Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?



    Κατ αρχάς είναι σημαντικό να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που θεωρώ σημαντικούς στη ζωή μου(στενούς φίλους κάποια μέλη της οικογένειας) και κατά συνέπεια να γνωρίζουν το τι κάνω και τι δεν κάνω ή αλλιώς το ποιος είμαι.ωστόσο όταν σε κάποιους τομείς γνωρίζω ότι η σεξουαλική μου συμπεριφορά&οι προτιμήσεις μου δεν είναι γενικά αποδεκτές από το σύνολο της κοινωνίας γιατί να ρισκάρω τις σχέσεις μου αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που στο κάτω κάτω δεν αφορούν κανέναν.Ναι στην ειλικρίνεια άλλα πάντα με ΔΙΆΚΡΙΣΗ!!! χωρίς υπεροψία απλά λέω ότι ποτέ δε θα προσπαθούσα να εξηγήσω ανώτερα μαθηματικά σε ένα παιδί του δημοτικού.

    Υ.Γ. μην παρεξηγηθώ δεν γνωρίζω ανώτερου επιπέδου μαθηματικα 
     
  2. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?



    Κατ αρχάς είναι σημαντικό να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που θεωρώ σημαντικούς στη ζωή μου(στενούς φίλους κάποια μέλη της οικογένειας) και κατά συνέπεια να γνωρίζουν το τι κάνω και τι δεν κάνω ή αλλιώς το ποιος είμαι στη κρεβατοκάμαρά μου.ωστόσο όταν σε κάποιους τομείς γνωρίζω ότι η σεξουαλική μου συμπεριφορά&οι προτιμήσεις μου δεν είναι γενικά αποδεκτές από το σύνολο της κοινωνίας γιατί να ρισκάρω τις σχέσεις μου αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που στο κάτω κάτω δεν αφορούν κανέναν.Ναι στην ειλικρίνεια άλλα πάντα με ΔΙΆΚΡΙΣΗ!!! χωρίς υπεροψία απλά λέω ότι ποτέ δε θα προσπαθούσα να εξηγήσω ανώτερα μαθηματικά σε ένα παιδί του δημοτικού. 

    Υ.Γ. μην παρεξηγηθώ δεν γνωρίζω ανώτερου επιπέδου μαθηματικα 
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Γνωρίζουν τα πάντα. Εκτός του ότι είμαι Μορμόνος.
    Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία σημασία. Όσο λιγότερα γνωρίζουν τόσο περισσότερα επινοούν.
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    επειδή κατανοοώ ότι το ερώτημα σου είναι καλής προθέσεως, δεδομένου ότι πχ μπορεί κάποιος ομοφυλόφιλος να κρύβει από το περιβάλλον του την προτίμησή του ή ακόμη χειρότερα το ταίρι (το παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό αλλά όχι το μόνο), θα έλεγα, ότι στο βαθμό που κάποιος νιώθει καλά με το μέσα του, ούτε θα κρύψει άλλα ούτε θα διαλαλήσει. Το ίδιο νομίζω ότι συμβαίνει και με το bdsm ή αν κάποιος είναι bi. Αν δεν το κρύβει από ενοχή, ντροπή, ή φόβο απόρριψης είναι κακό γι αυτόν, αν δεν το κοινωνεί διότι θεωρεί ότι δεν αφορά τους άλλους αλλά αποκλειστικά μόνον αυτόν και τον όποιον άλλον συμμετέχει είναι οκ.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Kαταρχην δεν με χρησιμοποιει κανεις.. συνηθως εγω χρησιμοποιω ανθρωπους, ειναι το δικο μου βιτσιο τι να κάνω.. επισης δεν λέω ψέμματα, ΑΝ χρειαστει λέω μισες αλήθειες  

    Κατα δευτερον, -και επι του θέματος- σου ζητηθηκε ποτε να μιλησεις για την ερωτικη κ σεξουαλικη σου ζωη, και για να εκφραστεις χρειαστηκε να πεις μικρα ή μεγάλα ψέμματα?
    Οποιος σε ρωτησε ειναι απλως αυτος αδιακριτος κ όχι εσυ αυτος που πρεπει να κρυφτει για το τι κανει στην ερωτικη του ζωη..

    Προσωπικά δεδομένα γαρ..





    υγ: αν θέλεις να μου πεις κάτι μπορεις ελευθερα να το κάνεις απ ευθειας κ οχι με τσαχπινικα κολπάκια  



    Φιλικα
    Μικρα Ψεμμάτα
     
  7. cider

    cider Kitchen master

    Φίλτατε Master00Dragon*,

    καταρχάς συγγνώμη για την οξύτητα του ποστ μου. Και δεν αμφιβάλλω ότι ρωτάς καλοπροαίρετα. Αλλά αντί να απαντάς με ερωτήσεις σε όλους όσοι εκφράζουν την ίδια άποψη με μένα, και οι οποίοι νομίζω είναι πλέον αδύνατον να γίνουν πιο σαφείς, δε μας λες, σε παρακαλώ, ποια ακριβώς είναι η δική σου άποψη για το ζήτημα;


    *πρέπει να βρούμε κάτι πιο σύντομο για να σε αποκαλούμε. Όλο αυτό το μακρινάρι είναι σκέτο μαρτύριο.
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Απο τα λεγομενα σου αυτο το συμπερασμα βγαινει.


