Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εγώ, η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 16 Ιουνίου 2006.

?

θα πηγαίνατε με βανίλλα εραστή;

1. όχι, σε καμμία περίπτωση

11 vote(s)
    34,4%
  2. ναι, λόγω συνθηκών δεν γίνεται αλλιώς

6 vote(s)
    18,8%
  3. ναι, για επιβεβαίωση και στα κρυφά

1 vote(s)
    3,1%
  4. ναι, για εκτόνωση και στα κρυφά

0 vote(s)
    0,0%
  5. ναι, για εκτόνωση κατόπιν αδείας Του

1 vote(s)
    3,1%
  6. ναι, κατόπιν συζήτησης μου Επέτρεψε/Προέτρεψε/Επέβαλε, για πολλούς λόγους

13 vote(s)
    40,6%
  1. zinnia

zinnia Contributor

Re: Vanilla εραστής

Μιλας για υποτακτικες και σκλαβες μονες τους ή σε σχεση?

Νομιζω πως εχει διαφορα. Αν ειναι σε σχεση που τις εκφραζει, η σωματικη τους οπως κι η πνευματικη της ικανοποιηση δεν τις γεμιζει? Κατι δεν μου κολλαει εδω...ισως δεν εχω καταλαβει γι αυτο σε ρωταω.. 

ΥΓ. αλλα τωρα που ξαναειδα τον τιτλο το λεει καθαρα: Εγω , η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή ..Του..αρα υπαρχει Κυριος..

2. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Ημουν έτοιμη να απαντήσω στην ερώτηση :

μα ο ΜasterJP με πρόλαβε (βέβαια απαντώντας ίσως αλλού) αλλά ελπίζω ότι μου επιτρέπει :

Επιπλέον ο ορισμός του Μαστερ λέει ότι είναι εκείνος που ορίζει αντιλαμβάνεται και κατευθύνει και εκπληρώνει τις ανάγκες της σκλάβας ή της sub του έτσι δεν είναι?
    Στην περίπτωση που μιλάμε για μια D/s σχέση δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ικανοποιούνται οι σωματικές ανάγκες απο τον Ϊδιο? .
    Απαντω με ερώτηση γιατι η αλήθεια είναι ότι εχω ακούσει οτι υπάρχουν σχέσεις D/s μονο με session δηλαδή μονο με τις διάφορες τεχνικές τύπου spanking flogging κεριά δεσίματα κλπ αλλά χωρίς κανενός είδους σεξουαλική επαφή. Που σημαίνει οτι ο Μαστερ δεν ικανοποιει σεξουαλικά τη σαμπ ή τη σκλάβα Του . Φαντάζομαι σ'αυτη την (ακραία για μενα περίπτωση) και πάλι θα πρέπει να φροντίσει να βρει τρόπο να εκτονωθει η ιδιοκτησία Του σεξουαλικά.

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη (μεγαλύτερη, ουχί περισσότερη) υποταγή και αντίστοιχα εξουσία αγαπητέ για να προσφερθεί "κατά παραγγελίαν" μια femsub αγαπητέ, από αυτή που απαιτείται για να της επιβληθούν "ηθικώς" δεσμευτικοί κανόνες <χ>.
    (Αβάσιμες οι υποψίες αγαπητέ Heinrich, δεν θα φύγει, όχι αν κατανοεί και αποδέχεται γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και κάνει αυτό που κάνει, ασχέτως της (πιθανά μπιντιεσεμίζουσας) vanilla βαρβατίλας <χ>)

Last edited: 19 Ιουνίου 2006
  4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

MPslave, η διαφορά ανάμεσα στο subspace και έναν (βαρβάτο, από αυτούς που αρέσουν στον Heinrich) οργασμό είναι απλώς μιά ... "στροφή".

Δεν παραγνωρίζω τις "διεισδητικές" ανάγκες μιας sub, γιατι σε αυτές αναφέρεσαι αλλά δεν είμαι σίγουρος πως πρέπει να αποκληθούν εκτόνωση, ανήκουν δε κατά την γνώμη μου περισσότερο στην κατηγορία των συναισθηματικών παρά των "φυσικών".

5. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Φίλε MasterJP,
    μήπως με την ευγενή σου παραχώρηση επιχειρείς να με παγιδεύσεις δολίως;
    Πρώτον, θα χάσω το παιχνίδι της Ισπανίας με την Τυνησία.
    Δεύτερον, θα χρειαστεί να δώσω εξηγήσεις, αφού το κείμενο μου είναι κάπως στριφνό.
    Τέταρτον, θα με μισήσουν και οι απατώμενοι και οι απατώντες.
    Πέμπτον δεν είναι fair να εγκαταλείπεις τον KyriosG και εμένα, μόνους στο πεδίο μιας μάχης με γυναίκες, σουμπίτσες ή τοπίτσες δεν διαφέρουν επ' αυτών των ζητημάτων, ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί μας. Κινδυνεύουμε να ηττηθούμε!
    Η Κεντρική Επιτροπή τόσο των ΑρχειοΠριαπιστών όσον και της Υπαρξιστικής Φράξιας θα ενημερωθούν για τα φαινόμενα λιποψυχίας.

Last edited: 21 Ιουνίου 2006
  6. Dolmance

Μα εδώ είσαι ακόμη; Πάλι με παρεπλάνησες!

7. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

MasterJP , εγώ δεν τις αποκαλώ έτσι.. δεν είναι δική μου η πατρότης του "ορισμού",
    όσο για τo κλικ..αυτο μεταξύ οργασμού..και subspace το γνωρίζω και αυτό που δεν
    αντιλαμβάνομαι είναι τελικά τι λειπει??
    Εννοω οτι εφόσον σε μια σχέση D/s, ή subspace ή "βαρβάτος" ,
    (αλλοτε με 'διείσδυση' άλλοτε χωρίς )θα συμβεί (έτσι δεν είναι?) και ο Μαστερ θα φροντίσει γι'αυτό .

Τι είναι λοιπόν αυτό που θα αναζητήσει η sub ή η slave σε έναν εραστή , που δεν έχει?

Αναφέρθηκε (όχι απο μένα) η λέξη εκτόνωση , ανάγκη "καύλες" ...σωματική ικανοποίηση. Αυτό τι σημαίνει?
    ο Κυρίαρχος?? δεν το φροντίζει αυτό ?

Αυτό ειναι και η βασική μου απορία εξαρχής. Είναι κάτι που μου διαφεύγει και δεν το αντιλαμβάνομαι?

Last edited: 19 Ιουνίου 2006
  8. adelina

adelina Regular Member

Εχω λιγο συγχιστει. Η ερωτηση μου φανηκε ξεκαθαρη μεχρι που αρχισα να διαβαζω τις απαντησεις.
    Αν μου επιτρεπεται θα ηθελα να ρωτησω, για να δω αν καταλαβα καλα.
    Ρωταει αν μια υποτακτικη που εχει Κυριο θα μπορουσε κατω από καποιες συνθηκες -αναμεσα σ' αυτες και μετα απο αδια του ή διαταγη του να κανει vanilla sex?

9. Dolmance

Η απάντηση μου, που εκφράστηκε κάπως "περίτεχνα", είναι πως αν ήθελε να το κάνει - και όλες θέλουν κάποτε να το πράξουν, εφ' όσον είναι ανέξοδο για τη βολή τους κι όχι όταν επισύρει "συναινετικές τιμωρίες" - θα τον άρπαζε από τυχόντα βατευτή η λεγάμενη, είτε ο φιλάρας της ήταν αρχιμαστεράς, είτε ήταν ο Αγριογαγκούλας, είτε ήταν ο Μεγάλος Ναπολέων.
    Πώς ονομάζεται, άραγε, το "ξεκόλλημα" στη διάλεκτο του (bd)sm;
    Εκτίμηση: πιό δύσκολα τη "φέρνεις" σε υποψιασμένο βανιλοειδή παρά σε μεγαλομανή "αφέντη" του alternative night clubbing -επειδή ο τελευταίος τείνει να πιστέψει ότι αποτελεί τον ομφαλόν της Γης, άρα είναι αφελής.
    Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι ηγήτορες, πιό πρόσβαροι στους όρχεις και τον εγκέφαλο από τους αυτόκλητους "μέντορες", όσους μπερδεύουν την Παιδική Χαρά στην Αγιά Βαρβάρα με την τραμπάλα της Κυριαρχίας.
    Αυτοί δεν συγχέουν την επιβολή ή το Κύρος με την (θεσμικά και υπαρξιακά αδύνατη) "ιδιοκτησία". [Έχω δε την εντύπωση ότι όσοι επιθυμούν να κατέχουν αντικείμενα είναι συχνά ασθενέστεροι όσων αρέσκονται να συμπεριφέρονται ως αντικείμενα. Διότι επιχειρούν να τυποποιήσουν και να μετατρέψουν σε τελετουργία το φόβο της απώλειας].
    Δεν υπογράφουν "συμβόλαια", δεν αγοράζουν τίποτα κι όταν "εκχωρούν", πάντα με τη βούληση της - πονηρά,ίσως, επιβεβλημένη από την ίδια - την αγαπητικιά τους, δεν ονοματίζουν την πράξη "δανεισμό" αλλά "συνεργατική συμμετοχική δημοκρατία". Τα αυτά προφανώς, ισχύουν και για τις γυναίκες, όταν για οποιοδήποτε λόγο εμπλέκουν το ταίρι τους σε σύνθετες συνάφειες, χειραγωγώντας τη θέληση του.

