Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

δοξάζοντας την (ή τον) κυρίαρχο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 26 Αυγούστου 2019.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Χμ... αυτό έχει πιότερο ζουμάκι και δεν κατέχω αν υπάρχει σχετικό νημάτιο.

2. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Έλα ρε μελισσουλη Μέχρι δω έφτασε το τσιγκελι βρωμάει και το δόλωμα...

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Σχολίασα και εγώ και οι άλλοι αυτό που μας χτύπησε. Είχε την ευκαιρία να διατύπωσει εκ νέου αν εννοούσε κάτι άλλο.

Το "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς που τους αρέσουν τα κολοκυθάκια.

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Κατ' εμέ σε έναν ανοιχτό διάλογο σε ένα δημόσιο φόρουμ διερωτάται ο εισηγητής να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για να γίνει αντιληπτή η σκέψη του η βλέπει ότι το νήμα του εκτροχιάζεται επεμβαίνει εξηγώντας η όχι ....δεν απαντά στις
    λοιδορίες περιγελώντας όσους παίρνουν μέρος σε αυτό .

5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Ακριβώς, τέσσερεις λέξεις εν μέσω 150 άλλων. Δικαίωμά σας, όχι όμως
    Στην καλλίτερη των περιπτώσεων συζητήθηκε η εντύπωσή σας από ένα μικρό τμήμα των όσων έγραψε.

Ερμηνεύοντας το ως de gustibus, το πρόβλημα δημιουργείται ακριβώς όταν δεν ακολουθείτε την προτροπή σας.

* τα bold δικά μου.

6. tithon

tithon Contributor

παραμένει και ενισχύεται η εύκολη διέξοδος της σύγχυσης ανάμεσα σε λοιδωρίες και επισημάνσεις. ενίοτε.
    αλλά και δεν αποτελούν απαξία οι λοιδωρίες μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

δεν κινδυνεύω όσο τα κείμενα είναι στην θέση τους. ενδεχομένως και γενικότερα να μην κινδυνεύω, ουσιαστικά.

και εξ ισου επαρκώς επισημάνθηκε οτι η χρησιμοποίηση τρίτων, για την καλλιέργεια φήμης
    δεν αποτελεί ανταλλαγή συναισθημάτων, κι ας είναι πιθανή εκδήλωση συναισθημάτων του υ, ερήμην της αφέντρας.

7. MasterJp

Τουναντίον, έτι περισσότερον.
    Αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε ως διαφημιστική καμπάνια ο @doulos βάσει των λεγομένων του, το αντιλαμβάνεται ως εκδήλωση λατρείας, εσάς προσωπικά τι σας ενοχλεί σε αυτό; Σας αφορά ώστε να το λοιδορείτε;
    Προφανώς εσείς δεν δέχεστε ανταλλαγή μέσω proxy, σας ενοχλεί αν άλλοι το βιώνουν διαφορετικά;

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Το παρακάτω δεν είναι εντύπωση, είναι ακριβές απόσπασμα στην κατακλείδα του αρχικού μηνύματος.
    Εγώ τουλάχιστον δεν του είπα τι να κάνει, είπα ότι εμένα μου χτυπάει.
    Δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει αλλά εφόσον τοποθετείται δημόσια δικαίωμα των υπολοίπων να σχολιάσουν.

9. tithon

tithon Contributor

επ αυτού απάντησα ήδη πως διαφημιστικά μηνύματα που μου απευθύνονται τα διακόπτω, δεν με αφορούν.

αυτό που αντιλαμβάνομαι ως διαφημιστική καμπάνια, το αντιμετωπίζω ως διαφημιστική καμπάνια, παρόμοια κι αυτό που αντιλαμβάνομαι ως κολακεια το αντιμετωπίζω ως τέτοια.

στην συζήτηση περί αυτών
    τοποθετούμαι με ευθύτητα.
    εσείς προσωπικά, γιατί διαλέξατε να το αντιληφθήτε ως λοιδωρία;

10. MasterJp

Αναφέρθηκα σε λοιδορίες, εκτός αν αυτό είναι το νόημα του "σχολιάζω" για σας.

11. MasterJp

Σας ρώτησα τι σας ενόχλησε, και αν σας αφορά όχι πως το αντιμετωπίζετε.
    Όταν κάτι νιαουρίζει στα κεραμίδια οι πιθανότητες να είναι σκύλος είναι μηδαμινές.
    Σας ενοχλούν όσα δεν σας αφορούν;

12. tithon

tithon Contributor

είναι δική σας αντίληψη οτι κάτι με ενόχλησε, και γι αυτήν σας την αντίληψη ζήτησα διευκρίνιση, αλλά εισέπραξα αναφορές σε νιαουρίσματα.