Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δε θα σε ξεχάσω ποτέ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 3 Ιουνίου 2007.

  1. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    αυτό ακριβώς εννοούσα  
     
  2. nureinen

    nureinen New Member


    Κατ ' αρχην ο χρονος που περνα μπορει να αποδειχτει ή πολυ καλος γιατρος, ή πολυ μεγαλος χασαπης!!
    Αναλογα το πως τον διαχειριζεσαι, και κυριως τι αφηνεις να μενει μεσα σου. Ιδια ακριβως ιστορια εζησε ενας πολυ καλος μου φιλος...και τελικα αυτες οι αναμνησεις τον κατεστρεψαν στην αρχη και μετα....και μετα αστο καλυτερα.
    Εζησα για 3 χρονια στη Γερμανια , και ειχα κατι μικρα τετοια...επεισοδιακια να με στελνουν και να μου χαλουν τη διαθεση. (καμμια σχεση με BDSM, απλα κατι παραπανω απο καλοι φιλοι...[που ομως ευτυχως ή δυστυχως παρεμειναν μονο φιλοι)
    Δε λεω οτι το δικο σου ηταν μικρο επεισοδιακι, αλλα ΄προσπαθω να σου πω οτι περναει απο το χερι σου να το αφησεις για να σε αφησει κι' αυτο.
    Εγω εστειλα τις σκεψεις μου Στυο Διαολο και ακομα παραπερα, οταν καταλαβα οτι το βαρος ηταν πολυ μεγαλο και δεν με επαιρνε.
    Η ζωη συνεχιζεται και ειναι ωραια η ρημαδα...η οπως χαριτολογωντας λεει μια ρηση:
    Η ζωη ειναι ωραια αλλα τα εχει με αλλον !!!
    Μια προσωπικη μου θεση αν μου επιτρεπεις να διατυπωσω
    Οση ωρα μενω εδω στο forum και αναπτυσσω τις σκεψεις μου καταλαβαινω οτι οχι μονο δεν εχω στοχο ή διαθεση να γινω δουλος ΄υποτακτικος καμμιας Κυριας/Κυρατσας, αλλα ουτε και θα μπορουσα να δεχτω ποτε οτι θα ερθει καποια να με μαστιγωσει και θα την αφησω. (αν βεβαια βλακωδως εγω το αποδεχτω..ε τοτε καλα να παθω)
    Πανω σε μια στιγμη αδυναμιας επιθυμησα και εγω ενα Whipping session, αλλα αυτο ηταν κατι που μου περασε και παει και τελειωσε.
    Κατα συνεπεια αλλαξα το Status μου, και συγχιζομαι απεριοριστα  οταν βλεπω ελευθερους ανθρωπους αντρες και γυναικες να αυτοαποκαλουνται  δουλοι/δουλες, ενω ειναι κυριολεκτικα ελευθεροι. 
    Αν το υφος μου ειναι επιθετικο να με συγχωρειτε οσοι διαβαζετε αυτο το post, αλλα δεν εχω σκοπο ουτε να προσβαλλω, ουτε να θιξω κανεναν.
    Απλα ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει ευθαρσως να εκφραζω αυτο που εχω μεσα μου, και ξερω οτι πολλες φορες αυτο εχει πολυ υψηλο τιμημα για να πληρωσω
    Αλλα αυτος ειμαι και αυτο δεν θα μου το αλλαξει καμια και κανεις

