Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εγώ, η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 16 Ιουνίου 2006.

?

θα πηγαίνατε με βανίλλα εραστή;

  1. όχι, σε καμμία περίπτωση

    11 vote(s)
    34,4%
  2. ναι, λόγω συνθηκών δεν γίνεται αλλιώς

    6 vote(s)
    18,8%
  3. ναι, για επιβεβαίωση και στα κρυφά

    1 vote(s)
    3,1%
  4. ναι, για εκτόνωση και στα κρυφά

    0 vote(s)
    0,0%
  5. ναι, για εκτόνωση κατόπιν αδείας Του

    1 vote(s)
    3,1%
  6. ναι, κατόπιν συζήτησης μου Επέτρεψε/Προέτρεψε/Επέβαλε, για πολλούς λόγους

    13 vote(s)
    40,6%
  1. zinnia

    zinnia Contributor

    Οταν ειμαι μ εναν ανδρα, σε σχεση, ειτε ειναι βανιλα, σοκολατα ή φραουλα ειμαι μονο ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ .. Τα ναι μεν αλλα που βλεπω να γραφονται ειναι παιδαριωδη κι ειδικα απο ανθρωπους που θελουν να πιστευουν στο απολυτο.
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Κυρίες μου,
    με συγχωρείτε που παρεμβαίνω.
    Εγώ δεν ήμουνα ποτέ πιστός σε έναν Άνδρα.
    Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήμουνα ποτέ με οποιονδήποτε άνδρα;
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Ντολμανσέ για μένα πλέον μετονομάζεστε σε Ντ Αρτανιάν, τόσο ευτυχής νιώθω για την παρέμβασή σας και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω σχόλια <γέλιο>.

    Βλέπετε, ακόμα δεν έχει προτανθεί να σημαδευτώ με κάποιο άλικο γράμμα, αλλά δεν απέχει και πολύ το κλίμα.

    Γενικά βρίσκω χρήσιμο να μιλήσουν εδώ και τα μέλη του φόρουμ της "άλλης πλευράς", δηλαδή Α/αυτοί που σε βανίλλα καταστάσεις θα "μάθαιναν τελευταίοι".

    Στα οικοκυρικά σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση πληροφορήθηκα ότι αν ποτέ τύχει, ας πούμε, που δεν θα τύχει αλλά λέμε τώρα, για να περνάει η ώρα και απατήσουμε τον άντρα μας, δεν θα ομολογήσουμε, δεν θα ομολογήσουμε, δεν θα ομολογήσουμε, ακόμα και αν οι ενδείξεις είναι συντριπτικά εναντίον μας. Τα πάντα θα οφείλονται σε διαβολικές συμπτώσεις.

    Ως femsub πληροφορούμαι και συναισθάνομαι ότι vanilla αταξίες είναι μεν αποδεκτές εφόσον δεν υποσκάπτουν τον έλεγχο του Κυρίαρχου επί της femsub και την αίσθηση του ελέγχου και εφόσον δεν διαταράσουν τη διαθεσιμότητά της προς Αυτόν.

    Απλά ρωτώ: είναι τελικά ανθρωπίνως δυνατό κάτι τέτοιο;

    Ή καλά τα έλεγαν σ εκείνην την κατασκήνωση;
     
    Last edited by a moderator: 17 Ιουνίου 2006
  4. G_E

    G_E Contributor

    Ένας φίλος μου έλεγε «Οι μόνες γυναίκες που δεν απάτησα είναι εκείνες που έμειναν τόσο λιγο μαζί μου που δεν πρόφτασα.»

    Έχω μια απορία. Όλοι αυτοί οι άπιστοι άνδρες που βρίσκουν και πηδάνε αφού όλες οι γυναίκες είναι πιστές?
     
  5. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Προσπαθώ να καταλάβω τι ρωτάς ακριβώς lilly μου <χ>
    Στην κατασκήνωση έλεγαν για ένα σενάριο που καλά κρατεί γενικότερα γύρω μας, ετσι δεν είναι? ( Γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες πιστές KyriosG <χ> ) Τώρα στα εδώ, στα <<δικά μας>> χωράφια, το <<στα κρυφά>> κατα την δική μου άποψη δεν πρέπει να έχει θέση γενικότερα, είτε μιλάμε για M/s D/s σχέση είτε όχι. Αντίθετα η ειλικρίνεια έχει....



