Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    ακριβος το ιδιο θα απαντουσα, με καληψε απολητος:nod:

    αγαπητη μου δεν εχεις κανενα παιδι ομοφυλοφιλο οπος φανταζομε κανενας εδω μεσα αμα ειχες τοτε θα ισως να μιλουσες αλλιος.
    εξω απ το χορο πολα τραγουδια λεγοντε:icon_no2:
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2008
  2. DiDi

    DiDi Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?


    Και συνεχίζω να λέω προτιμώ το παιδί μου να μην παίρνει ναρκωτικά ή να μην έχει aids... αυτό που θα ήθελα και θέλω είναι απλώς να το ξέρω. Άσχετα εάν θα συμφωνώ ή όχι. Εξάλλου ότι και να του έλεγα την απόφασή του θα την έχει πάρει. Είτε είναι αγόρι ή κορίτσι.
    [Και νομίζω πως αρχίζουμε και ξεφεύγουμε από το θέμα και δεν μας φταίνε σε τπτ οι υπόλοιποι.]
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    εχει δικεο δεν θα ηθελα να ξεφθγοθμε απο το θεμα οποτε δεν θα το σηνεχησο παροτη εχω προσοπηκη εμπειρια
     
  4. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Βασικά παραθέτω αυτά που γράφετε μήπως και δια της επαναλήψεως καταφέρω να τα χωνέψω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω ορισμένους από τους συνειρμούς σας (π.χ. το ότι δεν είστε και στη δουλειά για πολύ συναισθηματισμό, σημαίνει ότι δεν είστε και κάπου άλλου; και αυτό πώς συνδέεται με το BDSM και με το θέμα του νήματος; ) Η πραγματικά ενδιαφέρουσα όμως φράση είναι "την εχω προφυλαξει απο καθε εκδηλωση BDSM μου" !!!!! Ειλικρινά στο σημείο αυτό έμεινα άφωνη, ειδικά με την "προφύλαξη". Με άλλα λόγια μας λέτε ότι είστε θιασώτης σεξουαλικών πρακτικών για τις οποίες η σύντροφός σας έχει μαύρα μεσάνυχτα και αυτό μάλιστα το θεωρείτε προφύλαξη. Συνεπώς εσείς είστε εκτεθειμένος σε αυτές τις πρακτικές... Επίσης, οι "ενδοιασμοί" και οι "περισπάσεις" από πού θα προέκυπταν; Τέλος, αν αποπειράσθε να "περασετε" αυτήν την πλευρά του εαυτού σας σε άλλες σχέσεις, γιατί νιώθετε την ανάγκη να "προφυλάξετε" τη σύντροφό σας από αυτήν;
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  5. master00dragon

    master00dragon Regular Member

     
  6. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη κανενος για το τι απολαμβανω εγω στο "κρεβατι".
    Παρ'όλα αυτα ομως οποτε εχει ανοιχτει συζητηση με φιλους φροντιζω να μην κρυβω τι μου αρεσει..
    πχ ο πονος, η υποταγη και τα παιχνιδια γενικοτερα. Σε λεπτομεριες δεν εχω μπει και ουτε θα μπω ποτε!
    Και ο λογος δεν ειναι οτι κανω κατι για το οποιο ντρεπομαι.
    Αλλα με συχωρειτε οι βανιλα αναλυουν οτιδηποτε κανουν?
    επειδη δλδ αυτοι το κανουν ιεραποστολικα κι εγω το κανω με δονητη, butplug, ή οτιδηποτε αλλο
    αυτο με κανει ξεχωριστη????.... και θα πρεπει να δωσω εξηγησεις και οδηγιες χρησης για αυτο?
    ....αυτα....  
     
