνει ,με μεγάλη λεπτομέρεια και με απώτερο σκοπό την αποδοχή από αυτούς.
     
  4. Bamse

    Bamse New Member

    Στους 2 πολύ κοντινούς μου φίλους ναι έχω κάνει κάποιες συζητήσεις και τώρα που αποφάσισα να ψάξω αυτή την πλευρά του εαυτού μου σίγουρα θα τους αναφέρω σκέψεις μου , προβληματισμούς μου η ότι άλλο προκύψει, Στην τελική για αυτό είναι φίλοι μου γιατί με δέχονται όπως ειμαι.
    Στον υπόλοιπο κοινωνικό περίγυρο μου δεν ξέρω μάλλον εξαρτάστε από το κάθε άτομο ξεχωριστά νομίζω και αν θα το έφερνε η συζήτησή
    Θεωρώ λάθος αυτό που κάνουν πολλές ομάδες που έχουν γούστα που οπως και να το κάνουμε διαφέρουν από τα παραδοσιακά κατεστημένα , που απλά εκδηλωνουν τα πάντα. Εμένα πχ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΆΖΕΙ αν ο άλλος είναι gay/bi/sub η οτιδήποτε άλλο άμα είναι εντάξει τύπος μαζί μου δεν πα να γαμάει και κατσίκες

    Στην οικογένειά μου σίγουρα όχι , όχι επειδή νιώθω ενοχές απλά επειδή δεν είχα ποτέ στενές επαφές με την οικογένειά μου κυρίως και δεν ήταν ποτέ για έμενα το άσυλο η η παραδοσιακή ζέστη φωλιά .

    Οι απόψεις αυτές βέβαια ίσως να πηγάζουν από το γεγονός ότι θεωρό το BDSM όχι lifestyle αλλά περισσότερο μια σεξουαλική προτίμησή, μπορεί να κάνω λάθος εδώ δεν ξέρω ακόμα αρκετά για να είμαι σίγουρος αυτή όμως είναι η πρώτη μου εικόνα
     
  5. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    ναι ισως για σενα που εισαι τυχερη να εισαι ο εαυτος σου
    αλλα αυτο που για σενα ειναι προφανες για καποιον αλλο ισως ειναι πιο δυσκολο
    σκεψου ομως καποιον που εχει μια σχεση με αλλους δυο
    δυο γυναικες μεταξυ τους
    κτλπ
    αυτο σημαινει πως αν το κρυβεις δεν μπορεις να συμμετεχεις ολοκληρωτικα
    ενα σου κομματι παραμενει απ εξω
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Από τη στιγμή που οι επιλογές μου δεν επηρεάζουν τους αγαπημένους μου, ντουντούκα δεν βγάζω. (Ούτε καν εδώ). Δεν ενδιαφέρει κανέναν, πλην του καλού μου, πως χύνω, εάν χύνω και με ποιούς τρόπους ζούμε.  
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    /me κοιτάει στο βρακί του μήπως άλλαξε φύλο και δεν το πήρε είδηση

    Δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση. Υποθέτω, όμως, πως στην περίπτωση πως ήμουν ομοφυλόφιλος θα το αποκάλυπτα, τουλάχιστον σε στενούς φίλους και την οικογένειά μου. Δε ζούμε δα και στο μεσαίωνα! Το ενδεχόμενο να είχα σχέση με δύο άτομα ταυτόχρονα δε μ' έχει απασχολήσει ποτέ μου, είναι πέρα από τις δυνατότητές μου. Ωστόσο, αν απλώς "έπαιζα" με δύο άτομα, θα προτιμούσα να μην το αποκαλύψω, άλλωστε, δε θα ενδιέφερε κανέναν.
     
  8. DiDi

    DiDi Regular Member

    τελικά το βρακί σου τι λέει καλό μου πιπινάκι ε?Ε?Ε?εΕ?Ε?


    Δυστυχώς καλέ μου Durcet υπάρχουν και οικογένειες που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν αυτό το ενδεχόμενο για τα παιδιά τους. Λες και κάνουν έγκλημα... Αντί να χαίρονται που είναι καλά στην υγεία τους ή δεν πέρνουν ναρκωτικά τους νοιάζει να μην είναι ομοφυλόφιλοι/ες.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Όχι ιδιαίτερη αν και θεωρώ απίθανο το στενό μου περιβάλλον να μη γνωρίζει "τι είμαι" ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιεί, γιατί δε γνωρίζει όλος ο κόσμος το βδσμ γλωσσάριο. Έχω ενδείξεις, συγκινητικές ενδείξεις, ότι γνωρίζουν.

    Χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό και χωρίς να έχουμε κάποια υποκρισία, οι φίλοι μας και η οικογένειά μας πάντοτε μας αγαπάνε γι αυτό που νομίζουν ότι είμαστε και γι αυτό που θέλουν αυτοί να είμαστε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς με αυτούς, ακόμα και νομίζοντας ότι θα ήταν κάτι πολύ ουσιώδες γι αυτούς το "τι είμαστε" και ότι δεν θα μας αγαπούσαν έτσι και αλλιώς. Αυτό έχει να κάνει με τη φύση της αγάπης, περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό μεροληψίας και φόβου μην τη στερηθούμε.

    Προστασία μας από τους τρίτους. Για τεχνικούς λόγους, η ζωή κάποιων μπορεί να είναι πιο στέρεη αν το περιβάλλον τους γνωρίζει τι είναι και πώς ζουν, γιατί το τί είναι από μόνο του δε λέει και πολλά, σε συνδυασμό με το πώς ζουν λέει.
     
    Last edited by a moderator: 10 Νοεμβρίου 2008
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Η οικογένεια μου και οι περισσότεροι φίλοι μου γνωρίζουν πως είμαι gay.Από τα 20 μου έκανα την επανάσταση μου.Οι gay φίλοι μου το ξέρουν όλοι.Ακόμα κάνουν την επανάσταση τους!  

    Ως προς το BDSMιλίκι ,λίγοι φίλοι ξέρουν και αυτό μέσες άκρες.Δεν έχω πρόβλημα να το πω και δεν θα τους εκπλήξει εφ'όσον πάντα ήμουν ακραίος σε αρκετά πράγματα.Δεν τους το λέω όμως γιατί θα το θεωρήσουν ως εκκεντρικότητα και θα με εκνευρίσουν,όπως επίσης θα με κουράσουν με το να τους εξηγήσω γενικά περι τίνος πρόκειται.Εδώ και που με ρωτάνε αν έχω κάνει καμία φάση γενικότερα βαριέμαι να τους απαντήσω,πόσο να με ρωτάνε πως το κάνω και με ποιο τρόπο.Εδώ μία περίοδο που μαθεύτηκε πως έκανα "παρτάκια" με πλεύρισαν η Άρτα και τα Γιάννενα για να τους έχω υπόψιν.Άμα μάθουν πως ρίχνω και καμία,θα μου ζαλίσουν τον έρωτα.Και όχι καλοί μου φίλοι.Δεν είμαι εγώ για τέτοια..
    Αν πάντως καταστεί θέμα είμαι πρόθυμος να το υποστηρίξω άμεσα και να αποκαλύψω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου,πχ αν τεθεί σοβαρό θέμα πως ο κόσμος αυτός είναι ανώμαλος,άρρωστος κτλ..
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Από τον μόνο που έχω κρύψει πως είμαι ακόλαστος είναι ο εαυτός μου. Με θεωρώ βαθύτατα πουριτανό και εκλαμβάνω όλες τις ακολασίες μου ως δοκιμασίες εξαγνισμού στην πορεία προς την αγνότητα.
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  12. Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    το τι ειμαι πραγματικα το ξερει ο Θεος κι εγω,ορισμενα δειγματα γραφης εχουν παρει συναδελφοι στην δουλεια μιας και εκει δεν ειμαι για πολυ συναισθηματισμο αλλα λεπτομερειες δεν ξερει κανεις ουτε που παω ουτε τι κανω και με ποια
    στο σπιτι απο την μια απορουν πως και δεν ειμαι χριστιανος απο την αλλη πως ειχα το κουραγιο να κανω τοσες σχεσεις (φυσικα δεν ξερουν οτι ειναι παραπανω και νομιζουν οτι ειμαι πιστος τωρα) ενω η γυναικα μου απλα νομιζει οτι ειμαι λιγο πιο ζωηρος απο το κανονικο στα ερωτικα,την εχω προφυλαξει απο καθε εκδηλωση BDSM μου κι ετσι ανευ ενδοιασμων μπορω απερισπαστος να βγαζω αυτην την πλευρα του εαυτου μου σε οσες την επιζητουν ή καταφερνω να τους την "περασω" στην σχεση μας