Υ.Γ. Γνωρίζω αρκετούς που δίνουν εντολή στην "υποτακτική" να πηδηχτεί με άλλον, όταν γνωρίζουν πως θα το κάνει ούτως ή άλλως - είναι οι διπλωμάτες - ή όταν πρόκειται να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί και επιθυμούν να είναι ξεκούραστοι, δίχως να στερέψει το άμοιρο κορίτσι - είναι οι φιλεύσπλαγχνοι.

Last edited: 20 Ιουνίου 2006
  10. G_E

G_E Contributor

Παραιτούμαι ..

όσες "πιστές" ας υμνήσουν ... πιστεύω εις ένα Κυρίαρχο πατέρα παντοκράτορα.....

Κι έρχομαι να συμφωνήσω με τον Dolmance οτι το Β(D(S)M) έχει ως βάση το kinky και την ελευθεριάζουσα φιλοσοφία. Αλλιώς είναι απείρως βαρετό.. ασε που ειναι και αντεπαναστατικό.

11. Panacotta_of_Doom

Panacotta_of_Doom Regular Member

Δυστυχώς εμείς δε μπορούμε να απαντήσουμε, γιατί καμμία από τις κομψότατα χαρακτηριστικές επιλογές δε μας ταιριάζει στο ελάχιστο (και στο κάτω κάτω, γιατί πρέπει υποχρεωτικά .

Και οι δύο θα επιδιδόμαστε σε vanilla sex με άλλους (αυτό δεν είναι θεωρητικό, το έχουμε κάνει). Προϋπόθεση βασικότερη όλων είναι, κάνοντάς το αυτό να περάσει ο ένας, ο άλλος ή και οι δύο καλά. Η τελευταία περίπτωση γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς κάποιου είδους menage a trois (και στους δύο δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση να ξέρουμε ότι το έτερο ήμισυ περνάει καλά και νιώθει ευτυχισμένο). Δεύτερη προϋπόθεση είναι, κατά προτίμηση, να μην πληγωθεί κανείς από τους «εμπλεκόμενους» (μερικές φορές αυτό είναι σχεδόν αναπόφευκτο, αλλά με καλή επικοινωνία γίνεται). Τρίτη προϋπόθεση είναι να λαμβάνουν όλοι τις απαραίτητες προφυλάξεις. Άλλωστε είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες (αλλά καλοί για αφροδίσια και άλλα τινά δυσάρεστα).

Η απάντησή μας αποσκοπεί να υποστηρίξει ότι πότε πότε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αντιμετώπισης που δεν είναι υποχρεωτικά άκυροι μόνο και μόνο επειδή είναι ασυνήθιστοι.

12. Dolmance

Μην ενοχλείστε, οι αμέσως προηγούμενοι, από τις μεταμεσονύκτιες φραστικές υπερβολές.
    Εσείς "δεν μπορείτε να απαντήσετε" επειδή, ως πήρε το μάτι μου στο profile και δηλοί η signature, υιοθετείτε απολύτως την πανηδονιστική προσέγγιση ως ελευθεριάζουσα φιλοσοφία, αντιμετωπίζοντας το (bd)sm ως καλλιεργήσιμη σεξουαλική ποικιλία, ανάμεσα σε πλείστες όσες.
    Συνεπώς δεν είστε χριστιανοί.
    Ομνύετε, ως φαίνεται, στη libido, ουχί στην τιμωρία.
    Άλλος ο πόνος της Ηδονής, στη σχετική φιλολογία, κι άλλο η Ηδονή της ποινής.