Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Δεν κοινωνώ με τρίτους την σεξουαλική ζωή, είτε φίλοι, είτε οικογένεια. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να την μοιραστώ, ούτε να την υπερασπιστώ έναντι άλλων, ούτε καν έναντι του εαυτού μου. Δεν κρύφτηκα και δεν διαλάλησα. Με τον ίδιο τρόπο που δεν κρύβω και δε διαλαλώ τον εαυτό μου...
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσουμε ποιους εννοούμε σαν "οι άλλοι". Γιατί καλά τα λέμε και κάνουμε και τους καμπόσους- πως δεν ενδιαφέρει κανέναν το τι κάνουμε κλπ κλπ.


    Πόσο "άλλοι" στην τελική είναι πολύ κοντινά μας πρόσωπα που συναποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί και σε πολλές των περιπτώσεων να κάνουμε και παιδιά;
     
  3. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Re: Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Ετσι ακριβώς.
    Με ενδιαφέρει να γνωρίζει εκείνος που συμμετέχει. Οπουδήποτε αλλού, pardonez moi , θα ήταν μανιφέστο του...κώλου -που θα έλεγε και κάποιος που ξέρω.
     
  4. Είμαι της άποψης ότι όποιοι νοιάζονται πραγματικά για μένα, τους ενδιαφέρει να είμαι καλά.
    Όλα τ' άλλα δεν έχουν καμία σημασία.
     
  5. zephyrus

    zephyrus New Member

    Kαλη ερωτηση αλλα....

    ..Σε ιδεατες συνθηκες, η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι απλη και μαλλον αναμενομενη ...φυσικα και ενδιαφερει. Ακομα και αν καποιος ειναι εξαιρετικα ισχυρος χαρακτηρας η αλληλεπιδραση με το περιβαλλον του εξαρταται απο το αν ειναι σε θεση να "ξεδιπλωσει" ολες τις πτυχες του χαρακτηρα του η μονο καποιες απο αυτες που θεωρουνται αποδεκτες. Αλλα ειπαμε μονο σε ιδεατες συνθηκες. Απο την αλλη ομως ζουμε σε μια κοινωνια που αποδεχεται το στηθος της ταδε τραγουδιαρας να βολοδερνει σε δελτια ειδησων, δεν αποδεχεται ομως το γεγονος οτι με την θεληση της η γυναικα μου μπορει να υποτασσεται σε εμενα. Και αν η δικια μας ιδιαιτεροτητα εξαντλειται στο κρεβατι μας παει καλα, Αν ομως η σχεση που εχω με την γυναικα μου ειναι μια σχεση πληρης υποταγης η οποια δεν περιοριζεται εντος του οικου μας αλλα αντιθετως εφαρμοζεται και κατα την διαρκεια οποιασδηποτε κοινωνικης συναναστροφης (οπως στην περιπτωση μου) οι λεπτες γραμμες του "pollitically correct" επηρρεαζουν και την συμπεριφορα μας.

    Προσπαθησα καποτε να εξηγησω σε εναν πολυ κοντινο μου ανθρωπο την ουσια της συμβιωσης με την γυναικα μου. Ματαια. Αντιθετως, μια κοπελια που γνωρισα τυχαια μεσω της παρεας αποδειχθηκε (στην μια και μοναδικη φορα που μιλησαμε) πολυ περισσοτερο δεκτικη (αν και αντιθετη) στις προτιμησεις μου, κανοντας μαλιστα και ουσιωδης ερωτησειες.

    Για να μην κουραζω αλλο τους αναγνωστες, καταληγω :

    Ναι, εχει σημασια το να γνωριζει το κλειστο μου περιβαλλον μου ολες τις πτυχες του χαρακτηρα μου.
    Οχι, δεν γνωριζουν ομως οι περισσοτεροι.

    υ.γ Οπως καποιος φιλος μου ειχε πει καποτε "η αληθεια ειναι θεμα οπτικης γωνιας" ....αλλη η δικια μου αληθεια και αλλη η δικια σου...δυστυχως.
     
  6. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    δηλαδη θες να πεις πως θεωρεις τον εαυτο σου main stream straigth????