    Ρωτάς αν είναι τελικά ανθρωπίνως δυνατό.... και αν καταλαβαίνω σωστά αναφέρεσαι στην περίπτωση που ο Κυρίαρχος δίνει την άδειά του για κάτι τέτοιο...Θα έλεγα λοιπόν οτι έχει να κάνει με τον άνθρωπο....Μπορεί δηλαδή να υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες που να βιώσουν μια κατάσταση σαν αυτή που περιγράφεις και μια και δυο κλπ φορές και να μην αλλάξει τίποτα στην D/s σχέση τους.
    Προσωπικά τώρα μου είναι δύσκολο να <<δω>> τον εαυτό μου στο σενάριο που θέτεις εδω, γιατί δεν μπορώ να δω το σεξ σαν μια σαρκική και μόνο πράξη
    ( χωρίς κάποιο συναισθημα).
    Τώρα, αν μιλήσουμε για M/s σχέση τότε δεν νομίζω οι αταξίες στις οποίες αναφέρεσαι να μην << υποσκάπτουν τον έλεγχο του Κυρίαρχου επί της femsub και την αίσθηση του ελέγχου>> και να μην << διαταράσουν τη διαθεσιμότητά της προς Αυτόν>>, αλλά και το ανάποδο...

    Σε μια κουβέντα με τον Κυριό μου πάνω στο θέμα αυτό μου διευκρίνησε αυτό που σου γράφω απο την δική του πλευρά, λέγοντας μου οτι σε μια M/s σχέση η restricted σκλάβα δεν νοείται να έχει δικαιώματα για τέτοιου είδους αταξίες γιατί τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για M/s σχέση....

    Τώρα όσο αφορά το αν τα έλεγαν καλά στην κατασκήνωση λολ .... για βανίλια καταστάσεις μια χαρά τα έλεγαν....  
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Ορθότατη απορία αγαπητέ KyriosG!
    Αλλά ίσως δεν έλαβες υπ' όψη τις συνήθεις υπερωριακές τους απασχολήσεις. Τα κοράσια έχουν πληθώρα εργασιών να διεκπεραιώσουν, αλλά από διακριτικότητα και ευαίσθητη λεπτότητα, αποφεύγουν να τις γνωστοποιήσουν στους αγαπημένους τους.
    Δεν επιθυμούν να θίξουν ζητήματα που αφορούν το, ανεπαρκές για την οικογένεια, εισόδημα ή ψυχικό απόθεμα του εκλεκτού της καρδίας των.
    Απόδειξη της ευγενούς τους φύσεως: όσες φορές συναναστράφηκα δεσμευμένες κυρίες, απέφυγαν να ανακοινώσουν την τρυφερή μας σχέση στους κύρηδες τους.
    Το αυτό συνέβαινε και με τις ιδικές μου ερωμένες, όταν συνήπταν εξαιρετικώς φιλικές σχέσεις με στενούς φίλους ή και αγνώστους.
    Τούτη η συμπεριφορά αποδεικνύει την λεπταίσθητον ιδιοσυστασίαν του γυναικείου φύλου.
    Υπό την έννοιαν ότι τα θήλεα προτιμούν να τον τρώνε δίχως να το ομολογούν, ενώ οι άρρενες προτιμούν να ανακοινώνουν, παντάπασιν, την διάτρησιν, προτού ακόμη μπήξουν το μηχάνημα.

    Υ.Γ. Όσο για τα "δικαιώματα" στον χώρο του D/s έχουν την ίδια βαρύτητα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας - ως εν Ελλάδι εφαρμόζεται. Φορεί κράνος στο μοτοποδήλατο μόνον όποιος δεν είναι βιαστικός ή μεθυσμένος.
    To λεγόμενο D/s είναι σαν την Ποινική Δικονομία. Θεσπίζονται διατάξεις ή "πρωτόκολλα" για να διευκολύνεται η παραβίαση πάσης νομοθετικής προνοίας - ίνα κατισχύσει η πλήρης ασάφεια των "πλαισίων", χάρη στην "πολυνομία".
    Το D/s είναι κάτι σαν τη Ναοδομία, έναντι της Πολεοδομίας. Η δεύτερη τείνει να ανέχεται απλώς τα "αυθαίρετα" κτίσματα, όσα κτίζονται όμως με την άδεια της πρώτης.
    Ένας "Κυρίαρχος" είναι, φευ, τόσον αυτάρεσκος ώστε καθίσταται το ευκολότερο θύμα εξαπατήσεως.
    Δεν αντιλαμβάνεται ότι για να εξασφαλισθεί η ελάχιστη ανθρώπινη ισορροπία πρέπει όλοι να ψεύδονται προς όλους. Και οι ακούοντες τα ψεύδη να τα εκλαμβάνουν ως απόλυτες αλήθειες.
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2006
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Νοείται δεν νοείται και όμως μπορεί να συμβεί, είτε κατά την εκπαίδευση, είτε κάπου στην μέση είτε όταν έχει φθάσει κοντά 60. Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όπως λέει το τραγούδι.
    Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια αντίστοιχη περίπτωση και μια τιμωρία που ακολούθησε. Ένας μήνας περιορισμός στο σπίτι καλοκαιράκι δεν είναι και ότι καλύτερο, έλαβε όμως και υπ'οψην Ο Κυρίαρχος την απουσία Του λόγω απόστασης και την έντονη σεξουαλικότητα της σκλάβας που Του άρεσε και απολάμβανε, την προσπάθεια Του να την κάνει πιο slut κλπ. Ακόμα πιο συγκεκριμένα την τιμώρησε γιατί πηδήχτηκε αψυχολόγητα και υπό την επήρεια αλκοόλ αντί να το σκεφθεί πιο βαθειά και να ζητήσει και άδεια.  
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Ο ιδιος φίλος μου ελεγε "Ποτέ δεν είχα ερωμένη που να μην την απάτησα με τη γυναίκα μου."

