Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

διαφορα ηλικιας-d/s σχεσεις και sessions

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος submassive_21, στις 12 Ιουνίου 2015.

1. submassive_21

submassive_21 New Member

Καλησπερα σε ολους..Διαβαζω τακτικα το φορουμ και αυτα που βλεπω με εχουν διχασει αρκετες φορες..ειναι προφανες πως το μεγαλυτερο ποσοστο εδω μεσα ψαχνει απλα σεξ.
    Το θεμα πως εχω καποιες αποριες.Αρχικα..η διαφορα ηλικιας ειναι καλο να υπαρχει; απο την μια σκεφτομαι πως οταν ο dom σου ειναι μεγαλυτερος εχει περισσοτερες εμπειριες αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως αν πεσεις σε κακη επιλογη dom εισαι χαμενος απο χερι λογο εμπειριας.
    Υφισταται ds σχεση οταν Κ και Υ εχουν πολλα χρονια διαφορας; Και τα sessions γινονται σαν τα one night stand σαν να λεμε ελευθερη bdsm σχεση;
    Αυτο επισης που μου προκαλει περιεργεια ειναι αν οντως υφισταται ds Lifestyle. Υπαρχουν οντως ανθρωποι που ειναι κυριαρχοι/υποτακτικοι και εκτος κρεβατιου;

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου θα πω πως η διαφορά ηλικίας μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες, σίγουρα όμως όχι αξεπέραστες. Για την ακρίβεια ξεπερνιούνται εύκολα.  
    Η διαφορά ηλικίας δεν είναι από μόνη της κάτι καλό ή κάτι κακό. Και αυτό γιατί δεν λέει κάτι σημαντικό για το ποιόν του ανθρώπου. Απλά στατιστικά ένας μεγαλύτερος άνθρωπος έχει περισσότερες εμπειρίες και βιώματα. Δεν σημαίνει ότι έχει και κάποιο απόσταγμα από αυτά όμως   Γνωρίζω ανθρώπους που μπορεί να έχουν και 5αρι και 6αρι μπροστά στην ηλικία τους και όμως είναι κάκιστοι Dom. Και άνθρωπο που είναι 35 και είναι εξαιρετικός Dom με πάρα πολλές δυνατότητες και αυτό γιατί έχει ένα πολύ καλό και συμπαγές σύστημα αρχών.  
    Σε πολύ μικρή ηλικία πάντως το βρίσκω πολύ δύσκολο κάποιος να είναι Dom. Μπορεί όμως να έχει κυριαρχικές τάσεις σαφώς.

Ναι φυσικά και υφίσταται D/s σχέση όταν υπάρχουν πολλά χρόνια διαφοράς, γιατί να μην υπάρχει;  
    Αυτό με τα σέσσιονς θα ήθελες να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν νομίζω να το κατάλαβα άρα μην απαντήσω άλλαντάλα  

Ναι αμε! Αυτοί που είναι κυριαρχικοί/υποτακτικοί μόνον στο κρεβάτι συνήθως λέγονται Tops και bottoms αντιστοίχως  

3. submassive_21

submassive_21 New Member

δεν εχω καταλαβει ακριβως τα sessions τι ειναι,ειναι ας πουμε συναντησεις μονο για σεξ;

4. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Σε ένα από τα πρόσφατα νήματα, ανακάλυψα κι εγώ τι είναι..

Όταν ακούς σέσιον εδώ μέσα θα ξέρεις ότι...
    ..σέσιον είναι ό,τι δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο. Αν δηλαδή εσύ έχεις μια σχέση, αλλά το βδσμ είναι μόνο στο κρεβάτι σας, και τις υπόλοιπες ώρες παρεκτρέπεστε και βανιλοφέρνετε, τότε δεν έχετε βδσμ σχέση, αλλά κάνετε σέσιονς.

5. margarita_nikolayevna

@AliceInChains08 μπερδεύεις κόσμο τώρα όμως εκεί στη χώρα των θαυμάτων!!!  

@submassive_21
    Ως σέσσιον (session) συνήθως θα δεις να χαρακτηρίζεται μια συνεύρεση δυο (ή περισσότερων αλλά ας μην τα μπλέξουμε τώρα) bdsmers. Η συνεύρεση αυτή μπορεί να έχει "παιχνίδι" (π.χ. μαστίγωμα, shibari ή όποια άλλη πρακτική απολαμβάνει ο καθένας) ή και σεξ (αλλά όχι απαραίτητα για κάποιους). Μπορεί να γίνει είτε μεταξύ δυο ατόμων που δεν είναι σε σχέση, μπορεί να γίνει μια φορά (κάτι σαν one night stand) ή να γίνεται συχνότερα αν κάποιοι δουν ότι ταιριάζουν και τους αρέσει αυτό. Αλλά μπορεί να λέγεται έτσι και κάθε συνεύρεση ατόμων που είναι σε σχέση  

6. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

@margarita_nikolayevna
    σέσιον είναι ό,τι δεν είναι 24/7.
    Δεν το είπα εγώ. Θα βρω το νήμα και θα παραθέσω το λινκ.

7. Διαφωνώ με αυτό.

Σέσιον, session, σεάνς, συνεδρία, τελετουργικό είναι, συνήθως, όροι αμιγώς συνδεδεμένοι με τους BDSMERS και ουχί με τους vanilles.
    Οι βανίλλες κάνουν, συνήθως, ξεπέτες του σεξ, δεν ασχολούνται ούτε με shibari (που είναι τελετουργία by default), παρά μόνο με κάτι γούνινες χειροπέδες at best, ούτε με εξερεύνηση ορίων του σώματος.
    Πολύ κακώς, υποσκελίζεται το session (το οποίο σε ιδανικές συνθήκες έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά των dynamics) σαν όρος μιας και είναι λιαν σημαντικό για κάθε bdsmer που σέβεται τον εαυτό του (είτε σε D/s, είτε σε M/s, είτε χωρίς σχέση).

8. margarita_nikolayevna

Μα δεν είπα ότι το είπες εσύ   Ούτε ότι συμφωνείς με αυτό! Είπα ότι όταν κάποιος δεν ξέρει το τι είναι 24/7 το να πεις "σεσσιον είναι ότι δεν είναι 24/7" είναι λίγο μπερδευτικό, τίποτε άλλο  

9. Dapom

Dapom Contributor

Εχω υπάρξει σε σχέση με πολυ μεγάλη διαφορά ηλικίας και εχει πάει παρα πολυ καλά...εχει τύχει όμως και να μην τραβάει καθόλου.
    Ολα στη ζωή είναι σχετικά...το μονο που παραμένει στάνταρ είναι οι εμπειρίες που αποκτάς και τι μαθαίνεις απο αυτές.
    Οπότε κατα τη γνώμη μου μην μπερδεύεσαι παρα πολύ με ορισμούς και κανόνες...πειραματίσου και δοκίμασε...μόνο έτσι θα καταλήξεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε φτιάχνει.