Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

διαλλακτικός - αδιάλλακτος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 18 Ιουλίου 2016.

1. espimain

espimain Contributor

Αυτοί που έχουν βιώσει ή βιώνουν σχέσεις D/s ξέρουν πολύ καλά.
    Δεν έχουν απορίες περι αδιαλλαξίας και άλλα τέτοια.
    Δεν αντιμετωπίζουν το θέμα θεωρητικά, γιατί το ζούν και η ζωή είναι πραγματικότητα και όχι θεωρίες.

2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ουτε ένα Κ που να μην συζητά. Τώρα γιατί ταυτίζεται η συζήτηση με την υποχώρηση ή/και συμβιβασμό ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω.

Τα σέβη μου. Αυτό ακριβώς.

@espimain ειλικρινά έχω την εντύπωση πως ορίζουμε διαφορετικά τον όρο.
    Με κάτι ο δικός σου είναι φορτισμένος, που ο δικός μου δεν είναι.

Δεν είναι Δεσπότης κάθε Κυρίαρχος! Δεν είναι κάθε Κυρίαρχος-Βασιλέας.
    Υπάρχουν διάφοροι τύποι και διάφορες προσεγγίσεις και για φαντάσου, πολλές απ αυτές δουλεύουν.
    Θα ρθω εγω ή εσύ να τους αποκαλέσουμε θεωρητικούς? Βασισμένοι πού ακριβώς? Στην αλαζονεία μας πως ξέρουμε 5 πράματα ενώ άλλοι 1? Που μπορεί και να ξέρουν 10 απλά η ίδια αυτή αλαζονεία να μην μας επιτρέπει να το διακρίνουμε γιατι θέτουμε εαυτό στην κορφή οποιασδήποτε ομάδας?

Επειδή κάποιος δεν περπατά στον ίδιο με μας δρόμο, δεν σημαίνει πως έχει χαθεί.

3. espimain

espimain Contributor

Ευχαριστώ. Ως τώρα δεν με είχαν πει αλαζόνα.
    Δεν θέλησα να βρεθώ σε καμία κορφή καμιάς ομάδας.
    Αυτός που δεν περπατά στον ίδιο δόμο μπορεί να μην έχει χαθεί, αλλά και τίποτε δεν διασφαλίζει ότι πραγματικά δεν έχει χαθεί.

Last edited: 18 Ιουλίου 2016
  4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά φίλτατε - αν και σε διάφορα διαφωνούμε - το πως ζει ποιος και τι.
    Το γνωρίζει μόνος εκείνος. Καλά να είσαι και να το ζεις, όπως θέλεις, όποτε θέλεις, με όποια θέλεις. Να έχεις τις γνώσεις, τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου και να τις προασπίζεσαι.
    Αλλά όπως εγώ δεν είμαι μύγα παρά μόνο στον δικό μου τοίχο, για να μπορώ να ξέρω την αλήθεια αναφορικά με την πορεία και τις γνώσεις των άλλων. Μάλλον το ίδιο θα ίσχυε και για σένα.
    Επαναλαμβάνω και σε σένα, κάτι που έγραψα λίαν προσφάτως ( σχετικό με τ' από πάνω ).
    Όσο μπορεί να γράφω εγώ μπαλαφάρες ή πραγματικότητες. Άλλο τόσο μπορείς κι εσύ.
    Αν ο σκοπός δεν είναι η ανταλλαγή απόψεων - που ίσως και κάτι να μας άφηνε -, αλλά η ανούσια επικράτηση μ' έπαθλο ένα " καλά είμαι και μεγάλος/η μόρτης/ισα, που "τάπωσα" ένα avatar -, χαρίζω ευχαρίστως την όποια "νίκη" σ' όσους/ες θα την γούσταραν.

Άλλο λίγο και θα δούμε γραμμένο, ότι όποιος/α Κ, δεν σπάει εξώπορτες, για να σούρει το υ απ' τα μαλλιά μέχρι το κονάκι του/της.
    Σφετερίζεται τον μέγιστο τίτλο του/της βουδουσουμιάρη/ας.

Μέχρι στιγμής οι περισσότερες παρεμβάσεις στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ( πιθανότατα και όλες οι δικές μου ) έπασχαν από κάτι ίσως σημαντικό, την αίσθηση του μέτρου.

Τώρα αν η αλήθεια κάποιου/ας βρίσκεται στ' άκρα, το γνωρίζει - ξανά - μονάχα εκείνος/η.
    Αυτό δεν κάνει όμως όσους/ες δεν την ενστερνίζονται σκιτζήδες, αλλά διαφορετικούς/ες.
    Και πάλι καλά λέω εγώ.

Υ.Γ.

Ο/η διαλλακτικός/η ή αδιάλλακτος/η Κ, δεν τρίζει συθέμελα με τις αντίθετες στην δική του/της απόψεις.  