  7. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Έχω καταλήξει στην γνώμη ότι κάνει κανείς στενή παρέα με άτομα με τα οποία έχει κοινή αντίληψη για βασικές παραμέτρους της ζωής, όπως το σεξ, η εξουσία, κτλ.
    Παρατήρησα δε, ότι με τους στενούς μου φίλους μοιραζόμαστε κάποιες κοινές συνήθειες ή απόψεις, οι οποίες είχαν διαμορφωθεί πριν γνωριστούμε, πολλές φορές μάλιστα αποτέλεσαν και τον συνδετικό μας κρίκο. (ουσιαστικά το ίδιο συμβαίνει με τις παρέες ή τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα από το φόρουμ)

    Έτσι, δεν είχα κανένα πρόβλημα να μοιραστώ μαζί τους τις όποιες προτιμήσεις μου στον ερωτικό τομέα, από τη στιγμή κιόλας που οι προτιμήσεις μου αυτές δεν διαμορφώθηκαν από τη μία νύχτα στην άλλη αλλά βαθμιαία, και έτσι είχαν το χρόνο να συνηθίσουν το κάθε καινούριο βήμα που έκανα.

    Το θετικό σ΄αυτό, για να απαντήσω και στην ερώτηση του νηματοθέτη, είναι ότι νοιώθω ότι δεν καταπιέζομαι να εκφράσω τις απόψεις μου και να συζητήσουμε κάποια θέματα ως προς τις αυτές μου τις επιλογές, ούτε να λέω ψέματα όταν με ρωτάνε τι έκανα την προηγούμενη μέρα για παράδειγμα, δεν μ αρέσει να πλάθω ολόκληρα σενάρια. Το αποδέχονται και το θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι μου, το οποίο και αγαπούν.

    Η οικογένειά μου δεν γνωρίζει διεξοδικά γι΄αυτά,έχω όμως πολλές ενδείξεις ότι έχουν καταλάβει ορισμένα πράγματα, αφού από μικρή ηλικία τους εξέφραζα απόψεις οι οποίες καταδείκνυαν κάποια παρέκκλιση απ' ότι οι ίδιοι θεωρούσαν φυσιολογικό. Ενα μέλος, ωστόσο, γνωρίζει τα πάντα -αλλά δεν τα θεωρεί φυσιολογικά.

    Πάντως, αν το έβλεπα και από την άλλη πλευρά, δλδ αν είχα φίλο/φίλη ή σύντροφο κάποιον ο οποίος έχει τέτοιου είδους προτίμησεις, θα προτιμούσα να το γνωρίζω από τον ίδιο και όχι να μου κρύβει κάτι τόσο σημαντικό γι αυτόν.
     
  8. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    ...
     
  9. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    δεν ειναι παντα η γνωμη των αλλων που παιζει ρολο αλλα η ελευθερια εκφρασης

    η λεπτομερης καταγραφη του τι κανει κανεισ στο κρεβατι δεν εχει παντα νοημα οταν ο αλλος δεν μοιραζεται τα ιδια γουστα

    η ελευθερια ομως να μιλω για τον εαυτο μου και οι αλλοι να μου δινουν τον χωρο να εκφραζομαι ειναι δικαιωμα

    Συμφωνω

    σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  10. cider

    cider Kitchen master

    Θα μου επιτρέπεις να μη το βλέπω έτσι. Η μη δημοσιοποίηση των προσωπικών μου προτιμήσεων δεν αποτελεί μοναχική πορεία, τουλάχιστο στα δικά μου μάτια. Όσο για το ιντερνέτ, να μας φέρνει πιο κοντά, στο μέτρο που όλοι εσείς αγνοούσα ότι υπήρχατε, έτσι δεν είναι;

    Χμ. Εμένα. Στο μέτρο που δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν, μα κανέναν για το τι κάνω στο κρεβάτι μου, ό,τι κι αν είναι αυτό, θα έλεγα πως ναι.
     