    Να εισαστε ολοι καλα

    Παναγιωτης
     
  3. TangoHotel

    TangoHotel New Member



    Σου επετρεψε να την αντικρυζεις, η αγερωχη οψη της ομορφιας της γλυκο δηλητηριο,ησουν σιγουρος απο την πρωτη στιγμη οτι δε θα σου χαριζοταν ποτε.
    Οχι επειδη δεν την θελεις αρκετα δυνατα, οχι επειδη δεν εισαι αξιος, απλα επειδη οταν ο ερωτας ειναι τοσο ολοκληρωτικος, εμπεριεχει και την αγαπη, και την εξιδανικευση, επειδη δεν πρεπει να μολυνθει απο το αλισβερισι του παρε-δωσε μιας σχεσης, αλλα απο την μονοπλευρη προσφορα, χωρις απαιτησεις, χωρις ανταλλαγματα, χωρις εξαργυρωση.
    Κι αυτη απλα ανταποκριθηκε τελεια στο ρολο της, στο σεναριο της ζωης που αυτη ειναι πρωταγωνιστρια, και εσυ ουτε καν αναμνηση κομπαρσου που αθεατος περασε απο τη δικη της.
    Και ποσο προθυμα οικειοθελως θαπαιζες ξανα και ξανα αυτο τον ρολο, οσο αχαρος και πικρος ναναι τελικα.
    Νιωσε τυχερος, γιατι εισαι, doulos, και το ξερεις.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ενοιωσα μελαγχολια!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Η όλη φάση του "ακονίσματος", όπως το λέω εγώ, του έρωτα, βασίζεται σε μία πολύ απλή και παλιά τεχνική της προσήλωσης στο αντικείμενο της λατρείας. Δεν προσπαθώ να απομυθοποιήσω τα πράγματα, βλέπω τα hard facts, την "ακτινογραφία" so to speak.

    Εάν μία σχέση αξίζει τον κόπο, δεν χρειάζεται props. Εάν μία σχέση είναι Αληθινή, Ατόφια, δεν γίνεται μόνο και μόνο για την έκσταση της προσήλωσης και του "ακονίσματος", δεν γίνεται για να αποδείξουμε πόσο καλοί Μάστερ της προσήλωσης είμαστε. Γίνεται για άλλους λόγους, για μένα τουλάχιστον. Δεν θεωρώ την φάση τουρισμό της έκστασης, αλλά ταξίδι προς τον άλλον. Αν ο άλλος είναι απλά "ακονιστής" και δεν κάνει το αντίστοιχο ταξίδι προς εμένα, δεν είμαστε τίποτε παραπάνω από αυτούς τους δυστυχισμένους στο βιντεάκι...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. dominastella

    dominastella Regular Member

    Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    ιπαρχουν οντωs και πονανε
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Πιστευω οτι οι γυναικες εχουν μια ιδιαιτερα ανεπτυγμενη ικανοτητα να βλεπουν την κακη σχεση ... και προσωπικα εμπιστευομαι απολυτα την κριση τους ... συνηθως εμεις οι αντρες δεν πολυπιανουμε τα κακα σημαδια ουτε τα συνεφα που μαζευονται πανω απο το κεφαλι μας ....
    θα ηταν ολα απλα για μενα εαν το μεγαλο αυτο γυναικιο προσον , δεν ερχοτανε μαζι με μια μεγαλη αδυναμια : το οτι οι γυναικες δεν εμπιστευονται , εγκαιρα τουλαχιστο , την κριση τους ...
    το τελος στην σχεση ειναι υγεια ....

    ΥΓ . Ντορα αναρωτιεμαι τι ειχες βαλει προς αναζητηση στο youtube για να βρεις τον αρλουμπολογο με το σεντονι ........ και ενα μυστικο : .. μην εμπιστευεσαι τον λογο ανθρωπου που διδασκει καθιστος και μαλιστα οκλαδον ...
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    Τι ακριβώς εννοείς "πονάνε"; Δεν το κατανοώ. Can you extrapolate? 

    Ευχαρίστως να σου απαντήσω αγαπημένε μου φίλε. Είχα βάλει Yogis from Thibet. Πράγματι, βρήκα το σχετικό βιντεάκι αλλά μετά πρόσεξα ετούτο εδώ και μού άρεσε που όλοι οι "μαθητές" του "Δασκάλου" απαντούσαν άιιι..., κραυγή που κατ' εμέ θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή τους στην βρεγμένη Σαλονικιώτικη μαγκούρα που λέγαμε...
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2008
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    Εννοεί ότι «ιπάρχουν» και αν ιπ-άρχουν (ασκούν εξουσία) πονάνε. Την «πρόθεση» «ιπ» στην κρατώ για σουρπρίζ.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    Άσε με βρε να δώσω λίγο νόημα στο "ιπ"... 
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ

    Πόσο μου αρέσει η φράση 'δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!'. Χρησιμοποιείται πάντα όταν έχεις ήδη ξεχάσει.
     
  12. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: δε θα σε ξεχάσω ποτέ


    .....εκτός από την φορά που την έχεις πει από μέσα σου.......
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαϊου 2008