Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δομμε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 20 Μαρτίου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

-Σε μια ωρίτσα θα έρθει η αδερφή μου να με επισκεφτεί.
    -Θέλετε να φύγω, Κύριε; έβαλε τα γέλια.
    -Γιατί να θέλω να φύγεις, δεν θυμάσαι τι σου είπα;
    -Μάλιστα Κύριε.
    -Θα είσαι σκλάβος μου πάντα κι εγώ θα επιλέγω ποιοι θα το ξέρουν.
    -Μάλιστα Κύριε. Συνέχιζε να γελάει.
    -Η αδερφή μου είναι ένας από αυτούς που θέλω να ξέρουν. Δεν έχει ξαναγνωρίσει άλλον σκλάβο μου, ούτε άλλη σχέση μου.
    Συμπλήρωσε κάνοντας με να καταλάβω πόοσ σημαντική θεωρούσε αυτή τη συνάντηση. Το σπίτι το είχα πεντακάθαρο. Δεν είχα κάτι να κάνω. Ήρθε μπροστά μου, κατέβασε το παντελόνι του, το έβαλε μέσα στο στόμα μου. Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό για έμας όποτε καυλώνει να χρησιμοποιεί κάποια τρύπα μου. Ξεκίνησα να του παίρνω πίπα, ήρεμα. Ρούφαγα το καυλί του, είναι όμορφο, μεγάλο χοντρό. Το θήλαζα, έγλειφα τα μπαλάκια του, το έκανα πιο γρήγορα. Με έπιασε από το μαλλί πε πήγε στον καναπέ με έβαλε στα τέσσερα κι άρχισε να με γαμάει με όλη του τη δύναμη χωρίς λιπαντικό, πόνεσε τόσο πολύ στην αρχή. Σταμάτησε, δεν με έχυσε. Φόρεσε το παντελόνι του, πάλι.

Η πόρτα χτύπησε μερικά λεπτά αργότερα.
    -Πήγαινε ν' ανοίξεις, γυμνός. Με διέταξε.
    Άνοιξα τη πόρτα, σάστισαγια λίγο από τη πανέμρφοη καστανόξανθη γυναίκα που στέκονταν απέναντι μου. Τα έχασε αρχικά, μπήγε μέσα. Με κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω.

-Γνώρισες τον σκλάβο μου Αγγελική;
    -Σκλάβο σου;
    Έβαλε τα γέλια. Αλλά καταλάβαινε ότι δεν της έλεγε ψέμματα. Σέρβισα καφέ και λιχουδιές. Επέστρεψα στη κουζίνα να κάνω δουλειές. Τους άκουγα που μιλούσαν, γέλαγαν με την ψυχή τους. Προφανώς της είπε για εμένα. Άκουσα τη πόρτα της κουζίνας ν' ανοίγει, γυναικεία βήματα πίσω μου.
    -Είσαι όντως σκλάβος του;
    -Μάλιστα Κυρία.
    Έβαλε τα γέλια, ενώ άρχισε να με χουφτώνει, ένιωσα τα δάκτυλα της να μου χαιδεύουν τους όρχεις μου.Με φιλούσε στο λαιμό, στο στήθος είχα καυλώσει πάρα πολύ.
    -Σε δέρνει;
    -Πολύ. Της απάντησα.
    -Πώς σε δέρνει;
    -Χέρια, μαστίγια
    Στη λέξη μαστίγια, μου το έσφιξε πολύ δυνατά.
    -Είμαι σίγουρη ότι θα έχει τους λόγους του.
    -Μάλιστα Κυρία
    -Είσαι πολύ όμορφο αγόρι..

2. slave32

slave32 Contributor

Δεν ήξερα πως ν' αντιδράσω. Ήμουν σ' ένα αδιέξοδο. Θυμήθηκα τις εντολές του.
    -Αυτοί που επιτρέπω να σε πλησιάζουν, θέλω να νιώθουν όπως εγώ όταν μου προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.

Τα λόγια του είναι πάντοτε καρφωμένα στο μυαλό μου
    -Σας ευχαριστώ Κυρία Αγγελική.
    Χαμογέλασε με φίλησε στο στόμα, με έσφιξε ακόμα περισσότερο κραύγασα, άφησα την αναπνοή μου να βυθιστεί στο στόμα της. Γέλαγε, χαμογέλαγε πολύ, φαίνονταν ότι το ευχαριστιόνταν πολύ, το ίδιο κι εγώ. Δεν ξέρω αν είχε σημασία που είναι απόλυτα ελκυστική, αλλά όπως με προσέγγιζε με ερέθιζε πάρα πολύ.
    -Θα μπορούσα να το συνηθίσω όλο αυτό. Μου είπε αφήνοντας τα χέρια της να εξερευνούν το υπόλοιπο κορμί μου.
    -Σε γαμάει συχνά;
    -Μάλιστα Κυρία.
    -Σου αρέσει;
    -Πολύ

Ξαναχαμογέλασε, με φίλησε πάλι στο στόμα πιο τρυφερά από πριν, έφερε το μπούστο της πάνω μου, την ακουμπούσα με τον κάβαλο μου, έδειχνα αν μη τι άλλο πόσο την επιθυμούσα.
    -Εσύ;
    -Εγώ Κυρία;
    -Εσύ γαμάς;
    -Ποτέ Κυρία.
    -Δηλαδή αυτό το ωραίο πραγματάκι που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου μένει ανενεργό;
    -Όχι ακριβώς, Κυρία.
    -Πες μου.
    Το πήρε στα χέρια της με μάλαζε.
    -Παίζει μαζί του, παίζω μαζί του μου το πονάει..
    -Με καυλώνεις πολύ, συνέχισε να μου λες πως σε πονάει.
    -Μου το δένει, το χτυπά με το μαστίγιο, ρίχνει κεριά, sounding..
    -Sounding, τί είναι αυτό;
    -Ταλαιπωρεί την ουρήθρα μου με ''βελόνες'' πόνου όπως τις αποκαλεί..
    -Είστε γιατροί και οι δύο, παίζεται επικίνδυνα.. γιατί;
    -Αδρεναλίνη Κυρία..

-Πόσο καιρό έχει να σου πάρει πίπα γυναίκα;
    -Ποτέ Κυρία, δεν έχω πάει με άλλον άνθρωπο πλην του Αφέντη μου. Δεν ξέρω πως είναι αλλιώς..

-Με έχεις καυλώσει πραγματικά μικρό μου, πρέπει να του ζητήσω άδεια για να σε πηδήξω;
    -Δεν ξέρω Κυρία..

-Την έχεις..
    Ακούστηκε η φωνή του Κυρίου μου που μας παρακολουθούσε όλη την ώρα..