Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"δεν μπορώ να το κάνω αυτό Κύριε"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 8 Οκτωβρίου 2007.

  1. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Αμα δεν έχουμε πέσει σε κανα μ@λακα για Κυριο μας ο οποίος δεν εχει ιδεα του πόσο δυσκολο ειναι να είσαι Master κάποιας Slave ή Sub γιατί οκ... θα την υποτάξει, θα την ταπεινωσει, θα την ισοπεδώσει αλλά θα πρέπει να ξέρει ποια ειναι τα πραγματικα ορια της - δυνατοτητες εξεληξης αμα εχουμε να κανουμε με νεοεισερχομενη - γιατι αμα ξεπερασει το φραγμα αυτο δεν θα εχουμε να κανουμε με Κυριαρχο αλλα με Γκραντε μ2λακα!!!!!... κ αμα ειναι να τα ξεπερασει, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο που θελει!!!!

    Κατα τ'αλλα ομως δεν υπαρχει δεν μπορω... υπαρχει δεν θελω ή δεν με χειριζονται σωστα για να θελω (αφου θελωωωω κατα βαθος...)
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Η ανασφάλεια είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα. Απαιτεί χειρισμούς, διεργασίες, συνήθως εκ των έσω κατ' εμέ (ιδίως όταν πρέπει να χειριστώ την ανασφάλεια που δημιουργούν μερικές καταστάσεις). Κι αυτό ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος μιας συγκεκριμένης εκπαίδευσης. Γαιτί οι οποιεσδήποτε διαβεβαιώσεις να αναιρούν το συναίσθημα της ανασφάλειας; Για παράδειγμα, γνωρίζω ότι στατιστικά το αεροπλάνο είναι το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο. Αυτό δεν αναιρεί την ανασφάλεια που νιώθω όταν πετάω (απλά τώρα τελευταία την μετουσίωσα σε απόλαυση, και όχι καθόλη τη διάρκεια της πτήσης). Μου αρέσει (πλέον) να αφήνομαι στην ανασφάλεια και στην έλλειψη του δικού μου ελέγχου μιας κατάστασης. Η ανασφάλεια υπάρχει, η διαφορά είναι ότι τώρα μου αρέσει. Χειρίζομαι τα συναισθήματά μου κατά την διάρκεια και πράττω ανάλογα. Είναι πιο ωραία έτσι.

    Τι είναι ο Μentor; (δεν είναι σημαντικά μόνο αυτά που αναφέρουμε αλλά και αυτά που παραλείπουμε να αναφέρουμε - και δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω).
     
  3. gallant

    gallant Regular Member

    Έχουμε έναν Α και μια β (Α=Master, Dom, Top ή όπως αλλιώς θέλετε να το πήτε και αντίστοιχα β=slave, sub, bottom κλπ κλπ) οι οποίοι παίζουν (μου αρέσει αυτή η λέξη για το συγκεκριμένο αν θέλετε μπορείτε να το πήτε εκπαίδευση). Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχουν αναλώσει πάααααρα πολύ χρόνο στο να συζητήσουν από τα βασικά (μου αρέσει δεν μου αρέσει κλπ κλπ) μέχρι και τα πιό βαθιά (αυτός είμαι εσύ ποιά είσαι κλπ κλπ). Μάλλον θα έχουν κανονίσει και το βασικότερο, μια ασφαλιστηκή δικλείδα (safeword). Όταν φτάνουν στο επίμαχο σημείο και η β λέει στον Α "δεν μπορώ" τι θα ήταν το πιό σωστό, ο Α να της πει "σκάσε και κολύμπα και δεν με ενδιαφέρει και αν πνιγείς" η να σταματήσει εκείνη την στιγμή, ασχετα αν την εχει καταβρεί και να το συζητήσει μαζί της. και από εκεί και πέρα αν είναι τόσο καλός Master, Dom ή όπως αλλίως θέτετε να το πήτε να την φέρει σε αυτήν την κατάσταση του να να δεχτεί και να το ξαναπροσπαθήσουν και να την καταβρούν και οι δύο μαζί που θα το θεωρούσα την πεμπτουσία του όλου εγχειρήματος  . Να την καταφέρει στο να ξεφύγει από το δεν μπορώ (δεν σημαίνει απόλυτα οτι δεν θέλει) και να καταλήξει στο να προσπαθήσει τουλάχιστον. κακά τα ψέμματα. και οι δύο δίνουν και οι δύο παίρνουν. μόνο έτσι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια και το απολαμβάνει κανείς. Αλλιώς αγοράζουμε μια πλαστική κούκλα της αλλάζουμε τον αδόξαστο και λέμε ότι παίζουμε. Αυτό σίγουρα είναι πιο εύκολο  .
     