    σε ευχαριστω για το χρονο σου...
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δεν ξέρω με τι είδους άτομα συναναστρέφεσαι, πάντως εγώ δεν ξέρω πολλούς που να μοιράζονται την ερωτική τους ζωή με τρίτους, όσο mainstream κι αν είναι αυτή. Αν κάποιος γνωστός μου το κάνει, απομακρύνομαι αμέσως, καθώς θεωρώ πως αν είναι πρόθυμος να μοιραστεί την παραμικρή λεπτομέρεια για το τι κάνει στα ερωτικά του, τότε σίγουρα είναι ικανός να αποκαλύψει στον καθένα ότι και να του πω.

    Όσο για το κατά πόσο είναι αφύσικο ό,τι κάνω, ποτέ μου δεν το είδα έτσι. Θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα φυσιολογικό (μην ακούσω κιχ  ), από τη στιγμή που ότι κάνω στο κρεβάτι μου δε επηρεάζει άλλους τομείς της ζωής μου. Όσο για τις ενοχές, παρόλο που σε γενικές γραμμές είμαι άτομο που νιώθω ενοχές για πολλά πράγματα, δε θεωρώ πως πρέπει να έχω και για την ερωτική μου ζωή. Από τη στιγμή που κάτι με ικανοποιεί και δε μου προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα δε βρίσκω λόγο γιατί πρέπει να το θεωρώ κατακριτέο.
     
  8. Babylon

    Babylon Regular Member

    Οι κοντινοί μου φίλοι γνωρίζουν πολλά για τις προτιμήσεις μου, αλλά δεν τις έχω μοιραστεί μαζί τους γιατί περίμενα την υποστήριξη ή την επιβράβευση τους, αλλά γιατί προς τα εκεί έτυχε να πάει η συζήτηση και πίστευα πως το να μοιραστώ τις δικές μου σκέψεις (όπως και εκείνοι τις δικές τους) θα ήταν έναρξη για πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Και πράγματι ήταν.

    Όσον αφορά τους λιγότερο στενούς φίλους και γνωστούς, όχι πως το παίζω παρθένος Μαρία, μπορούν να υποθέσουν απο τα συμφραζόμενα πως έχω "ελευθεριάζουσες απόψεις" επί του θέματος αλλά δεν θα τους πω και λεπτομέρειες, γιατί ούτε δικαιώματα για κουτσομπολιά γουστάρω να δίνω, ούτε δικαίωματα σε λυσσάριδες τύπου "Α αυτή γουστάρει τέτοια να της την πέσουμε μπας και μας κάτσει", και τέλος δεν μου αρέσει να δίνω την εντύπωση πως μου αρέσει να τραβαώ την προσοχή με το να σοκάρω.

    Όσον αφορά την οικογένεια, καλά πλάκα κάνετε; Δηλαδή και πέρα για πέρα συμβατική σεξουαλική ζωή και να χα, θα την ανέλυα στη μάνα μου και στις θειές μου;

    Τώρα για αυτούς που το bdsm είναι 24/7 lifestyle φαντάζομαι πως δεν κρύβεται....γιατί πια είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ταυτότητας τους, και όχι απλά η σεξουαλική τους προτίμηση.
     
  9. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    fractal
    σε αυτο το post απαντησες σε ολα τα ερωτηματα

    τα λογια σου μεταφερουν μια αληθεια και θλιψη
    που με συγκινησε
    για ολους εμας που τα μοιραστηκες
    το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι
    ευχαριστω

    Πες οτι σου αρεσει καποιος που δεν του αρεσει το ΣΜ και ενδιαφερεται για σενα
    πως μπορεις να πεις πως ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια?
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2008
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    O Durcet, η zinnia και η elfcat με εχουν καλυψει απολυτα.
     
  11. cider

    cider Kitchen master

    Δίκιο έχεις που ρωτάς. Δεν βγαίνει άκρη από αυτό που γράφω.

    Λοιπόν, αυτό που θέλω να πω είναι πως α) δεν δίνω καμία απολύτως πληφορορία για την ερωτική μου ζωή (μη νομιστεί δηλαδή, ότι δεν λέω για τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, αλλά περιγράφω το βανίλα κομμάτι με γαργαλιστικές λεπτομέρειες). β) ακόμα και αν δεν είχα την ιδιαιτερότητα, δεν θα έδινα τον παραμικρό λογαριασμό για τα ερωτικά μου.

    Κατανοητόν;
     

  12. Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα...  
    Αν τύχει κάποια στιγμή στο μέλλον... δεν ξέρω...