Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δονητης κλειτοριδας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος pen, στις 3 Αυγούστου 2012.

1. pen

pen New Member

Καλησπερα δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφω στο σωστο θέμα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δονητης σε στυλ μικρος κρυφος αλλα για την κλειτοριδα. καποιον που να τον χειριζεται ο master μου αλλα να μην ειναι μεσα μου αλλα στην κλειτοριδα.ελπιζω να ημουν καπως κατατοπιστικη  

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: δονητης κλειτοριδας

Layaspot που δεν στερεώνεται και διάφοροι που στερεώνονται  

3. Απάντηση: δονητης κλειτοριδας

Exω κι εγω απαντηση χωρις την γνωση μοντελου !!

Πριν καποια χρονια , ισως ακομα κυκλοφορουν καποιοι δονητης σε σχημα πεταλουδας που στηριζινται εξωτερικα με λεπτα λουρακια σαν στρινγκ και η πεταλουδιτσα που τοποθετητε μπροστα εξωτερικα απο το μουνακι εχει απο κατω της μια μικρη στρογκυλη μουσουδιτσα που ακουμπαει στην κλειτοριδα και μονο !!
    Απ'οτι θυμαμαι , ειχε και τηλεκοντρολ ταχυτητων , ωστε να εχει ο Αφεντης σου τον πληρη ελεγχο των οργασμων σου απο αποσταση , εστω κι αν βρισκεσται αναμεσα σε κοσμο !!

Καλο !!;;

Ευχομαι καλη σας επιτυχια !!!

Με τις ευχες μου !!! Ααααχχχχ !!!  

4. Απάντηση: δονητης κλειτοριδας

Εχω απαντηση !!

Πριν χρονια ειχε κυκλοφορησει μικροε δονητης σε σχημα πεταλουδας που τοποθετουνταν εξωρικα απο το μουνακι με κορδονακια ψηλα σαν στριγκακι με μουσουδιτσα απο μεσα ειδικα και αποκλειστικα για την κλειτοριδα και με τηλεκοντρολ για τον πληρη ελεγχο των οργασμων σου ο Αφεντη σου απο αποσταση ακομα κι αναμεσα σε κοσμο !!

Καλο !!;;

Καλη επιτυχια και με τις ευχες μου !!!

Ααααχχχ !!!!  

5. Red Star

Red Star Regular Member

συμπληρωματικά να πώ οτί υπήρχαν και κάποια παρόμοια παιχνίδια όπου ο μικρός δονητής ήταν ενσωματωμένος σε κάποιο κυλοτάκι, γενικά η εφαρμογή τους και οι αποδόση τους δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, μετακινούνται, δεν εφαρμόζουν καλά (η κοπελα που συνηθίζαμε να κάνουμε αυτό το παιχνίδι μου παραπονιόταν συχνά ότι αν δεν το πίεζε δεν το αισθανόταν), είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια και έχω περάσει πολύ όμορφα σε εστιατόρια και κινηματογράφους με το να παιδεύω το κοριτσάκι που είχα μαζί μου με δονητή που έχει και τηλεχειρισμό αλλά δυστυχώς ποτέ με τα κλειτοριδικά προαναφερθέντα παιχνιδάκια  

6. pen

pen New Member

ξερετε καποια αθοριβη μαρκα?γιατι εχω ακουσει πολλες κανουν θορυβο  

7. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Σχετικά με μάρκες δεν ξέρω. Αυτό που έχω να σου μεταφέρω είναι πως αν επιλέξεις τελικά κάποιο είδος butterfly, αυτό που τοποθετείτε μπροστά και έχει λουράκια για να δέσει, μην εμπιστευτείς μόνο τα λουράκια διότι δεν είναι αρκετά για να το κρατήσουν στην θέση του. Πάντα με εσώρουχο απο πάνω.
    Όσο για τον θόρυβο μην περιμένεις να ακούσεις κανα κομπρεσέρ αλά ούτε να το χρησιμοποιήσεις στο θέατρο. Οποιοδήποτε μέρος έχει ελαφρά φασαρία πολύ λίγοι ίσως ακούσουν κάτι και για μέρη που απο μόνα του έχουν φασαρία τότε φυσικά δεν έχεις πρόβλημα.
    Τέλος απο όσο ξέρω όσο ακριβότερο είναι κάποιο μοντέλο είναι και καλύτερο απο πολλές απόψεις όπως εφαρμογής, βαθμίδες δόνησης, εμβέλειας, θορύβου κτλ.