Last edited: 18 Ιουλίου 2016
  5. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Σε μια σχεση σαν κι αυτη, την προηγουμενη των εξετασεων το υ (οπως και καθε αλλος φυσιολογικος ανθρωπος-γιατι θα σας πω ενα μυστικο,και το υ ανθρωπος ειναι και εχει κι αλλες υποχρεωσεις στη ζωη της..) για το μονο που θα παρακαλαει τον Κυριο της θα ειναι να μπορεσει να εχει την ελευθερια να διαβασει, για να μπορεσει να περασει το μαθημα της.

6. Brigitte

Συμφωνοι. Εσυ εισαι σε θεση να γνωριζεις ποιος ζει ή εχει ζησει τι? Ή οσοι εχουν αντιθετη απο 'σενα αποψη δεν βιωνουν D/s ή δεν το βιωνουν "σωστα"?

Δε νομιζω μεχρι στιγμης να εξεφρασε κανεις απορια σχετικα με την αδιαλλαξια. Ο νηματοθετης εθεσε καποια ερωτηματα και εκφραζουμε ολοι προσωπικες αποψεις.

7. espimain

espimain Contributor

Δεν κατηγόρησα κανέναν.
    Απλά είπα πως μια κατάσταση την ξέρουν αυτοί που την ζουν, οι υπόλοιποι την προσεγγίζουν θεωρητικά.
    Έχεις καμιά αντίρρηση σε αυτό;

Τα άλλα για τις μύγες , τα έπαθλα και τους σφετερισμούς δεν τα κατέχω. Εσύ τα έγραψες.

8. espimain

espimain Contributor

Πού είπα κάτι τέτοιο και δεν το κατάλαβα.
    Είπα μόνο πως αυτοί που το ζουν το ξέρουν.
    Κακό είναι αυτό ή λάθος;

9. Tenebra_Silente

@espimain μου έχεις δώσει την εντύπωση γνώστη στην μαγειρική. Πιθανότατα να έχεις πολλ' άλλα ταλέντα, αλλά το να γυρίζω ακούραστα "ομελέτες", μάλλον είναι το δικό μου ταλέντο.
    Όπως και να καταλαβαίνω, όταν κάποιος μου λέει ξανά τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.

Ακριβώς, την κατάσταση τους την ξέρουν, μόνο εκείνοι που την ζούνε.
    Ηλίθιο παράδειγμα, η γυναίκα μου γέννησε με καισαρική, η γυναίκα κάποιου άλλου δίχως.
    Ποια γέννα απ' τις δυο είναι θεωρητική και ποια πραγματική?

Τεσπα, να είσαι καλά. Ευχαρίστως να μάθω κι από σένα πράγματα. Αλλά όχι από που δύει ο ήλιος. Αν μου επιτρέπεις - και με κάθε συμπάθιο -, αυτό το γνωρίζα ήδη.  

10. espimain

espimain Contributor

Σαφώς η κυρία που γέννησε με φυσικό τοκετό είχε την εμπειρία του τοκετού, η κυρία που γέννησε με καισαρική είχε την εμπειρία της νάρκωσης και των μετεγχειρητικών καταστάσεων.
    Και οι δυο μαμάδες είναι.
    Η μια μπορεί να μεταφέρει στην άλλη την εμπειρία της περιγράφοντας την.

Κι εσύ να είσαι καλά.

11. Brigitte

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...νταξ, ασ'το..την κολοκυθια δεν την παιζω. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και εκτιμω πως γνωριζουμε την ελληνικη γλωσσα.

Μα δεν διαφωνησαμε σε αυτο, αντιθετως..

Σου επαναλαμβανω αυτο που σου ειχα πει και παλαιοτερα:

12. Tenebra_Silente

@espimain επειδή να τετραγωνίσω τον κύκλο, δεν μου προσφέρει τίποτε.
    Παραδόξως ελάχιστα - για τα δεδομένα μου - λόγια. Το πως D/sάρεις είναι δική σου υπόθεση, το πως και αν D/sάρω επίσης. Ανταλλάσουμε καμιά κουβέντα, αν είναι δυνατόν.
    Αν το θέλουμε, σκεφτόμαστε και κάτι που μας είπε ο συνομιλητής μας, αλλά μέχρι εκεί.
    Αν ήθελες να μου δείξεις, ότι είσαι αδιάλλακτος, τα κατάφερες. Μπράβο, δεν κέρδισες τίποτε. Τουναντίον, άθελα σου επικύρωσες πρότερη μου παρέμβαση.
    Να μην υποχωρεί κάποιος για σημαντικά θέματα ή που θα είχαν ουσία, για μένα είναι αξιέπαινο.
    Να μουλαρώνει κάποιος "παρτιζάνικα" δηλαδή για "το γαμώτο", υποδυόμενος τη γάτα που πάει να σκαρφαλώσει σ' έναν καθρέφτη...Μπο, δώσε του εσύ ονομασία.

Καληνύχτα και σ' ευχαριστώ για τους παράλληλους μονολόγους.
    Φοβόμουν, ότι θα γινόταν έστω ένα ελάχιστο διαλόγου και είμαι τελείως απροπόνητος.

Last edited: 19 Ιουλίου 2016