  4. Olympos

    Olympos Regular Member

    Συγγνώμη dora που δεν το έγραψα στα Ελληνικα εξαρχής.... Είναι ο Μέντορας, (νάλεγα καθοδηγητής ;;;)
     
  5. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: "δεν μπορώ να το κάνω αυτό Κύριε"

    Δωρα για περισσοτερα δες εδω: ΜΕΝΤΟΡΑΣ- Ο ρόλος και η προσφορά του στο Bdsm
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: "δεν μπορώ να το κάνω αυτό Κύριε"

    Θεωρητικά θα συμφωνήσω...
    Πρακτικά είδα πως δεν είναι όλα μαυρόασπρα...

    Οι αντιδράσεις και αντιστάσεις είναι μέσα στο "παιγνίδι" και είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν.
    Η αντίσταση ή αντίδραση μιας σκλάβας δεν σημαίνει ούτε πως δεν είναι σκλάβα ούτε πως δεν επιθυμεί να πάει εκεί που την στέλνει, ούτε πως εκείνος δεν είναι αρκετά διορατικός ή δεν έχει ταλέντο. Σημαίνει πως και η σκλάβα είναι άνθρωπος (ένας άνθρωπος που έχει ζήσει ένα άλφα χρόνο προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα σε μια κοινωνία μέσα στην οποία αν είσαι σκλάβος προσπαθούν να σε θυματοποιήσουν και να σε χρησιμοποιήσουν - οπότε ή δημιουργείς τοίχους ή απλά δεν επιβιώνεις) όπως και το ότι και ο Κυρίαρχος είναι άνθρωπος.
    Και οι ανθρώποι δεν λειτουργούν πάντοτε μαυρόασπρα, εξελίσσονται και καλυτερεύουν μέσα στην ίδια τη σχέση και την αλληλεπίδραση τους και όσο καλύτερα μαθαίνει ο ένας τον άλλο. Λάθη γίνονται ακόμη κι από τους πλέον διορατικούς και ταλαντούχους.
    Αλλά ας μην μιλήσουμε για λάθη και υπερεκτίμηση του πόσο έτοιμη είναι μια σκλάβα για κάποιο συγκεκριμένο βήμα. (δεν θα αναφέρθω την περίπτωση που το δεν μπορώ της σκλάβας αφορά θέματα επιβίωσης, όπως δεν μπορώ να σας αφήσω να μου κόψετε ένα χέρι ή δεν μπορώ να πετάξω τα παιδιά μου για να είμαι μαζί σας και να σας υπηρετώ ανενόχλητα - εκεί δεν μιλάμε για διορατικό και με σώας τα φρένας κατά την άποψη μου κυρίαρχο)
    Ας μιλήσουμε για κάποιο βήμα για το οποίο υπάρχει σκληρό όριο.
    Το να Απαιτήσει Ο Κυρίαρχος κάτι που αφορά αυτό το σκληρό όριο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι έτοιμος να ακούσει τον δεν μπορώ... αλλά αντίθετα να το Αναμένει. Και αντιλαμβάνεται και ο Ίδιος πως αυτό το δεν μπορώ της σκλάβας Του, δεν έχει να κάνει με το ότι εκείνη δεν επιθυμεί να πάει εκεί που την στέλνει αλλά ότι για να φτάσει να μπορεί να πάει εκεί που ΄ΚΑΙ η ίδια θέλει, χρειάζεται δουλειά και από τους δύο.
    Ίσως αυτή η πίεση στο συγκεκριμένο όριο να είναι για να την θέσει στη διαδικασία να σκεφτεί να βασανιστεί η ίδια από το δεν μπορώ της - κάθε σκλάβα γνωρίζει πόσο βασανιστικό είναι το δεν μπορώ της για την ίδια- να δουλέψει μέσα της την πιθανότητα όχι απλά πίεσης αυτού του ορίου αλλά την ίδια την κατάρριψη του.