    Πάντως δεν νομίζω πως έκανα ποτέ σχέση (ή θα έκανα ποτέ σχέση) με μια γυναίκα ανίκανη να με "απατήσει" (αυτό δεν το είπε ο φίλος μου - το λεω εγώ εν πλήρει συνειδήσει)
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2006
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Το να απατούμε τις ερωμένες με τις συζύγους μας δείχνει μεγαλοψυχία προς τις τελευταίες, που συνήθως συνδέεται με την ηλικία της συνταξιοδότησης και τη νοσταλγική καθήλωση ή εκδηλώνεται ύστερα από οικονομική καταστροφή, δεινά πάσης φύσεως - ή συναρτάται με αξιοπερίεργες μορφές παλιμπαιδισμού.
    Πάντως, δεν αποτελεί αμάρτημα όταν είναι κανείς εντελώς μεθυσμένος.
    Ένας πανηδονιστής μπορεί να ανεχθεί και κάποιους που έχουν τη νοσηρή συνήθεια ή ακαλαισθησία να κάνουν σεξ με τις δικές τους συζύγους, όταν αυτοί δεν έχουν πλήρη συνείδηση της πράξεως τους.
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2006
  10. G_E

    G_E Contributor

    Αχ Dolmance ... μερικές φορές έχεις κι εσύ (όπως κι εγώ) τα στερεότυπά σου.
    Δεκτή η παρατήρησή σου αν ερμηνευθεί η φραση του φίλου μου ως "ο συζυγος γυρίζει στη σύζυγο μετά την ερωμενη, ειδκά αν η τελευταία τον έχει ξεζουμίσει και πετάζει", αλλά
    ....
    η απάτη της αξιεράστου ερωμένης μετά της επίσης αξιέραστου συζύγου (ιδίως όταν η τελευταία είναι εν μέρει συνένοχος – όπως άλλωστε και η πρώτη) δεν είναι πράξη εξισορρόπησης, δικαιοσύνης ή πλεύσης σε ασφαλές λιμάνι, αλλά με ποδοσφαιρικούς όρους – παιχνίδι οπου χάνεται η μπάλα.
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2006
  11. G_E

    G_E Contributor

    Η ερωτική ζωή χωρίς την απάτη ή την απειλή απάτης είναι λείψανο ερωτικής ζωής.

    Μετά από εξέταση των ανωτέρω προτείνω να μη ληφθούν υπ’ οψιν τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας …

    να θεωρηθούν οι σκλάβες/sub ως ικανές να διαπράξουν το αδίκημα κάποια στιγμή …..
    … και να τιμωρηθούν δεόντως  

    ΥΓ. Μετα από συγκριτική ανάλυση των αποτελεσμάτων αυτού και άλλων δειγματοληψιών αποφασισα να ΜΗΝ πωλήσω την ψυχαναλυτική μου βιβλιοθήκη.
     
  12. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Μου έχει συμβεί ω ναι!!! Μου είχε ζητήσει κάποια στιγμή ο Αφέντης μου να πάω και να κάνω vanilla sex με κάποιον άσχετο με τον χώρο αυτό .
    Σαν ιδέα δεν μου άρεσε και τόσο μιας και με το vanilla sex δεν νιώθω τίποτα, δεν με γεμίζει καθόλου.
    Παρόλα αυτά το έκανα και μάλιστα πολύ σύντομα, εκτέλεσα αμέσως δηλαδή την εντολή.
    Ε λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που το ευχαριστήθηκα, ένιωσα πραγματικά ερωτικά και πιστεύω ότι ο λόγος που το ένιωσα αυτό ήταν επειδή ήταν Εκείνος που με έστειλε.
    Ήταν όμως και η τελευταία ,γιατί αργότερα όταν ήμουν ελεύθερη και πήγα ξανά να κάνω sex με το ίδιο άτομο μάλιστα ,έπεσα πάλι στα ίδια (απογοήτευση).