    Απαντησες επιλεκτικα ομως στις αποριες μου.

    Επισης κατι που ειναι αδιαφορο σε καποιον, δεν σημαινει οτι ειναι και ταμπου. Και τα οικονομικα μας και τα οικογενειακα μας δεν βγαζουμε στη φορα , ουτε καν τη συνταγη μου για γεμιστα καλαμαρακια, αλλα δεν ειδα κανενα να το θεωρησει ταμπου. Δεν ειναι απαραιτητο να φορτωθω εγω (κι ο καθενας) ενοχες για να βρει καποιος αδερφες ψυχες και να νιωθει καλυτερα.
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2008
  9. Louiss

    Louiss Regular Member

    Εγώ ξέρω ότι ήδη με θεωρούν ακραίο χωρίς να έχουν ιδέα για το τι κάνω, μόνο και μόνο από το τι φαντάζονται. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να διαφωνίσω γιατί απλά δε με νοιάζει. Κάνω ότι θέλω στο κρεβάτι μου και δε χρειάζεται να έχω την αποδοχή ή όχι των άλλων...
     
  10. Babylon

    Babylon Regular Member


    Αυτοναιρεισαι καπως...   Πως γινεται να μην υπαρχει κανενας λογος να το μοιραστεις οταν λες πως υπαρχουν φορες που το νοιωθεις μαρτυριο να μην υπαρχει κανεις να το εξομολογηθεις;

    Πολλοι βλεπω πως πατριωτικα υποστηριζουν πως θελουν να κρατανε ακρως ιδιωτικη την σεξουαλικη τους ζωη, και αλλοι, οπως και εγω (εχω τοποθετηθει σε προιγουμενη σελιδα επι του θεματος) τηρουν μια "κατα περιπτωση" αντιμετωπιση. Δεν πιστευω πως καποια απο τις δυο προσεγγισεις ειναι σωστοτερη, γιατι οι μεν δεν εχουν καμμια αναγκη να μοιραστουν λεπτομερειες η οτιδηποτε για την σεξουαλικη τους ζωη και ετσι κανουν και οι δε απολαμβανουν την επικοινωνια σε αυτο το επιπεδο, και ετσι μιλανε ανοιχτα για αυτην. Το προβλημα κατα τη γνωμη μου ειναι το να θες να επικοινωνησεις και να ανοιχτεις για τις προτιμησεις σου και να μην το κανεις απο φοβο μη σε περασουν για τερας η ανωμαλο η να μην εκτεθεις. Προφανως δεν ειμαι υπερ της αποψης να καθεσαι και να διαλαλας το τι κανεις στο κρεβατι σου (ειναι το λιγοτερο ακομψο) αλλα αν δεν μπορεις να μιλησεις για οτι γουσταρεις στους 1,2,5 στενους φιλους σου χωρις να ανησυχεις τι να πω; Αν δεν ειναι αρκετα ανοιχτομυαλοι βρες αλλους, γιατι αυτοι δεν σου ταιριαζουν, τοσοι ενδιαφεροντες ανθρωποι υπαρχουν εκει εξω..... Γιατι αν δεν κανω λαθος, τους φιλους σε αντιθεση με την οικογενεια τους διαλεγουμε.
     
  11. lona

    lona New Member

    γιατί να γνωρίζουν?? 
     
  12. athan

    athan New Member

    Πολύ εύστοχη ερώτηση, γι΄αυτό θα απαντήσω μέσω της ανωνυμίας ότι με απασχολεί πολύ τι θα σκέφτοντε οι άλλοι για εμένα εάν ήξεραν τις επιθυμίες μου.
    Δυστηχώς δεν πιστεύω ότι οι κοντινοί άνθρωποι μου θα μπορούν να κατανοήσουν ή να με αποδεχθούν, αφού θα θεωρούν ότι υπάρχει κάποια αστοχία με το ατομό μου και θα μπεί άδικα η ανεξήτιλη στάμπα ξεγράφοντας όλες τις απόψεις και εμπειρίες. Απο εκεί και πέρα θα γίνομαι αναφορά στον κύκλο μου.
    Ούτε ο πιό ανοιχτόμυαλος κολλητός μου δεν θα μπορούσε να το συλλάβει ή αποδεχθεί ότι έχω υποτακτικές τάσεις και μάλιστα προχωρημένες.
    Αν και για να είμαι ειλικρηνής δεν με απασχολεί να το μοιράζομαι με τον περίγυρω και το θεωρώ ένα πολύτιμο μυστηκό άξιο να προστατευτεί από λάσπη.