Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δανισμός υποτακτικού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 19 Οκτωβρίου 2007.

1. capeaway

capeaway Regular Member

Απάντηση: δανισμός υποτακτικού

Νομιζω οτι ο δανεισνος ειναι το ονειρο του καθε πικραμενου. Εχεις βαρεθει? Μηπως θα ηθελες κατι διαφορετικο? Τι πιο απλο απο το να σε "δανεισουν", ετσι για να δοκιμασεις και ενα διαφορετικο φαγητο και μαλιστα "νομιμα"!

Ειμαι αντιθετος, γενικα, γιατι ειμαι μονογαμικος. Δε θα ηθελα ουτε να μου συμβει, ουτε να το κανω, γιατι εχω την ταση να δενομαι με το σύντροφό μου.

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: δανισμός υποτακτικού

Εχεις απολυτο δικιο!
    Προσωπικα το μεταφραζω ως "απιστια στην Αφεντρα, αλλα με την αδεια της, κερατο με το γαντι δηλαδη"

3. iJ

iJ Regular Member

Απάντηση: Re: δανισμός υποτακτικού

Ναί!

4. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Ειδικά... οι male υποτακτικοι που παραχόρτασαν κ βαρεθηκαν τις πολλες αφεντρες.. θέλουν κ μια εναλλαγη "νομιμη" ή μη..

Απιστία στην αφεντρα μιρελα?? καιρος ειναι να αρχισουμε να κανουμε κ σκηνες ζηλοτυπιας στους υπο...

Last edited: 24 Οκτωβρίου 2007
  5. johnny

johnny Regular Member

ειναι απιστια δηλ.η Κυρια να δανεισει το σκλαβο της σε καποια φιλη της?μπορει απο πισω να εχει συννενοηθει με την φιλη της να μην κανουν τιποτα.κατι σαν καψονι!μελι στο δαχτυλο κ να μην μπορεις να το απολαυσεις!

6. john_slave96

john_slave96 Contributor

Επιμένω (αν μπορεί να επιμένει ένας σκλάβος) ότι ο δανεισμός του είναι θέμα αποκλειστικά της Κυρίας του ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε; Αν η Κυρία του το δεχτεί δε νομίζω ότι είναι κέρατο (όπως λέει η Μιρέλα). Θα συντρέχει κάποιος λόγος που ξέρει Αυτή.