  11. fractal

    fractal Regular Member

    όπως ειπα και πριν δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι συνεπής με οτιδήποτε. θα με κάνει καλύτερο σκλαβο; για ποιό λόγο; δε καταλαβαίνω. ειμαι 44 και μια ζωή ακούω οτι πρεπει να είμαι .....σωστός άντρας , μια ζωή από το δημοτικό μεγαλώνω με την μαλακία του Kipling το "If ". ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί από την μια η επιβολή του να είμαι "σωστός" με πηδάει πάντα.
    ημουνα "συνεπής " ροκάς και προλαβα να δω τον james brown πριν πεθάνει να του ζητήσω νοερά συγγνώμη που τον σνόμπαρα! τοσο μαλάκας . ημουνα "σωστός" αναρχικός και χτύπησα μια κοπέλλα που αγαπούσα γιατί βρέθηκε στην απέναντι πλευρά τη λάθος στιγμή και μέσα στο σκοτάδι τη χτυπησα .ναι το ομολογώ και ακόμα δεν με έχω συγχωρέσει. εχω χτυπήσει και άλλον την ώρα που ήταν κάτω και με παρακαλούσε και του έσπασα το κεφάλι και ακόμα το σκέφτομαι.
    γιατί πρέπει να μοιραστώ τις επιλογές μου και γιατί πρεπει να κάνω καποιους κοινωνούς με αυτές και μάλιστα να πρέπει να ειμαι συνεπής;;; στα αρχίδια μου η συνεπεια , στα αρχίδια μου η πολιτική ορθότητα .λέω ψεμματα και θα συνεχίσω να λέω και δε ντρέπομαι καθόλου γιαυτό ,αν γλυτώσω στα αρχίδια μου.μερικές φορές ναι είμαι ρατσιστής και λέω μαλακίες ,μερικές φορές γουστάρω τους μαύρους τρελλά και πάω σε ethnic μαλακίες και κανω ταξίδια σε περίεργες χώρες και διασκεδάζω πολύ .
    αν μια Mistress με θέλει και με χρησιμοποιήσει θα περάσει καλά και αυτό είναι εγγυημένο και δεν περιαυτολογώ. γιατί προσπαθώ να σκοτώσω τις ενοχές και να ξεφύγω και σε αυτό το ταξίδι μου αρέσει να είναι οδηγός μου κάποια που να αξίζει . να αφεθώ γμτ και αυτό θα το ξέρω εγώ και θα το ΄ζω εκεί για οσο κρατήσει . και ευχαριστώ Όσες μου έκαναν την τιμή και με πάτησαν ,με έφτυσαν , με έκαψαν,με έδειραν , με κατούρησαν , με λήστεψαν . ξερουν αυτές (μια βεβαια πολύ περισσότερο) !! τις λάτρεψα και τις ευχαρίστησα από βάθους κάρδιας και μάλιστα έκλαψα για να υπάρχει πέρα από το αίμα που είναι απο το σώμα και κάτι από τη ψυχή μου .
    Κυρια Σας ευχαριστώ iwannabeyourdog και όσο για υπόλοιπους συγγενής ,φίλους ,συνεργάτες να πάτε να γαμηθήτε
    μετά τιμής
    η πουτάνα ο fractal
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  12. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

      σημειώνω τα ακόλουθα ...
    1. Η αναζήτηση της ηδονής είναι εξαιρετικά εγωιστική - ανεξάρτητα αν πρόκειται για Κυρίαρχο, για υποτακτικό, άντρα ή γυναίκα ... αυτό είναι που έβγαλε τον γνωστό Μαρκήσιο από το φιλολογικό τέλμα της παρόμοιας ερωτικής φιλολογίας της εποχής του .
    2. Αυτή η πουτανιά που επικαλείται σαν χαρακτηριστικό του ο fractal έχει μια καθαρότητα που θα την ζήλευαν πολλοί κυρίαρχοι .. ίσως με τον τρόπο του να είναι κύριος της μοίρας του πολύ περισσότερο από όσο τολμούν οι περισσότεροι
    3. Το τι είμαστε και το τι γινόμαστε είναι πολλές φορές αντίθετα ... μακάρι να ταυτιστούν - έστω και την τελευταία ώρα.

    να είσαι καλά fractal και κυρίως να βρεις την ευτυχία σου